3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het was erg prettig om te kunnen chatten als er iets was. Er werd snel gereageerd. Ik had een probleem, maar dit is met een prettige service afgehandeld. Ook het mail en bel contact verliep goed! Snelle reactie en zeer correcte afhandeling.

Ik begreep dat men bezig is dit probleem aan te pakken, maar ik was de ene dag begonnen en had 'm opgeslagen en wilde de dag daarna verder met het naambordje. Dat ging wel, maar vervolgens kon ik 'm niet meer opnieuw opslaan & in de winkelwagen zetten. Het bleek dat ik 'm helaas opnieuw moest maken. Ik heb dat op een nieuw tabblad gedaan zodat ik telkens kon checken of het weer werd zoals ik 'm had gemaakt al. Het tweede punt: Op het scherm is het wit even helder en duidelijk als het zwart (op mijn houten bordje) maar bij levering vond ik het wit minder duidelijk/vol erop geverfd dan verwacht. Dus mijn tip/vraag is: kan er gewerkt worden aan meer verzadiging vd witte verf op 't bordje zodat dit er net zo duidelijk op zit als het zwart. Succes met jullie bedrijf verder!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten

De bevestiging aan de naamplaatjes zijn niet hetzelfde als dezelfde een jaar geleden gekocht. En de prijs is ineens met 10 euro omhoog

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Een click systeem op een straatnaambord plakken en geen contra bevestiging mee sturen, daar kan ik niet zo veel mee. Ik heb ze er vervolgens met een beitel afgeslagen om het vervolgens te kitten.....

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

netjes en op tijd verstuurd

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede kwaliteit producten.

Centreer optie van tekst bij het maken van naambordjes werkte niet.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel geleverd en een suoer mooi gemaakt.. precies zoals ik wou.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

zeer snelle service, mooi uitgevoerd, prachtig dat je zelf de layout kan doen, een aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Bij de bestelling ontbrak een letter op de tekst, niet echt handig Die zal later toegestuurd worden (ik wacht nog af)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Qua bestellen overzichtelijk en met hun 'eigen' tool om het e.e.a. tekstueel etc. te ontwerpen bieden ze een goede service. Tevens snelle levering.

Alu nummerplaat was slordig verpakt waardoor er lijm op het nummerbord zat die lastig te verwijderen was (om het niet te beschadigen). Alu nummerbord was compleet met ophangmateriaal, dit hield o.a. in dat er rubberen dopjes op de achterkant van het nummerbordje zaten. Alleen waren deze zo onregelmatig/ongelijk op het plaatje geplakt dat (recht) ophangen een uitdaging was omdat de boorgaatjes dus ongelijk geboord moesten worden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Netjes en een vlugge service

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede, snelle service!

Doe zo voort!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Namenenzo heeft een overzichtelijke website met een breed assortiment. Bij elk product staan goede productafbeeldingen en er staan duidelijke productomschrijvingen bij (maten, materialen, etc.). Wat heel fijn is, is dat je zelf een lettertype kunt kiezen en een eigen ontwerp kunt maken: alles kan worden ingericht naar wens. Het is helemaal top dat er ook materiaal bij zit om het naambordje te kunnen ophangen.

Onhandig is wel dat er hulplijnen ontbreken in het ontwerpgebied, want zo zie je de uitlijning van je geplaatste tekst niet heel goed. De oplossing daarvoor is wel weer om te vermelden dat je graag wilt dat de productontwerpers van Namenenzo nog eens goed naar de uitlijning kijken. Ik heb dit ook aangegeven bij mijn bestelling en uiteindelijk een onwijs mooi uitgelijnd naambordje ontvangen!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Alles zag er keurig uit

Bij latere levering even mailtje doen naar klant

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ben heel blij met de goede service en de snelheid waarop de bestelling word bezorgd.Alles is precies zoals ik had opgegeven en ziet er keurig verzorgd uit. Dank U! Zal U zeker aanbevelen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Makkelijk te personaliseren, heel gebruiksvriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi product.

Levertijd versnellen. Handleiding voor montage toevoegen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Grote keus, mooie producten, snelle communicatie

Blijven werken aan verbe****** van de software op de bedrijfssite.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven