Snel en gemakkelijk in te vullen en te betalen, ook achteraf

Bijna 100% in orde, snel verstuurd

Bij Namen enzo! een naambordje besteld voor aan de muur en deze werd zeer snel geleverd (meteen de volgende dag, ondanks redelijk laat bestellen). Het bordje zelf zag er uit zoals op de foto, het enige wat niet helemaal duidelijk was vooraf was dat de gekleurde print op de RVS plaat gemaakt wordt met vinyl in plaats van dat het echt geprint is op de plaat. Ook had ik in het ontwerp drie kleuren groen gebruikt, maar waren er uiteindelijk maar twee gebruikt op het bordje, maar dit zit er wel heel strak en mooi op. Uiteindelijk ziet hij er nog steeds tof uit en ben ik er blij mee.

Snelle bestelling, trage levering

Mijn bestelling online is zeer vlot verlopen, jammer genoeg was de verzending via Bpost niet zo goed, zending is 6 dagen onderweg geweest!!

geweldig

Zeer leuk naambordje , snelle levering.

Super product, best quality, very fast delivery, in one word.... The best! I recommend!

Vlot en goed geleverd

Sticker en huisnummer besteld. Deze zijn binnen een week geleverd ondanks dat er een weekend tussen zat.

Snelle reactie, snelle en keurige levering!

Na vragen over de mail over een gedenksteen voor onze zoon, kon ik het zeer snel zelf ophalen.

Snel en mooi werk

Snelle levering Goed en mooi gemaakt.

Superslecht

Op woensdag besteld, website zegt dat het bestelde product voor zondag (vaderdag) binnen is en na een week nog NIKS ontvangen. Twee keer gebeld, het antwoord : ik kan niet in de post zak van de post kijken. WAARDELOOS Superslecht ervaring en onbeschoft behandeld als klant.

makkelijk te bestellen, afwerking een beetje slordig

Het plaatje was makkelijk te maken op de website. Ik ontving het bordje na 2 dagen. Ik had een klein figuur op het bord (een afbeelding van de website zelf) maar die was niet zo scherp waardoor het een beetje pixelig eruit zag. Dat was wel jammer.

Keurig zoals besteld

Niks op aan te merken, goede prijs/kwaliteit verhouding, snel geleverd en makkelijk te monteren,

Prima ervaring! Mooi naambordje.

Gekregen wat we besteld hebben. Prima service.

Zeer mooi en snel geleverd.

Redelijk makkelijke tool om mijn naam in het goede lettertype en dergelijke te zetten voor het naambordje wat ik had uitgekozen. De optie om de tekst te centreren werkte voor mij helaas niet. Het product werd snel geleverd en ziet er mooi uit.

Slecht te lezen naambord

Na ontvangst van ons naambord op boomschijf, in februari, was deze in april al vervaagd. We kregen vrij snel een ander exemplaar. Deze hangt sinds eind april op en nu is de tekst ook al vervaagd. Na een klacht, kregen we te horen, dat dit binnen hun criteria valt. Helaas, weinig plezier voor veel geld. Na dit bericht is er contact geweest en hebben we ons geld terug ontvangen.

What you see is what you get

De website werkt prima en het resultaat is 1 op 1 wat ik daar zelf samenstelde

Snelle levering en de sticker staat fantastisch in mn keuken

Vlotte service aan schappelijke prijs.

De bestelling verliep vrij vlot eens je het goochelen met de letters en symbolen doorhad. De levering ging ook heel goed en binnen de gestelde termijn. Het geleverde bordje voldoet aan de verwachtingen, in die zin dat het mooi en foutloos afgewerkt is. Alleen de techniek om de letters en symbolen aan te brengen, baart mij engszins zorgen. Die lijken op een of andere manier opgekleefd. Benieuwd hoelang het gaat standhouden. Vandaar mijn enigszins voorzichtige beoordeling.

snel, goed en netjes verpakt

makkelijke website, snelle levering, netjes verpakt

Ontworpen, besteld, ontvangen. Zoals het uitzag op 't scherm is het ook geworden!

Eerst nog even getwijfeld tussen Namen enzo! en een concurrent. Toen bleek echter al gauw dat de ontwerpmogelijkheden op de website van Namen eno! duidelijk superieur waren aan wat de concurrent bood. Vervolgens aan de slag gegaan en een bordje gezocht wat beviel, zowel qua materiaal en uiterlijk maar ook qua betaalbaarheid. Eenmaal iets passends gevonden, gelijk begonnen aan het ontwerp van het naam- en huisnummerbordje en dat was een fluitje van een cent. Alles was heel intuïtief te gebruiken en makkelijk toepasbaar. Toen het klaar was nog even wat gegevens ingevuld en de bestelling geplaatst. Volgende dag lag het bordje zoals het op het scherm uitzag in de brievenbus. Mooi en met een compleet bevestigingssetje erbij. Uitstekend product, snel en netjes toegezonden. Waar voor je geld zou ik willen zeggen. Aanrader voor iedereen die een mooi en makkelijk te ontwerpen naambordje of husnummerbordje zoekt. Bij Namen enzo! ben je aan het juiste adres.

Snel geleverd en mooi resultaat!

Het was makkelijk te bestellen, en goed aan te passen. Gelukkig hebben de medewerkers van Namen enzo de tekst gecentreerd voor mij! Heel erg bedank! Mijn vader en moeder zijn er dol blij mee!

Snel geleverd, een mooie naambord, exact zoals aangegeven en betaalbaar. Super !

prima geregeld en snel

prima geregeld en snel

Prima !

Vlotte service, alles netjes verpakt en mooi afgewerkt.

snel, en goed, ook nog erg mooi

Eindelijk iemand die die na komt wat je wil hebben. Mooi gemaakt in de juiste letters, en uitvoering. Die oplichter NAAMPLAATMAKER snel vergeten! Moet weg, a.u.b. vals, nep !

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

+31 (0)854 868 989

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.