snel en mooi afgeleverd!!

zeer tevreden en makkelijk om te laten maken

Mooi naambordje alles bijgeleverd (schroeven ed).goed verpakt voor een brievenbus pakketje. Connie

Snelle levering. Het naamplaatje ziet er mooi uit.

Snelle levering. Het naamplaatje ziet er mooi uit.

De kwaliteit is goed en de levering gebeurde snel. Alleen het steigerhout was veel grijzer dan op de foto’s maar wel mooi.

is goed

Goede en snelle service.

Goed, snel en heel goede service

Kiezen en bestellen via de website ging super gemakkelijk. Aangegeven stond dat meer dan 90% van de bestellingen door de brievenbus paste, dus ging ik met een gerust hart op vakantie. Ik kreeg een mail van PostNL dat ze het pakketje toch bij een afhaalpunt hadden bezorgd, omdat ik niet thuis was. Het dreigde te worden teruggestuurd omdat ik het niet binnen een week kon ophalen. Ik nam contact op met Namenenzo en zij zorgden dat het langer bij het pakketpunt bleef liggen, zodat ik het meteen bij thuiskomst kon ophalen. Uitstekende service! Het naambordje zelf van leisteen voldoet ook helemaal aan de verwachtingen. Heel tevreden.

Super snelle levering

Helemaal top

2e naambordje besteld Snelle service en telefonisch goed Bereikbaar...... En super mooi

SUPER

SUPER EN IK HAD HET SNEL THUIS GELEVERD

Geweldig!

Prachtig mooi naambordje, snelle levering. Top!

perfect

ik had 3 stickers besteld kreeg er 1 geleverd een mail gestuurd en de volgende dag 2 na geleverd top.

Huisnummer bordje met namen ziet er mooi uit voor een schappelijke prijs en snelle levering.

mooi product, snel geleverd

Product is zoals afgebeeld op de site. Snelle levering. Komt door de brievenbus, maar is zo goed verpakt dat dit geen problemen geeft.

Uitstekende service, snelle levering.

Snel een kwalitatief goed bord geleverd. Tevens snelle reactie op service vraag.

Prachtig product

Na wat zoeken op de site via de chat en whatsapp exact gevonden wat ik zocht. De medewerker kon mij meteen helpen met een aanvulling op ons bestaande naambordje. Met vriendelijke groet, Richard

Het bordje ziet er super uit.

Deze firma doet wat ze beloofd.

Heel tevreden, correct en eerlijk.

Fijne site. Mooie producten. En goed geholpen

Hele snelle en perfecte behandeling en afhandeling en levering.

Heel goede service en hulp.

Bij het maken van het nummerbord en naambord, werd ik heel goed geholpen en heeft Bas echt de moeite genomen om er een heel mooi eindresultaat van te maken. Bedankt.

Perfect, just what we wanted

and nothing more to say. thanks for the fast delivery and good quality! :)

Aardig werknemer, die mij gelijk telefonisch hielp een fout van mij te herstellen. Snelle aflevering.

Zeer tevreden van het eindresultaat

Zeer tevreden van het eindresultaat van de naamplaat, was perfect zoals ik het had ingegeven via de site.

precies zoals ik verwachte.....

Wilde een leuk kado-tje voor onze dochter en kinderen. Dit is zo gaaf....

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven