Snelle levering, goede kwailteit. Snelle oplossing geboden voor kleine fout in spelling naam

Precies zoals verwachting en snelle levering

Gewoon perfect

Gewoon in één keer goed

Mooi naambordje, snel in huis!

Woensdagavond een naambordje besteld, vrijdag in huis. Bevestigingmateriaal meegeleverd. Heel mooi bordje. We zijn er erg blij mee!

Snel en prima uitgevoerd.

Snel en prima uitgevoerd. Exact conform verwachting.

Prima, mooi naambordje gemaakt en snel geleverd.

Via de site op een iPad een naambordje gemaakt en besteld. Snel geleverd en precies zo als ik het gemaakt had op de Ipad.

heb een prima ervaring

gemakkelijk, duidelijk, snel, netjes afgeleverd

Prima en keurige afhandeling

Goed en op tijd ontvangen. Prima op de hoogte gehouden van het versturen. Goede verpakking en goed product

Zag er mooi uit snelle service.....

Naam plaatje wel erg dun....

Prima en fijne telefonische hulp

Prima telefonisch te bereiken en vriendelijke en snelle hulp

Super leuk en snel

heel blij mee, super snel en goed zelf aan te passen naar eigen wens

Een goede website en prettig contact gehad, ook snelle levering

De service en snelle levering bij Namen enzo is helemaal top!

Mijn eerste ervaring met Namen enzo was direct een positieve. Ik ben zelf niet handig met computers, maar kon toch zelf een naambord maken en aangeven dat het prettig zou zijn als er een vakman (vrouw) naar keek. Een kind kan de was doen. En met twee dagen het naambord al in huis. Een aanrader!

Snel en professioneel contact

Snel en professioneel contact in het meedenken van een oplossing.

De levering van de naamborden is van goede kwaliteit. De nalevering van de straat paal is ook goed uitgevoerd. Goede en snelle service. Dank!

Snel geleverd. Had bij de opmerking een vraag/verzoek over de indeling ingevuld en ook dit is uitgevoerd... netjes.

Ik heb hier onder ingevuld wat ik wilde zeggen

Ik heb samen met mijn dochter het cadeau uit gezocht. Goede overzicht. Goed bevallen. Aan te raden. Een opmerking je moet eigenlijk achteraf kunnen betalen.

Mooi product, snelle levering

Ons mooie betonnen huisnummer dat we bestelden ziet er prachtig uit. De levering was snel en via de mail wisten we hoe laat en wanneer we onze bestelling zouden ontvangen. Helemaal toppie dus!

mooie materiaal

had alleen de nummers wat groter verwacht

Makkelijk en goed product

Goed product

Prima geregeld

Goed geregeld

naamplaat was leuk geworden

snelle levering en leuk dat er een tegoedbon bij zat. Zal ik zeker nog eens gebruik van maken.

Goede en leuke aankoop

Veel keuze qua materiaal en design, het aanpassen van een bordje was vrij makkelijk en het werd onwijs snel geleverd. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Erg blij met het resultaat!

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven