Snel en makkelijk kwaliteit valt tegen

Mooie site, ontwerp makkelijk te maken. 2 dagen later bezorgd. Kwaliteit valt echter tegen. Het is een stuk plastic met de letters in stickers erop geplakt. Niet echt buiten-bestendig. Maar voor 50 euro doen we het ermee.

Een nieuw naambord gemaakt nu de kinderen de deur uit zijn. Makkelijk zelf te maken ( wel op een laptop). Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering, mooi product

Product snel ontvangen, ziet er keurig uit

prima deurplaatje

Ziet er goed uit zoals verwacht. Snel in de brievenbus!

super snelle levering

echt een super snelle levering terwijl er ook tekst op gedrukt moest worden

Proberen te bestellen op de Belgische website is 1 grote frustratie !

Bestelling #11000002125 Geplaatst op 6 oktober 2021 om 18:14:53 CEST ---> "Betaal na ontvangst" was fout gelopen op de betaalwebsite, die België niet in de lijst heeft staan, ik moest terug en opnieuw "bestellen" ... Bestelling #11000002126 Geplaatst op 6 oktober 2021 om 18:31:18 CEST ---> betaald met Paypal, maar ik ben nooit naar hun website doorgestuurd en zij hebben evenmin een mail gestuurd ter bevestiging, dus ook dat is fout gelopen ... De tijdens deze pogingen tot bestellen gemaakte inloggegevens werken achteraf noch op de Belgische noch op de Nederlandse website ... Ook de verminderingsbon voor inschrijven op de nieuwsbrief werd op de Belgische site niet aanvaard . Ik ben dus alles opnieuw moeten gaan doen op de Nederlandse website en toen was alles OK, maar intussen had ik al 2 keren een ontwerp gemaakt op die Belgische site en kon ik dat nu nog eens voor de derde keer gaan doen op de Nederlandse . Als het zo moeilijke is die Belgische site te doen werken, schrap hem dan ! Het maakt mij niet uit of er .be of .nl achter een URL staat ... Uiteindelijk was het resultaat van mijn ontwerp dat ik toegestuurd heb gekregen wel netjes, maar al dat tijdverlies en die moeite en frustratie op die vierkant draaiende "Belgische" site was helemaal niet nodig geweest !!!

Netjes

Het nummer is duidelijk en makkelijk op de muur te plakken.

Snelle levering en netjes verpakt

Heb puur een 7 gegeven omdat ik de kwaliteit nog niet optimaal heb bekeken. Is pas voor na de verhuizing en heb het al eerder besteld. Maar eerste indruk is dat het er goed uit ziet!

Goede service !

Wij hadden 2 identieke bordjes nodig, omdat deze onder elkaar naast de voordeur op onze woonboerderij moesten komen. 1 met huisnummer en onze namen en 1 met logo van mijn eenmanszaak. Na 1x overleg via e-mail was onze wens helemaal duidelijk. En waren de borden ook super snel klaar. Bedankt nogmaals !

Verbeteringen mogelijk

Resultaat van de leisteen is mooi. Op mobiel is het niet mogelijk om ontwerp te maken, helaas. Pakketje kwam 2 dagen te laat. Dus heb de gedenksteen niet op tijd kunnen plaatsen, erg jammer.

De kleur had donkerder gemogen. Deze viel ons tegen.

Snel geleverd en makkelijk te maken!

Het ontwerp is heel makkelijk te maken en de levering is heel snel!!

Snel en goed verpakt geleverd

Ik ben blij met het resultaat.

Snelle levering, goed product!

Snelle levering en goed product!

Veel sneller geleverd dan verwacht en prima product.

Supertevreden Snelle correcte levering Mooi resultaat van mijn bestelling Ik ben uiterst tevreden!

Snel en mooi

Snelle levering en ziet er heel mooi uit

Voortreffelijk

Naambordje is echt fantastisch het ziet eruit zoals je het besteld hebt.

Netjes gemaakt.

Leuk dat je zelf een naambord kunt ontwerpen. Controleer wel goed dat je geen fout maakt in het ontwerp,zelf had ik 1 tekst in verkeerde kleur en tegen de tijd dat ik hierop reactie had was de bestelling al gemaakt en verzonden. Reactie wel al dag later en alles verder in goede orde ontvangen,ook snelle levering! Een aanrader.

Eindresultaat is geweldig.

Het was leuk om het zelf te maken, de bezorging was supersnel dus je hoeft niet lang te wachten om te zien wat je hebt gemaakt. De bezorgers etc zijn er ook blij mee omdat ze altijd moesten zoeken waar ik woon en liepen zelfs mijn huis voorbij.

Top service!!!

In mijn ontwerp bleken de getallen een andere kleur te hebben wat niet goed zichtbaar was in het ontwerp. Na wat contact met Namen enzo passen ze mijn ontwerp kosteloos aan wat een top service. Bedankt.

Snel geleverd, kwaliteit/prijs: goed, kortom dik tevreden

zie boven

Mooi!!

Snel geleverd nummerbord dat voldoet aan alle wensen. Ziet er mooi uit en goede kwaliteit.

Duidelijke website, snelle levering

Design tool werkt makkelijk, snelle levering

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

+31 (0)854 868 989

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.