Geweldig!

Alles is zo het is keurig op tijd goed verpakt in een woord top.

UItstekend

Geven een prima service.

Super mooi naambordje binnen een paar dagen aan de deur

Op “Namen enzo” vonden wij een schitterend naambordje. Met de handige tool konden we eenvoudig ons eigen ontwerp maken en bestellen. En een paar dagen later lag dit al in de bus (ondanks een speciaal proces waarbij het materiaal moet roesten). Ophangen is een fluitje van een cent met de bijgeleverde materialen en instructies. Top!

super

prachtig naambordje en ook best redelijk snel geleverd. Het staat prachtig bij onze voordeur.

Makkelijk zelf ontworpen en super snel geleverd!!!

Geheel volgens wens ontworpen. Daarnaast had ik nog opmerkingen bij de bestelling geplaatst, die goed zijn opgevolgd. En ‘s middags besteld, de volgende dag al ontvangen!

Alleen vonden wij zelf het onhandig dat de doorzichtige bevestiging nog niet op het naambordje bevestigd was. Dit was echter 6 jaar geleden wel het geval bij het vorige naambordje. Nu moesten wij dit zelf lijmen, echter bij 1 punt plakte hij niet goed en deze laat nu makkelijk los. Verder een mooi naambordje. Mvg Fam. Hellemons

Super blij!

Uitstekende service en snel geleverd!

Prima snelle levering

Prima product. Voldoet aan wensen.

Niet voor niks een negen.

Voldeed geheel aan mijn verwachting en werd snel geleverd.

Correcte afhandeling en mooi naar tevredenheid geleverd

Heel mooi naamplaatje

Heel mooi en groot naamplaatje. Heel tervreden mee.

Het ging niet vanzelf

Via bol.com besteld en zou een link toegestuurd krijgen. Moest er zelf achteraan mailen om de link te krijgen .daarna ben ik wel goed geholpen .

Veel te klein

Op de site leek het heel groot maar een maal binnen is het heel klein

Prima bedrijf

Snelle levering en mooie layout.

Accuraat, snelle afhandeling en precies passend bij het door jullie bedrijf gemaakte en geleverde nummerplaatje

Top.

Maximum aan medewerking, nuttige voorstellen en heel snelle levering. Proficiat LOEK

lekker snel

lekker snel en mooi materiraal ben erg tevreden

goed product

goed product, hangt mooi bij de voordeur

Mooi product

Vlotte bestelling, vlotte levering van een mooi product.

Mooie en snelle levering

Ik had per ongeluk het naambordje te klein besteld. Ik kan er dus niets mee. Het is wel erg mooi gemaakt. En de levering was snel

Snelle levering.

Omdat mijn opdracht niet duidelijk was, werd ik snel en via de mail gecontacteerd door een medewerker om de juiste tekst op het bordje te krijgen. Complimenten! Mooi bordje.

Het naambordje kwam op tijd binnen, met bevestiging materiaal. We moeten het nog ophangen, maar ik ben erg blij met hoe het er uit ziet.

Duidelijke website en snelle service!

In één woord Geweldig!

Mijn bestelling is snel geleverd. Het naambordje ziet er goed uit. De kwaliteit is uitstekend. Ik ben uitermate tevreden

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven