perfect

prima geregeld

Super bedrijf👍🏻

Makkelojk bestellen. Correcte verwerking en snelle levering. Top

Makkelijk te ontwerpen en snelle levering

Snel en mooi!

Snelle levering.. kwaliteit goed!

zeer goed en snel

Zeer goed en netjes afgehandeld . Ben er zeer te vrede mee. Bedankt.

Mooie website, gemakkelijk om naambord te bewerken en vlotte levering. Nog jaren plezier van !

M'n 2e naambord naar alle tevredenheid.

Snelle service maar overpriced

Niets dan lof over de verzending, alleen was ik wel teleurgesteld toen ik het naambordje ontving. Ik had iets meer verwacht voor deze prijs.

Ziet er goed uit en snelle levering

Goede site die erg gebruiksvriendelijk is. Heel eenvoudig om je eigen naamplaatje geheel naar eigen wens te ontwerpen.

Mooi product en snelle levering

We hadden eerst een leisteen bord besteld, maar de tekst bladerde helaas snel af. Het werd snel opgelost, we mochten een andere uitzoeken. Na het ontwerpen hiervan, hadden we deze de volgende dag in huis.

Mooie kwaliteit .

Snel geleverd en mooi kwaliteit

Super vlot

Gisteren huisnummer besteld vandaag geleverd. Product voldoet aan de verwachtingen. De omschrijving omtrent bevestiging kon duidelijker (wat is meegeleverd/wat niet/wat is nodig (al dan niet apart te verkrijgen)

Leuk bordje maar jammer twee dagen later dan website beloofd is aangekomen.

Bewust voor namen en zo gekozen omdat op de website staat op weekdagen voor 1500 besteld zelfde dag verzonden. Ik ga er vanuit dat wanneer ik op zondag bestel het dan op dinsdag bezorgd wordt dit werd donderdag middag. Beetje jammer als het een cadeautje is wat je donderdag ochtend wilt geven.

Geweldig!

Het naambordje gekregen precies zoals ontworpen! Nog mooier geworden! Stijgerhout is zeker aan te bevelen!

Ontvangen wat ik bestelde, uitstekende kwaliteit, vlugge service

Makkelijk om iets te ontwerpen, je ontvangt precies wat je bestelde. Zending is goed en veilig verpakt. Kwaliteit is goed en je ontvangt het inderdaad binnen de gestelde termijn.

Mijn ervaring is niet positief

Hadden een naambordje besteld van €33 en hadden een cadeaubon van €40 maar krijgen het resterende bedrag niet terug wat nergens op slaat..!! Erg jammer dit..!!

Supersnelle levering en mooi product

Naambordje is precies wat we er van verwachtten.

Snelle levering en product naar verwachting

Goed uit te zoeken, prima site

wij zijn zeer te vreden over onze plaatjes

de levering is wat verkeert gelopen daar het leveringsadres verkeert was wij wonen nog op grens 70 en vandaar, het werd aangeboden op grens 80 wat ons toekomstig adres is. verder is alles in orde

Snel en goed

Snelle service, goede kwaliteit en afwerking; ook fijn dat het door de brievenbus kan :)

Prachtig naambordje

Makkelijk zelf te maken, alleen op de site mietje de letters/cijfers rechts buiten het kader plaatsen ander heb je een brede lege zijkant. Ik heb het een paar keer opnieuw gedaan tot het er goed opstond. Het resultaat is prachtig!

Onze eerste ervaring is gewoon prima.

Een simpele manier om een uniek naambordje te maken en te bestellen is bij Namen enZo prima te doen. Levering keurig op tijd, past in de brievenbus dus thuisblijven is niet nodig. Wat ons betreft een aanrader!

Fantastisch bedrijf!! Een echte aanrader!!

Handig om op voorhand even contact te hebben met Namen enzo om er zeker van te zijn dat alles vlot en vlekkeloos verloopt. Jessy denkt met klant mee en is plezierig om mee te werken.

Aanpassing beoordeling

Na een eerste negatieve beoordeling en na contact met Namen enzo heeft men een correctievoorstel gestuurd. Dit geaccepteerd en nu wel tevreden over het naamplaatje.

Goed product

Ziet er mooi uit met een opmerking dat aan de achterzijde van het bord de bevestiging niet recht geplakt was.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven