Pluspunten
Meedenken met de klant.
Pluspunten
Goede service en levering
Pluspunten
Super snelle levering en het ziet er erg mooi uit
VerbeterpuntenEr zaten aardig wat vigers op het rvs, waardoor je in eerste instantie schrikt van alle vlekken erop.
Pluspunten
Makkelijk te maken, Zeer snelle levering
letters en cijfers zijn pick up plakletters had liever gezien dat ze geverft waren letters zullen na verloop van tijd los laten en verweren
Pluspunten
Er werd snel gereageerd. Er werd eerlijk aangegeven wat de kwaliteit zou zijn. Ik bestelde op het laatste moment en ze hebben er alles aan gedaan om het op tijd te bezorgen!
Verbeterpunten-
Pluspunten
wij zijn super tevreden en mijn moeder en wij vinden hem prachtig
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle reactie m.b.t. tot aanvullingen op mijn bestelling.
VerbeterpuntenBeoordelingen pas versturen als het product geleverd is. Ik kan geen mening geven over een aantal zaken omdat ik niet weet of de levertijd of garantie ook snel gaat.
Pluspunten
mooi en precies wat ik zocht
Verbeterpunten-
Pluspunten
afspraken nagekomen, snel geleverd, en hij is mooi in het verleden ander naambord gehad, met alleen onze voornamen, toen we gingen trouwen hebben ze er de achternaam bij gezet.. nu nieuwe besteld met kinderen erbij
Verbeterpuntenik vind ze nét iets te duur.. op de site is ons naambord goed leesbaar met de stenen achtergrond, maar dat blijkt in werkelijkheid niet te zijn.. erg jammer.. . wel een lichtere muur maar het verschil is écht heel groot
Pluspunten
Zag er prima uit, en goed op tijd.
VerbeterpuntenVerbetering misschien om de zijkanten wat gladder te maken, vind het namelijk best scherp
Pluspunten
Telefonische terugkoppeling van medewerker namen enzo, in verband met onduidelijkheid in de door ons opgestelde tekst. Erg attent!
op 14 feb besteld deze enquette wel ontvangen maar het product nog steeds niet!!!!
heb het pas een weekje binnen dus nazorg en garantie kan ik niet beoordelen
Pluspunten
erg snel geleverd
Verbeterpuntenprijs wat hoog voor een plaatje met stikkers en mag wel wat schoner afgeleverd worden
Pluspunten
VerbeterpuntenIets duidelijkere omschrijving van gebruikte matrialen, om tijdens zoektocht verwarring te voorkomen
Quinten Matsyslaan 35
5642 JC Eindhoven