Eenvoudig te bestellen en er een persoonlijk iets van te maken. Keurige snelle levering.

Matig betaalbeleid

Kan niet achteraf betalen ondanks de optie beschikbaar is

Eigen ontwerp makkelijk vorm te geven op de website

Vlotte levering

prima!

prima en snel geleverd!

Snelle levering en exact zoals ontworpen!

Uitstekend.

Teleurgesteld , toen bleek dat de tekst niet was gecentreerd.

Uitvoering goed. Bevestigingsmateriaal aanwezig.

Snel netjes en simpele site, kan het aanraden om daar te bestellen. Bestelling netjes op tijd binnen, kleur en kwaliteit netjes.

Precies zoals we het graag zien!

In het grote oerwoud van leveranciers van naamborden gelukkig gevonden! Goede keus, prijs en bestelgemak en daarbij supersnelle levering.

Topservice, mooi product en snel geleverd.

Prachtig product, geweldige service en supersnelle levering. Een echte aanrader.

Snelle levering, prima kwaliteit!

Blij met ons nieuwe naambord bij de voordeur. Het was even puzzelen, maar hij hangt!

Tijdige levering en knap werk !

Prima ervaring

TOP!

Naambordje aangekregen zoals vermeld binnen de 2 werkdagen. We zijn er super blij mee. Mooie afwerking en de tekst mooi uitgelijnd, dit lukte niet toen ik het bestelde maar dit hebben ze dan automatisch gedaan. Goede opvolging, zal hier zeker nog op bestellen !

Top bedrijf👍

Ik had het eerst verkeerd gedaan zonder tekst na overleg kon het overnieuw en eerder betaald bedrag krijg ik terug top!!!

Half drie besteld, volgende ochtend binnen. Top!

Snelle service, mooi product!

Snelle service, mooi product!

Snel, goed verzorgd en conform afspraak!

Als cadeau zeker de moeite waard om via I-net te bestellen. Prijstechnisch lijkt het in orde. Hopelijk gaat het voldoende lang mee.

Fijn om bij jullie te bestellen

duidelijk, snel en perfect geleverd

Super ervaring!

Supersnelle afhandeling (daags erna) en schitterend resultaat! Een absolute aanrader

Zeer correcte artikel omschrijving en super snelle levering

Mijn ervaring met Namen enzo ! is super . Besteld op donderdag en vrijdag al bij ons in de bus . Het was volledig zoals wij in onze gedachten hadden . Zeker een aanrader .

Al eerder besteld en steeds naar tevredenheid en zeer vlot geleverd

Makkelijk bestellen - snelle levering

Verliep vlot en makkelijk.

Gedenksteen graniet

Mooie gravure, tekst mooi gecentreerd. En buiten mijn verwachting zeer snelle levering.

Redelijk

Bij het ontwerpen van het naambordje wordt de suggestie gewekt dat je een rode roos kunt toevoegen. Het wordt echter wit aangegeven en hoe de rode roos er dan wel kan komen is mij niet duidelijk. Ik had het als extra opmerking moeten toevoegen, wat ik helaas niet wist. Een naambordje bestel je niet regelmatig. De rozen bleken dus wit te zijn.

Dienst na verkoop ondermaats

Had een huisnummer besteld. Ik was niet tevreden met het resultaat en opteerde voor een nieuwe sticker op het bordje. Dit zou me 25 euro kosten op een bordje van 39.95 euro... . Laatste keer hier besteld.

Snelle en nette service

14.00 uur besteld en de volgende ochtend om 10.00 uur al binnen! Was een cadeautje en ze waren er erg blij mee. Goede kwaliteit, prijs goed te doen en makkelijk zelf samen te stellen! Ik zeg voor herhaling vatbaar!

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

+31 (0)854 868 989

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.