De kleur had donkerder gemogen. Deze viel ons tegen.

Snel geleverd en makkelijk te maken!

Het ontwerp is heel makkelijk te maken en de levering is heel snel!!

Snel en goed verpakt geleverd

Ik ben blij met het resultaat.

Snelle levering, goed product!

Snelle levering en goed product!

Veel sneller geleverd dan verwacht en prima product.

Supertevreden Snelle correcte levering Mooi resultaat van mijn bestelling Ik ben uiterst tevreden!

Snel en mooi

Snelle levering en ziet er heel mooi uit

Voortreffelijk

Naambordje is echt fantastisch het ziet eruit zoals je het besteld hebt.

Netjes gemaakt.

Leuk dat je zelf een naambord kunt ontwerpen. Controleer wel goed dat je geen fout maakt in het ontwerp,zelf had ik 1 tekst in verkeerde kleur en tegen de tijd dat ik hierop reactie had was de bestelling al gemaakt en verzonden. Reactie wel al dag later en alles verder in goede orde ontvangen,ook snelle levering! Een aanrader.

Eindresultaat is geweldig.

Het was leuk om het zelf te maken, de bezorging was supersnel dus je hoeft niet lang te wachten om te zien wat je hebt gemaakt. De bezorgers etc zijn er ook blij mee omdat ze altijd moesten zoeken waar ik woon en liepen zelfs mijn huis voorbij.

Top service!!!

In mijn ontwerp bleken de getallen een andere kleur te hebben wat niet goed zichtbaar was in het ontwerp. Na wat contact met Namen enzo passen ze mijn ontwerp kosteloos aan wat een top service. Bedankt.

Snel geleverd, kwaliteit/prijs: goed, kortom dik tevreden

zie boven

Mooi!!

Snel geleverd nummerbord dat voldoet aan alle wensen. Ziet er mooi uit en goede kwaliteit.

Duidelijke website, snelle levering

Design tool werkt makkelijk, snelle levering

Mooi naambord

Mooi bord kunnen maken via de website. Het was super snel gemaakt en netjes verpakt verzonden. Was blij met het resultaat.

Mwah

Kwaliteit product is prima maar de levering en het design waren niet helemaal hoe ik het had willen zien. Het zou een dag eerder binnen komen dan dat zou gebeuren. Daarnaast had ik een disign met een hartje erop en namen maar het hartje was nergens erop geplaatst jammer dat het niet naar mn zin is gegaan

Heel goed!

Niks op aan te merken, gewoon goed!

Mooi naambordje en vlot geleverd

Was makkelijk om te maken online, verder snel geleverd en alles voor een redelijke prijs

Snel en correct geleverd

Makkelijke site om je eigen ontwerp te maken en snel geleverd.

Mooie en snelle levering

Goede prijs en kwaliteids verhouding en snelle levering aan te bevelen

Uitstekend!

Gemakkelijke website, veel keuze. Mooi kwalitatief en degelijk naambord. Goede prijs/kwaliteitsverhouding! Keuze uit veel handschriften om het zo persoonlijk mogelijk te maken. Kan dit produkt echt aanbevelen. Top!

Mooie cijfers

Na breuk in eerste zending direct een nieuw cijfer ontvangen en inmiddels hangen ze te stralen aan onze gevel.

Prima en adequaat

Op het naambordje was een item vergeten (kan gebeuren) Werd hersteld en de volgende dag alweer in de brievenbus

Super snelle levering!

Precies zoals de site aangeeft wat je krijgt. Binnen 1 dag verzonden, goed verpakt. Echt heel erg goed geregeld!

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

+31 (0)854 868 989

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.