Leuk eigen straatnaambord gemaakt

Ik heb op de site van Namen enzo een straatnaambord gemaakt, ging makkelijk, en er was zelfs iemand in het weekend bereikbaar om mijn vraag te beantwoorden, ze wist alleen het antwoord niet. Maar toen ik mijn vraag per mail had gesteld had ik ook meteen die maandag antwoord. Het straatnaambord ziet er heel echt uit, prima!

Goede service, leuk naambordje

Snel en efficient!

Ik was zeer verrast met de snelheid van leveren en het produkt ziet er erg mooi uit

Erg tevreden!

Wat een snelle service! Het uithangbord dat ik besteld had, is degelijk en van zeer goede kwaliteit. Maandag gebeld en woensdag al in huis. Ik ben dik tevreden, dank je wel!

Goede en snelle service

Afgelopen weekend voor het eerst iets besteld bij deze shop, twijfelde nog over de bedrukking hierop is een WhatsApp service die vrijwel direct werd beantwoord en hierop besloten om te bestellen dit is vandaag al thuis afgeleverd en ook zeer tevreden over de wijze van verpakken. Al met al zeer tevreden!

Super goede service!

Mooi bordje, prijs/kwaliteit erg goed. Niet te duur maar lijkt toch duur. Kortom, super!

Prachtig naambordje, correcte en snelle levering.

Naambordje besteld als verjaardagskadootje, gewaardeerde en mooie verrassing.

goede service

Duidelijke site en eenvoudig naambordje te maken.

Uitstekend en snelle levering

Heel tevreden. Klant vriendelijke site, snelle levering, goed verpakt. Dikke dankjwel Kortingsbon was een leuke verassing.

Gewoon correct

Eenvoudig besteld en correct, netjes op tijd geleverd.

Ik ben bevooroordeeld hoor, mijn dochter is Saskia Kaagman, dus ben trots, maar ik had de koektrommel precies zoals aangegeven was binnen, was goed verpakt en leuk een kortingbon van 5 euro, bedankt

het voldeed aan onze wensen en was super mooi uitgevoerd, kortom blij verrast!

Mooie voorbeelden welke in het echt er ook zo uit zien! De tekst is op een eenvoudige manier aan te brengen.

prachtig naambord van goede kwaliteit

Het was gemakkelijk zelf te ontwerpen. Snelle levering. Goede prijs- en kwaliteit verhouding. Mooi product, dat met gebruikmaking van de handleiding eenvoudig te monteren is.

Snel en goed

SNELLE BEZORGING. VOLGENS OPGAVE GELEVERD. LOCHTGEWICHT NAAMPLAATJE VOOR DE HOND.

Superleuk, snelle levering

Keileuk naamplaatje voor onze hond. Hele snelle levering, top!

Goed verpakt ,snel geleverd.

Ik twijfel wel of op het gedenksteentje de letters mooi blijven ,tijd zal het leren. De schuimrubber dopjes zijn ongeschikt voor buiten en heb ik plastic dopjes voor gebruikt.

Super en snelle service

Ik had wat vragen en was super snel geholpen door gebruik van de chat te maken. Ik kreeg een gewenst antwoord en de bestelling liep vervolgens ook vlot. Deze service zou ik overal willen krijgen. Zeker een aanrader.

Super snelle service

Nadat ik een letter vergeten was in te voeren heb ik een mail gestuurd waardoor Bas mij meteen een oplossing bood. Grote klasse. 1 klein minpuntje als ik dan toch wat moet zeuren is de website. Die vind ik niet helemaal gebruiksvriendelijk. Voor de rest ben ik vol lof. Ga zo door.

Mooi product en snelle levering

2 keer kort achter elkaar een bestelling gedaan. Beide waren super mooi en strak afgewerkt Snelle levering wat zeer fijn is!

Snelle correcte levering

Bestelling werd een dag na het plaatsen van de bestelling geleverd. Goede, degelijke verpakking. Heel tevreden.

Fantastisch!!

Ik kreeg vandaag mijn naambordje binnen, en wat ziet hij er fantastisch uit!!

Keurig

Snelle levering, prima klantcontact en super makkelijk te ontwerpen. Mooi materiaal. Ook meteen alle toebehoren meegeleverd dus ophangen is zo griept.

Geleverd wat ik bestelde

Het bestelde was perfect. Mooi en op tijd geleverd

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

+31 (0)854 868 989

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.