Pluspunten
Had fouten op aanvraag gemaakt. Het bedrijf heeft zelf contact met mij opgenomen en voorstel ter verbe****** gedaan. Resutaat: een perfect product. Heel erg bedankt. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Aanbevolen!
Pluspunten
Ze houden zich aan de afspraken, zijn heel erg behulpzaam en geven uitleg echt duidelijk en met geduld. Ze zijn erg lief ook. Hun product is een topproduct. Het is zo mooi egaal en fijntjes gedaan en zo goed ingepakt dat ik het zo door kan sturen naar Curacao omdat ze gekocht zijn voor mijn appartementen op Curacao dus heb ik topproducten gekregen. Ze zijn het echt waard voor hun geld. TOP.
Pluspunten
Een mooi naambordje, super snel bezorgd!
Pluspunten
buitengewoon goede service, mooi degelijk matriaal goede info en snelle levering zeeeeer tervreden
Verbeterpuntengeen ga zo door
Pluspunten
We hadden een leisteen naambordje besteld. Deze werd snel en netjes geleverd. Helaas bleek er tijdens het transport, ondanks de zeer zorgvuldige verpakking, een kleine beschadiging in de letters te zitten. Daardoor heb ik een mail gestuurd. Daarop kreeg ik een vriendelijke mail terug met de mededeling dat er een nieuw naambordje gemaakt zou worden. Deze hebben we vandaag ontvangen en ziet er prachtig uit!! Bedankt voor deze goede service.
Pluspunten
klantvriendelijkheid
Pluspunten
ik heb na mn bestelling 3 x van kleur gewijzigd... en alles was voor elkaar, en is mooier geworden dan ik dacht... very nice
Pluspunten
Erg fijn dat jullie het initiatief nemen, als jullie het vermoeden hebben dat er iets niet klopt, zoals een komma bij de T.
Pluspunten
snelle levertijd mooi uitgevoerd naambord
Pluspunten
Snel en makkelijk zelf te ontwerpen
Pluspunten
Boven verwachting heel mooi kwalitatief is er geen verbe****** nodig
Pluspunten
Snelle levering maar fout ..{ is opgelost}
VerbeterpuntenVorige week heb ik het naambordje terug gestuurd, volgens mij een fout van jullie. De naam Lammert stond er zonder de t.Volgens mij niet fout door mij. Ik wacht nog steeds op antwoord ....... [is opgelost]
Pluspunten
Er was iets niet goed gegaan en ik heb een mail gestuurd dat ik niets ontvangen heb, maar wel betaald. Direct de volgende dag krijg ik een telefoontje met excuus en dat dit dicrect aangepakt ging worden. Ik had het heel erg snel in huis daarna, en het is een prachtig naambord geworden. Een tevreden klant
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle bezorging en goede communicatie. Website was duidelijk en makkelijk te gebruiken
Pluspunten
Duidelijk en overzichtelijk en snel
VerbeterpuntenFoto print
Pluspunten
Hele snelle service
Bij het bevestigen van het plexiglas nummerbordje brak (nadat alle andere hoeken al waren vastgeschroefd!) vrijwel meteen de rechter onderhoek van het bordje. Een mail gestuurd met foto om te laten zien wat er was gebeurt. Wordt er vrijwel direct gesuggereerd dat het onze schuld is en wij te onvoorzichtig waren geweest en het beslist geen materiaalfout kon zijn geweest (wat het absoluut wel was). Lekker klant vriendelijk! Durf m'n naambordje op deze manier niet eens meer te bevestigen als het materiaal het al zo snel begeeft.
Geachte mevrouw Koomen, Deze week hebben uw klacht ontvangen en conform onze servicenormen behandeld. Het materiaal is van een stevig kunststof soort welke van uitstekende kwaliteit is. Wij verkopen ongeveer 95 bordjes per maand van dit materiaal en tot dusver geen enkele klacht. Wij vinden het dan ook vervelend dat er bij de bevestiging iets mis is gegaan. Wij streven altijd naar een 100% klanttevredenheid, dit komt ook tot uitdrukking op Kiyoh met een klantbeoordeling van 9,1 Helaas hebben wij u niet kunnen helpen in deze. Team Namenenzo
Pluspunten
2 bordjes besteld, het eerste bordje werd perfect op tijd geleverd, het 2de bordje is zoekgeraakt bij de post. Er werd na mijn telefoontje direct een nieuw bordje verstuurd zonder bijkomende kosten. PERFECTE SERVICE !
Pluspunten
De salesafdeling belde zelf even de opdracht na en deden nog een suggestie.
Quinten Matsyslaan 35
5642 JC Eindhoven
Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.