Naambordje

Super service. Zeer snelle afhandeling, binnen twee dagen was ons naambordje al binnen, keurig afgewerkt en met een goede handleiding.

Snel geleverd, artikel voldoet aan wens

Matig

De naamplaat is mooi. De afwerking van de bevestiging is slecht. De bevestigingspunten zijn niet symetrisch geplaatst en er is geen boormal voor de bevestigingspunten meegeleverd. Hierdoor moet je zelf een boormal tekenen om de blinde bevestigingsgaten in de muur te boren.

Zeer tevreden afgeleverd product. Heel erg blij ermee. Super service.

Naambord besteld voor familie. Voor kraamkadootje. Bij de familie laten bezorgen. Gevraagd of er een kaartje bij gedaan kon worden met onze namen. Dat kaartje was bijna nog leuker als het naambord. Goede, vlotte en superservice. Brdankt!

Prima website. Makkelijk in gebruik en het resultaat is heel mooi. Snelle levering. Prima service. Een dikke pluim.

Geweldig!

Super makkelijk te personaliseren via de website en heel snel in huis!! Doordat alle bevestiging materialen erbij zitten gelijk kunnen monteren! Ben vreselijk blij met mijn naambordje!!

Gewoon goed

Met het ontwerpen moest ik 4x opnieuw beginnen omdat de strepen die ik in mijn ontwerp had geplaatst telkens halverwege niet meer verplaatst konden worden. Het uiteindelijke product was snel geleverd en volgens ontwerp. Wel bleek het bordje een stuk kleiner dan gedacht, maar 10x10 is nu eenmaal niet groot ;D.

Zondag besteld en dinsdag keurig netjes ontvangen ,helemaal top!!!

Snel besteld makkelijk te ontwerpen en netjes gemaakt en snel punt gaaf in huis,klasse.

Service top - product oké

De levertijd was bijzonder snel en correct. Het product op zich is kwalitatief zeker heel goed, alleen is het contrast tussen de letters en de achtergrond niet uitgesproken genoeg. Bij het maken van het ontwerp op de website gaven witte letters op de houten achtergrond het mooiste resultaat. In werkelijkheid is het hout echter veel lichter dan op de website weergegeven, waardoor de witte letters in werkelijkheid weinig contrasteren. Zwarte letters hadden beter geweest hierbij. Begrijpelijk dat je met hout moeilijker simulaties kan maken, maar eigenlijk toch wel jammer.

Eenvoudig te bestellen en er een persoonlijk iets van te maken. Keurige snelle levering.

Matig betaalbeleid

Kan niet achteraf betalen ondanks de optie beschikbaar is

Eigen ontwerp makkelijk vorm te geven op de website

Vlotte levering

prima!

prima en snel geleverd!

Snelle levering en exact zoals ontworpen!

Uitstekend.

Teleurgesteld , toen bleek dat de tekst niet was gecentreerd.

Uitvoering goed. Bevestigingsmateriaal aanwezig.

Snel netjes en simpele site, kan het aanraden om daar te bestellen. Bestelling netjes op tijd binnen, kleur en kwaliteit netjes.

Precies zoals we het graag zien!

In het grote oerwoud van leveranciers van naamborden gelukkig gevonden! Goede keus, prijs en bestelgemak en daarbij supersnelle levering.

Topservice, mooi product en snel geleverd.

Prachtig product, geweldige service en supersnelle levering. Een echte aanrader.

Snelle levering, prima kwaliteit!

Blij met ons nieuwe naambord bij de voordeur. Het was even puzzelen, maar hij hangt!

Tijdige levering en knap werk !

Prima ervaring

TOP!

Naambordje aangekregen zoals vermeld binnen de 2 werkdagen. We zijn er super blij mee. Mooie afwerking en de tekst mooi uitgelijnd, dit lukte niet toen ik het bestelde maar dit hebben ze dan automatisch gedaan. Goede opvolging, zal hier zeker nog op bestellen !

Top bedrijf👍

Ik had het eerst verkeerd gedaan zonder tekst na overleg kon het overnieuw en eerder betaald bedrag krijg ik terug top!!!

Half drie besteld, volgende ochtend binnen. Top!

Snelle service, mooi product!

Snelle service, mooi product!

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven