Net huisnummerbordje, goedkoop en snel geleverd.

Voor een lage prijs een mooi bordje met huisnummer en naam, dat je zelf kunt ontwerpen. Zaterdags besteld, dinsdag in huis.

zeer mooi en volgens aanvraag super

het bestelde product is volgen mijn bestelling uitgewerkt zoals ik het gevraagd had super kan niet beter het is namelijk bestemd voor op een antieke verzameling te plaatsen . dus het moet wel goed zijn ,

Prima product

Prima product (huisnummers plus bevestigingsmaterialen). Wordt via PTT post geleverd (gewone postbezorging). Dit maakt het voorspellen wanneer e.e.a. geleverd wordt wel wat lastig, zeker rond kersttijd met al de gelukwensen.

Het kindermondkapje was voor mijn 10 jarige dochter echt te klein.

Maat S zou kinder maat moeten zijn, maar mijn dochter van 10 jaar kan hem echt niet op.....te korte 'touwtjes' bij de oren. Nu een andere maat M besteld, daarvan is het mondstuk wel erg ruim, maar ze gebruikt hem wel.

Mooi huisnummerbordje

Het huisnummerbordje is mooi geworden en supersnel geleverd. Enige nadeel is dat ik mijn laptop heb moeten pakken om het te maken, want op de iPhone en iPad ging het niet. Het gebruikersgemak om iets te personaliseren kan nog wel wat verbeterd worden vind ik, zodat het ook op mobiele devices lukt.

Geweldige service!

Goede service na mijn feedback

prima geregeld

Fijne duidelijke website, mooi product, vlotte levering en goede beschrijving bevestiging.

Goede service, snelle levering. En mooie kwaliteit.

mooi afgewerkt en snelle levering

het naambordje maken op de site was tamelijk eenvoudig en er staan enkele mooie voorbeelden op. betsellen en betalen ging vlot. het pakje werd snel geleverd (alleen post.nl liet steken vallen waardoor ik pakket zelf moest afhalen). kwaliteit is goed en bordje is heel mooi.

fijne site

Ik heb mijn bestelling heel snel gekregen. En het voldeed aan alle verwachtingen.

Precies volgens verwachting

Mijn brievenbusplaatje was de volgende dag al geleverd en ziet er top uit!

Super snel geleverd!

Makkelijke overzichtelijke website en snel geleverd.

Duidelijkheid

Op de site is niet goed het kleur verschil te zien tussen zwart, blauw en donker groen. Misschien beter omdat in woorden erbij te zetten.

Perfectie

Snelle en correcte bediening

zeer duur

Ik vond het zeer duur voor wat men ontvangt. Stickers zijn minder dan ik verwacht had. Klein en onduidelijk gedrukt.

leuke shop, maar kwaliteit spullen dubieus

Mondkapje besteld met eigen opdruk. Alhoewel maat L toch erg klein. Krijg er flaporen van. Stof rekt uit en dan zie je aan de randen van het zwart stiksel binnenkant. Met filter moet je een topsporter zijn wil je door het masker ademen. Wat ik met name mis is een klemmetje voor de neus. Als brildrager heb ik niks aan dit masker, wan bril beslaat.

TOP

Perfecte service en top kwaliteit

Was maar een eenvoudig naamplaatje, maar mooi en snel gedaan.

Het is heel mooi en goed verpakt

Bestel hier¡

Kwalitatief product !

Het naamplaatje ziet er netjes uit: heel degelijk en kwalitatief, mooie afwerking ! De levering naar België duurt echter langer dan aangegeven, ik heb de bestelling pas na 6 dagen ontvangen (PostNL).

Erg meedenkende en klantvriendelijke organisatie.

Door een fout op de bestelpagina van de website ontving ik een naambordje waarop twee afbeeldingen ontbraken. Het contact wat ik hierover had met Namen enzo! verliep erg soepel en ik mocht kosteloos het verkeerde naambordje terugsturen en er werd binnen een week een nieuwe mét afbeeldingen opgestuurd. Zeer prettige ervaring dus!

Uitstekende webwinkel !

Zeer vlot, deskundig en prettig geholpen aan de juiste kleur (oranje) huisnummers in het juiste formaat. Aanrader!

Super! Mooi naamplaatje, snel verzonden. Bij het bestellen online ging het op mijn scherm mis en was het 2x besteld. Gebeld en werd gelijk geregeld! Goede bereikbaarheid van klantenservice!

Goedkope uitstraling

Was in de veronderstelling een metalen gegraveerde plaat besteld te hebben. Wat ik kreeg was een plastic exemplaar. Verder netjes, maar voor 20 EUR mag je wel iets beters verwachten

Makkelijk, snel en goed.

Het bestellen van de mondkapjes was eenvoudig via de website. Levering was redelijk snel en correct. Kwaliteit/prijs verhouding was prima. Blij mee.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

+31 (0)854 868 989

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.