Pluspunten
Ik werd gebeld om te vragen of de kleur van het plaatje op het naambordje dezelfde kleur als de tekst moest zijn, ja graag! Topservice!
Tekst op het bordje blijken plakletters te zijn. Letters zijn scheef geplakt, tekst lijnt niet goed uit en spatiëring is onregelmatig. Foto gestuurd maar Namen Enzo ziet er niks aan dus de klacht is voor hen afgehandeld.
Geachte mevrouw, De belettering, waar u 8 jaar garantie op heeft, is op een correcte wijze aangebracht. De opmerking welke u geplaatst heeft, heeft te maken met het door u gekozen lettertype. Ieder lettertype varieert in hoogte en spatiëring. Hier kunnen wij helaas niets aan veranderen. U heeft getracht de bevestiging te verwijderen omdat u geen gebruik wil maken van de bevestiging set welke is bijgeleverd. Tevens zijn allerlei opmerkingen op het naambord geplaatst, hierdoor heeft het bordje schade opgelopen. Wij kunnen dan ook een beschadigd naambord niet terug nemen. Team van Namenenzo
Pluspunten
Zeer netjes
Verbeterpuntengeen
Geachte mevrouw, We hebben u getracht te bellen, helaas was u niet thuis,. Wij hebben uw voicemail ingesproken en een mail naar u verzonden voor het opnemen van contact met ons inzake uw bestelling. Het team van Namenenzo
Pluspunten
ik had gekozen voor een plaat met een rode achtergrond. Op het naambord moest een rood woord ,,welkom,, komen in een kleur rood, door mijzelf gekozen. men heeft mij na bestelling gelijk gebeld dat de rode kleur afweek vd achtergrond. Super en goede service.
Pluspunten
Naambord kwam beschadigd aan, het was duidelijk dat het (ondanks ingepakt te zijn in bubbelfolie) door transport kwam. Na een mailtje kreeg ik snel de bevestiging van de klacht en een dag later al de terugkoppeling dat ze een klacht hadden ingediend bij de betreffende postservice en dat ze kosteloos een nieuwe voor mij gingen maken. Na een paar dagen een telefonische terugkoppeling of ik het bordje ditmaals zonder beschadiging had ontvangen en of ik er tevreden over was :) Topservice!
VerbeterpuntenBij de naamborden die langer duren, bij de bevestigingsmail nog even de langere levertijd ivm handmatig verwerkingsproces benoemen. Scheelt een boel ongeduldige klanten (zoals ik - sorry) aan de lijn ;)
Pluspunten
Zeer snelle reactie op klacht over beschadiging naambord. Klasse
Pluspunten
alle lof werd gebeld en goed voorgelicht en zeer snelle le.vering
Pluspunten
Communicatie!
Pluspunten
Mooi product met snelle levering.
Pluspunten
Duidelijke website.
Pluspunten
Snel en netjes nog telefonisch gebeld met positieven ideeën.
Pluspunten
Duidelijke site, meer dan genoeg mogelijkheden, persoonlijke aandacht en een fraai resultaat!
Pluspunten
Supersnelle levering en meteen mijn email over de bestelling beantwoord. Top!
Pluspunten
Super snelle levering. Goede en duidelijke site. Veel mogelijkheden.
VerbeterpuntenTwee bordjes besteld. Het eerste was echt heeeeel snel geleverd. Van de tweede warden de letters een beetje bubbelig. Er zat lucht onder. Proberen weg te strijken maar lukte niet. Ik hoop dat de letters er niet snel af vallen.
Geachte mevrouw Dobben, Naar aanleiding van uw opmerking hebben wij contact met u opgenomen om dit te herstellen, u gaf echter aan dat dit minimaal was en dit niet nodig was. Wij hebben u laten weten dat u 8 jaar garantie heeft op de bedrukking. Het team van Namenenzo
Pluspunten
Via de website had ik een naambordje gemaakt (goede site, erg eenvoudig, veel mogelijkheden). Namen enzo! nam contact met mij op. Het was hun opgevallen dat de letters en de rand een verschillende kleur hadden. Ze vroegen zich af of dat zo bedacht was door mij of dat ik liever dezelfde kleur wilde. Ik was inderdaad vergeten om de kleur hetzelfde te maken. Super bedankt voor het meedenken!
Pluspunten
Prachtig product en snel geleverd
VerbeterpuntenZou als bedrijf zelf de klantengegevens willen kunnen aanpassen en niet afhankelijk van een nevenbedrijf willen zijn.
Geachte mevrouw, Wij hebben wederom contact opgenomen met Klarna om te kijken of dit mogelijk is. Het antwoord van Klarna is : Vanwege veiligheidsoverwegingen en om te voorkomen dat er misbruik wordt gemaakt van de klant zijn gegevens, is het inderdaad alleen mogelijk om een e-mailadres aan te passen als de klant zelf contact met ons opneemt. Met vriendelijke groet, Het team van Namenenzo
Product zou binnen 2 dagen geleverd worden maar was er pas na drie dagen, dit was niet doorgegeven.
Pluspunten
Erg positief is dat er na de bestelling door het bedrijf in positieve zin word meegedacht en hierover ook contact word opgenomen
VerbeterpuntenSymbolen nu niet in meerdere kleuren te selecteren bij bestelling terwijl dit wil mogelijk blijkt
Pluspunten
Prima. Zelfs teruggebeld door dit bedrijf om mij iets te vragen voordat de bestelling werd uitgevoerd!
VerbeterpuntenVindt dit een onduidelijke enquete. Het sterren invullen lukt niet goed!! om het gevraagde te kunnen beoordelen!!!!
Quinten Matsyslaan 35
5642 JC Eindhoven
Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.