Pluspunten
super mooi bord geworden met rode hartjes op verzoek.
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
snel geleverd mooie bevestigingsspullen bij naamplaatje
Pluspunten
Super. Mooi en snelle levering
Mail sturen als bestelling daadwerkelijk verzonden is
Pluspunten
Snelle en goede levering
VerbeterpuntenEmail verzenden zodra bestelling onderweg is
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs, goede kwaliteit
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding!
Pluspunten
vooral de snelheid van levering
Pluspunten
Snelle levertijd gunstige prijs
Pluspunten
Het ziet er mooi uit, precies zoals verwacht. Super snel geleverd.
Pluspunten
Zeer snelle levering. Goed verpakt. Bevestiging materiaal meegeleverd. Mooi en duurzaam. (straatnaambord met onderschrift)
VerbeterpuntenIk zou het leuk vinden wanneer ikzelf een afbeelding kan uploaden om deze op een bord te krijgen.
Pluspunten
Supersnel en mooi! Makkelijk te monteren Leuk dat je er een cadeauverpakking bij kunt kopen!
Pluspunten
Mooi naambordje.
VerbeterpuntenDacht dat ik een RVS naambordje had gekocht, bleek dus kunststof te zijn met RVS look. Waar stond dat op de site?
Geachte heer Harlaar, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Alle (uitgebreide) productinformatie van onze producten staat vermeld onder het blokje "meer info" bij het desbetreffende naambord op onze website. Daar staat ook vermeld dat het een naambord betreft van RVS-look. Dit bord is uiteraard kleurecht en weersbestendig en u beleeft hier nog jarenlang plezier van. Met vriendelijke groet, Hat sales-team van Namen enzo!
Pluspunten
Hele snelle levering en een persoonlijke mail na de bestelling. Dit gaf veel vertrouwen. Het resultaat is mooi geworden. Hoe de kwaliteit is kan ik nog niet goed beoordelen want we hebben hem net ontvangen maar het oogt goed
VerbeterpuntenGeen
Quinten Matsyslaan 35