Fijne duidelijke webwinkel Goede en snelle levering

Hele snelle service! Het naambordje was perfect zoals gewenst! Zeer tevreden en zeker aan te raden!

Snelle levering, compleet met montagemateriaal zoals aangegeven. En ook nog een tegoedbon van 5 euro voor een volgende bestelling!

Precies zoals ik het wilde ontvangen!

Het is even zoeken hoe het precies werkt om op de site je gewenste tekst te zetten, maar eenmaal ontdekt werkt het prima. Zowel materiaal-, letter-,als afbeeldingkeuze zijn groot. Het gewenste naambord is keurig gemaakt en snel en correct bezorgd. Kortom: een aanrader om het bij "Namen en Zo" te laten maken!

titel

Op het eerste zicht ziet het er goed uit. Gravering is minder diep dan verwacht, maar dat hoeft geen nadeel te zijn. Het plaatje hangt op de brievenbus, onderhevig aan alle weersomstandigheden dus ik ben uiteraard benieuwd hoe het er over een of enkele jaren uitziet maar op dit moment ben ik zeker tevreden. Ik wens wel dat waar mogelijk al mijn gegevens verwijderd worden uit alle mogelijke databanken en nieuwsbrieven en ik contacteer u graag wanneer ik weer iets wil bestellen.

ontzettend positieve ervaring!

Erg rappe service, via mail ook direct antwoord en de dag zelf gemaakt en verstuurd, ik stond er versteld van.

prima levering, handleiding niet compleet.

De handleiding van de aluline kan beter. te downloaden is prima. Echter, onvoldoende duidelijk. Bij de lijm mag een waarschuwing worden gegeven dat het secondelijm betreft en deze erg dun is. Bij het openmaken spoot het uit de tube en over vingers. Dat krijg je er dan niet meer af. Heel vervelend. Dopjes zijn ook niet sterk en schroefkopjes te smal waardoor dopjes eraf springen bij het vastschroeven.

Snel en goed geleverd

Binnen 1 week is de naamplaat, exact als opgegeven, gemaakt en geleverd.

Tijdige levering

Gemakkelijk te bestellen, snelle levering en goed product.

leuk product

een alu in naam/deurplaatje gekocht, mooi plaatje leuke kwaliteit maar mistte beschrijving over het lijmen.

Mijn vrouw verrast en was er erg blij mee

Perfect en snel geleverd

Zal in de toekomst meer bestellingen plaatsen.

Naar een klacht super gehopen.

Had een hartje gekocht, maar het was erg slecht uitgezaagd. De klantenservice heeft dit goed opgepakt en klacht verhopen. En sturen een nieuwe op.

Leuke cijfers, voor een nette prijs

Bestellen ging soepel en snel, bezorgen wat minder snel. Dat komt omdat het niet met pakketpost werd verstuurd.

Precies wat ik zocht! Prima service!

Een prima product van een servicegericht bedrijf.

Heel goed!!!

Goed advies en makkelijk te bestellen en snel geleverd !

Product snel geleverd. Goed verpakt En voldoet aan de verwachting.

Naamplaatje ziet er mooi en opvallend uit .

Was even niet duidelijk hoe het naamplaatje online te maken was , maar na een paar keer proberen toch gelukt en na vijf dagen geleverd gekregen.

Mooi resultaat

Het was makkelijk om de bestelling te plaatsen enkel het aanpassen van de becijfering kon eenvoudiger vind ik.

Mooie letters

Zeer mooie letters alleen het lijmen met seconde lijm vind ik persoonlijk altijd wat minder.

Ja mooi materialen keurig verzorgd en zeer snelle levering

Betrouwbaar

Wel even een opmerking over het montage setje . Het naam bordje lag na uur al op de grond ,de schroeven gingen door het plastic hulsje.(mag wel steviger materiaal voor deze prijs)

Snel en netjes!

Ontwerp makelijk naar wens aan te passen, snelle verzending en het product ziet er netjes uit. Nog niet uitgeprobeerd of het vaatwasser bestendig is.

Uitermate langdurige levertijd

Zeker 4 week geleden al besteld ,ondanks mailtjes en telefoontjes tot op de dag van vandaag mijn bestelling van foutenbordjes niet ontvangen!

ben goed tevreden van de site en de vlotte bezorging

de site was goed duidelijk en de bestelling was vlot gedaan. ook de levering hadden we snel ontvangen

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven