Goed en netjes gedaan service was ook goed

Hartstikke mooi naambord, netjes gedrukt, op tijd afgeleverd

Het bord beantwoord voor de volle 100% aan mijn verwachtingen

Snel en efficiënt

Handig website. Werkt makkelijk.

Bijzonder

Over de snelle levering heb ik niet te klagen; compliment daarvoor. Het product op zich vond ik ‘bijzonder’ uitgevoerd. Ik had al gekozen voor een rechte letter. Bij de oo Erik gen heb ik nog eens extra gevraagd naar een ‘straatnaamlettertype’. Het bord werd geleverd met een cursieve tekst, en dat vind ik heel bijzonder omdat ik nog nooit een ‘cursieve straatnaam’ heb gezien in Nederland.

Heel mooi en snelle levering! Aanrader!

Mooier dan ik verwacht had, makkelijk te bevestigen! Heel blij mee!

Zeer tevreden met het resultaat.

Betrouwbaar, kwaliteit, snel geleverd. Echt een aanrader. Zeer tevreden over het naambord van leisteen.

Toppers

Zeer tevreden over onze bestelling. Mooi afgewerkt en snelle verzending. Goed bezig.

Bijzonder slecht

We zijn erg teleurgesteld over het resultaat en de kwaliteit. Het cijfer zit er slordig en scheef, we gaan het dan ook niet gebruiken.

Klantvriendelijk, behulpzaam, snelle levering

Graag wilde ik een Welkoms-bordje van RVS naast de voordeur. Bij Namen enZo kun je zelf je naam/huisnummer bordje samenstellen. Een telefoontje naar hen, beantwoordde mijn vraag of ik ook tekst op zo’n bordje kan laten zetten. Nadat ik een ontwerp had gemaakt, heb ik tijdens het bestelproces wat opmerkingen toegevoegd, hoe en waar ik de tekst graag op het bordje zou willen hebben. Twee dagen later ontving ik het bordje, keurig netjes ingepakt, om beschadigingen te voorkomen, precies zoals ik het in gedachten had :-)

Volgende keer weer!

Heel goed in service, bereikbaarheid en leverdatum

Geweldig, zoals verwacht!

Perfect.

Mooi en helemaal naar wens

We zijn blij met huisnummer en naambord. Ophangen met afstanddopjes en schroeven was lastig.

Makkelijk te ontwerpen en vlotte levering

Tevreden over het verloop

RVS naambord

Geheel naar wens, zoals zelf samengesteld via de site. Bij levering zaten er wat vlekken op die we niet met een zachte, schone doek konden wegpoetsen. Bij navraag goede tips gehad voor schoonmaken.

Keurig gemaakt en snel geleverd

Naam plaat voordeur besteld Erg blij mee

Prachtig

Heel mooi gemaakt en snelle levering

Zeer goed!

Gemakkelijk om te bestellen - vlotte bestelling - zeer snelle levering en mooi materiaal! Jullie hebben er een tevreden klant bij!

Snelle en goede levering

Super fijn bedrijf! Goede online tools om hem helemaal naar eigen stijl te ontwerpen. En vervolgens ook nog een super snelle levering!

Klantenservice

In eerste instantie door een fout op de website een bord kunnen ontwerpen wat niet mogelijk was zodat er tekst stond op een niet bestaand deel. Dat had gezien moeten worden en niet in behandeling moeten worden genomen. Er kwam dus voor mijn gevoel een half bord binnen. Toen ik belde naar de klantenservice werd ik gewoon uitgelachen. Daarna gelukkig goed opgepakt door een andere medewerker. Het bord is opnieuw ontworpen en wordt opgestuurd ter vervanging van het foute bord. Bedankt Tom!

Snel gevonden, snel besteld

De beloofde kwaliteit, goed verpakt en volgens afspraak op tijd geleverd.

Snelle service en een mooi product

Prima prijs!

Prima prijs en snel geleverd.

Snelle vriendelijke service

Ze nemen de tijd om mee te denken en hebben een erg snelle levering. Het naambord is super mooi geworden!

Positief

Mijn bord is precies zoals ik het wilde. An snel geleverd. Alleen jammer dat er niks bij is, het goed aan muur te bevestiging.

Zeer snelle levering

Zeer snel geleverd en precies zo als ik hem wilde helemaal goed

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

+31 (0)854 868 989

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.