Snelle levering en goede service.

Snelle levering en een goede service. Zelfs op zondag worden vragen vriendelijk beantwoord. Vind de uitstraling van her naambordje wat tegenvallen. Ik wilde een zelfde maken zoals het vb op de site, alleen die lettertypes kon je niet kiezen.

Netjes afgewerkt

Snelle levering en daarbij een mooi afgewerkt naamkaartje. Prima

goede service

Veel keuzes voor naambordjes, goede service en snelle levering van een mooi naambordje. Zijn er blij mee.

Snelle en goede kwaliteit & levering

Het gevraagde product was mooi en van goede kwaliteit en snel geleverd !!

Heel tevreden !

Mooi en snelle levering.

Mooi bordje, snel geleverd, wel wat prijzig

Mooi en snelle levering!

Product zoals verwacht en snel in huis

Er is niets gearriveerd!

Wanneer komt mijn bordje?

Positieve ervaring

Snel een correct en kwalitatief product afgeleverd.

Snelle levering, goed product

Naambordje zoals op de foto. Heel snel geleverd. Ophangsysteem na telefonisch contact nageleverd. Top service

Geheel naar verwachting!

Erg tevreden met twee UV printed naamplaten. Snelle levering en vriendelijk aan de telefoon

Snelle levering, flexibel, website werkte niet helemaal goed

Ik wilde graag achteraf betalen, op de website liep ik continu tegen foutmeldingen aan. Die zijn niet hersteld, maar wel kreeg ik mijn bestelling na een mailwisseling thuisgestuurd, met een factuur. Fijn dat er zo meegedacht werd en er toch een oplossing werd geboden.

Gaaf naambordje

Op de site, na even uitproberen duidelijk type naambordje, kleur tekst en versiersels etc kunnen maken. Goed voorbeeld. Ontvangen resultaat was mooier dan verwacht, top. Houdt alleen rekening met levertijd, zeker met de drukke maanden

Super mooie naamborden geleverd!

Ik heb 2 naamborden besteld in verschillende stylen en met verschillende opmaak. Het eindresultaat was nog mooier dan verwacht; hele heldere letters en ook steigerhouten bord is prachtig! Erg blij mee!

Teleurgesteld

Dacht, voor die prijs, iets anders te ontvangen!!

Zeer vlotte en correcte levering

Zeer vlotte en professionele afwerking. Klantbewuste benadering en vlotte toon om eigen ontwerp te maken.

Klantvriendelijke website en goede levering

Zie zin.

Super klantvriendelijk,, snelle service

Zelfs op zondag avond werd ik te woord gestaan en geholpen bij mijn betaling die niet oké was gegaan. En 2 dagen later kon ik mijn vriend verrassen met een heel leuk naambordje voor ons nieuwe huis. Echte toppers!!

Lever tijd is langer dan op de site staat

Ik heb een verroest naambordje besteld , hij is erg mooi maar op de site staat 1 tot 3 werkdagen maar de levertijd is veel langer

Oké

Ik had per ongeluk 1x aan Bol.com en 1x aan jullie betaald.Het bedrag van 13,95 zou teruggestort worden,is helaas nog niet gebeurd

Snelle service en goede kwalieit

Ruim 11 jaar geleden een naambordje besteld bij Namenenzo. Bordje was nog in goede staat, maar moesten andere namen op. Heb het exact het zelfde type naambordje weer kunnen bestellen. De order heb ik laat in de avond geplaatst en binnen 1.5 dag kreeg ik de bestelling binnnen.

teleurgesteld

Prijs kwaliteitsverhouding is ver te zoeken.! Zeer teleurgesteld

Mooie naamplaten

Goede ontwerp voorziening op internet, naamplaat komt 100% overeen met ontwerp

een hele goede en zeer makkelijke site om iets te bekijken en nog makkelijker iets te bestellen

super

Quinten Matsyslaan 35