Pluspunten
Ik wilde het graag nog dezelfde dag hebben. En kon het dan na 14.00 uur op komen halen. Helemaal top.Als onze jongste zoon volgend jaar uit vliegt kopen wij zeker een naambordje bij jullie
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke site. Goede kwaliteit.
VerbeterpuntenInformeren dat voor het maken van een naambordje het best een laptop/computer gebruikt kan worden. Mobiele telefoon is traag en reageerd niet goed.
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling
Pluspunten
Snelle levering en zeer scherpe prijzen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering niet duur en
VerbeterpuntenEigelijk niet.
Pluspunten
Snelle reactie, goed overleg, snelle en correcte service, dik tevreden!
Pluspunten
Had al een mail gestuurd TOP!!
Pluspunten
wij hebben een prachtig naambordje gekregen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima kwaliteit en makkelijk te maken online!
Pluspunten
uitstekend!
Pluspunten
Prachtig naambord en de volgende dag al binnen. Helemaal blij mee!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Site maakt reclame 'voor 16.00 uur besteld, morgen in huis'. Echter na bestellen bleek het toch niet direct leverbaar. Via e-mail en telefoon afspraken gemaakt. De gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen en drie weken later werd een prachtig naambordje geleverd. Ik heb het als prettig en betrouwbaar geacht dat er snel gereageerd werd op de mail.
VerbeterpuntenVerwachte levertijd zichtbaar maken op de site.
Pluspunten
Super snel en netjes geleverd en super snelle reactie terug bij vragen via mail en bij twijfel of onduidelijkheden wordt er door een vriendelijke dame contact gezocht, met een oplossing, om te overleggen. Wij zijn zeer zeer tevreden!
VerbeterpuntenGa zo door!!
Pluspunten
Ze verdienen een 10+, kunnen veel bedrijven nog iets van leren.
Pluspunten
Snelle behandeling, statusinfo en correcte levering. Het is een prachtig mooi bord geworden, zeer tevreden!
Pluspunten
Snelle levering en super mooi naambordje. Gisteren nog gebeld door een medewerker over de kleur van de cijfers die ik had gekozen, ze zei dat dit niet contrasterend genoeg zou zijn en daardoor niet goed zichtbaar. Ze heeft een iets donkerdere kleur aangeraden en dit ziet er echt heel mooi uit. Bedankt!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Erg tevreden met het resultaat en de snelle levering, een betrouwbaar bedrijf!
VerbeterpuntenGeen
Quinten Matsyslaan 35