Mooi naambord

Mooi bord kunnen maken via de website. Het was super snel gemaakt en netjes verpakt verzonden. Was blij met het resultaat.

Mwah

Kwaliteit product is prima maar de levering en het design waren niet helemaal hoe ik het had willen zien. Het zou een dag eerder binnen komen dan dat zou gebeuren. Daarnaast had ik een disign met een hartje erop en namen maar het hartje was nergens erop geplaatst jammer dat het niet naar mn zin is gegaan

Heel goed!

Niks op aan te merken, gewoon goed!

Mooi naambordje en vlot geleverd

Was makkelijk om te maken online, verder snel geleverd en alles voor een redelijke prijs

Snel en correct geleverd

Makkelijke site om je eigen ontwerp te maken en snel geleverd.

Mooie en snelle levering

Goede prijs en kwaliteids verhouding en snelle levering aan te bevelen

Uitstekend!

Gemakkelijke website, veel keuze. Mooi kwalitatief en degelijk naambord. Goede prijs/kwaliteitsverhouding! Keuze uit veel handschriften om het zo persoonlijk mogelijk te maken. Kan dit produkt echt aanbevelen. Top!

Mooie cijfers

Na breuk in eerste zending direct een nieuw cijfer ontvangen en inmiddels hangen ze te stralen aan onze gevel.

Prima en adequaat

Op het naambordje was een item vergeten (kan gebeuren) Werd hersteld en de volgende dag alweer in de brievenbus

Super snelle levering!

Precies zoals de site aangeeft wat je krijgt. Binnen 1 dag verzonden, goed verpakt. Echt heel erg goed geregeld!

Happy with my purchase

Happy with my purchase. I would just have liked an English version to the website and tool.

Mooi naambordje voor prima prijs!

Mooi naambordje, zelf handig te creëren. De verzending was zeer snel! De kleur leek bij het maken wel wat donkerder dan het uiteindelijk was.

Super service

Een uur na het plaatsen van mijn bestelling een telefoontje over hoe ik het naambordje wilde hebben . Dit samen besproken en de andere dag in huis. Top!

Snelle levering en precies wat ik verwachtte!

Doen wat ze beloven

Lekker snel en perfect geleverd

Prachtig bord. Degene waarvoor het bord bestemd was, was helemaal geroerd.

Mooi product afgeleverd zeer tevreden en een snelle service heel veel dank

perfecte afwerking

de geleverde huisnummer was mooi afgewerkt.

Super mooi en strak naambordje, precies zoals het voorbeeld

Snelle service en prachtig product

Erg blij met mijn ontvangen naambordje

Donderdag een bordje van leisteen besteld en vrijdag al bij de voordeur opgehangen. Ben er super blij mee.

Mooi maar basic

Kwaliteit van het naambordje is goed maar de bevestiging kan beter, is wat onhandig te plaatsen met plak en prutswerk.

met plezier een naam bordje besteld

met de kortings code had ik een probleem gaf aan dat die verlopen was maar tot 2023 geldig !

Klantvriendelijk

Omdat mijn opdrachtgever afzag van de bestelling, heb ik die dezelfde dag nog moeten annuleren. De betaling was echter al gedaan. Dit werd probleemloos opgelost en gecrediteerd en dat vind ik echt supernetjes van ze!

Erg mooie kwaliteit en zeer grote klantvriendelijkheid

Erg mooie kwaliteit en zeer grote klantvriendelijkheid

Prachtig werk

Zéér mooie afwerking van het zelfklevende brievenbusnaambordje. aangename website en goede levering.

Top bordje en supersnel geleverd !

Top bordje en supersnel geleverd !

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

+31 (0)854 868 989

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.