Goede en snelle service.

Toen ik mijn bestelling binnen kreeg zat er een streep op het naambordje dat er niet hoorde. Ik heb een mail gestuurd met foto's en heb al heel snel een nieuw bordje ontvangen. Goede service!

Top bedrijf! Snelle levering,goede kwaliteit, niet te duur en erg orgineel!

Ik weet waar ik voortaan mijn naambordjes bestel.

Erg fijne persoonlijke ervaring.

Heel fijn contact via de mail. Ook leuk met een foto en naam in de mail maakt het persoonlijk en vertrouwd. Snelle service.

Mooi huisnummer bordje

Makkelijk te personaliseren en snel geleverd. Ziet er mooi uit. De achterzijde is voorzien van dubbelzijdig plakkende materiaal, het blijft zelfs plakken op mijn bakstenen muur. Eenvoudiger monteren bestaat niet!

Snel en goed

Snelle levering en process was precies zoals uitgelegd bedankt.

Vriendelijk personeel. Perfecte timing en mooie kwaliteit en perfecte kwaliteit.

Snelle levering, super mooi naambordje

Goede ervaring door snelle levering

Geweldig!!!

Opdracht werd super snel verwerkt en bezorgd, alles klopte, materiaal, grote , letters en kleur. Zal het bij een ieder aanraden.

X

X

Slechte afspraken en niet uitgelijnd

Slecht helaas

Snelle en correcte levering!!

Snelle en correcte levering. Mooi huisnummerplaatje!

Gemakkelijk, duidelijk, goed produkt.

Gemakkelijk gevonden wat ik wilde. Na de aanpassingen heb ik het order doorgestuurd dewelke een paar dagen later perfect in de brievenbus belandde. Degelijke kwaliteit.

Geweldige service, goede prijzen!

goede prijzen, mooi ontwerp en een vriendelijke klantenservice, zo hoort dat!

Supersnel en super kwaliteit

Echt heel snel geleverd en perfect uitgevoerd!

Product prima

Levering bijzonder slecht

jammer van de kleur

ik had een naambordje besteld. ging er van uit dat het donker (oud )groen zou zijn. is het niet dus niet te gerbuiken. weggegooid 40 euro. erg jammer.....

Product voldoet aan verwachting, snelle levering

Product voldoet aan verwachting, snelle levering

mooie kwaliteit en snel geleverd

Mooi materiaal, snelle levering. Waarom geen 5 sterren (een 10)? Omdat de webinterface om je eigen ontwerp te maken een beetje eenvoudig en onvriendelijk werkt.

Naambordje snel en netjes geleverd

Zonder problemen geleverd

Beloofd is beloofd

'Voor 15.00u besteld, de volgende dag in huis'. Nee hoor, zelfs rond besteld 16.30u kreeg ik de bestelling nog de volgende dag in huis. Fantastisch!

Ziet er goed uit. Goede kwaliteit

Netjes op vrijdag 13 maart verstuurd maar helaas pas de week er op op woensdag binnen gekregen. Dat was jammer maar daar konden jullie niets aan doen. Vertraging bij POST NL. Waarom? Geen idee. Dat was jammer. Dus voor een ieder als tip. Bestel het ruim van te voren !

snelle levering en goede kwaliteit

snelle levering en goede kwaliteit

Uitstekend!!

Makkelijk te bereiken voor hulp. Goed advies. Snel binnen en prima kwaliteit.

Mooi bordje

Makkelijk te ontwerpen met veel jeus

Erg snel geleverd en precies zoals we verwacht hadden.

Erg net bordje, precies zoals we het ontworpen hadden. Erg snel geleverd met zelfs de schroefjes en pluggen erbij!

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven