Eerst ontgoocheld, daarna heel tevreden door onmiddelijke rechtzetting van het probleem

Het eerste naamplaatje dat wij ontvingen in plexi, bleek bekrast op het frost gedeelte. De namen stonden ook niet gecentreerd onder de streep. Het probleem werd aangekaart via mail waarop heel snel werd gereageerd. De volgende dag werd ons het naamplaatje opgestuurd dat in perfecte staat en correct aangepast werd. Uiteindelijk heel tevreden van het produkt én de dienstverlening.

Waar PostNL niet flexibel kon zijn, kon dit bedrijf dat wel. Voor een verjaardag iets tofs besteld, helaas kon het pakketje door toedoen van postNL niet op tijd bezorgd worden... Gelukkig was Namenenzo bereid om de bestelling opnieuw te maken, zonder extra kosten te rekenen. Dat doet een mens goed in deze rare tijden.

snel en een goed produkt

dus zie boven ....

Ondanks mail gestuurd toch verkeerde levering gekregen

Huisnummer bij jullie besteld. En aangegeven dat ik graag nummer 10 zou ontvangen. Dit heb ik ook op de website aangegeven. Omdat ik de website niet helemaal vanzelfsprekend vond kreeg ik het vermoeden bij het afrekenen dat ik nummer 19 zou ontvangen. Direct na mijn bestelling heb ik daarom ook een mail gestuurd waarin ik nogmaals had aangegeven dat ik graag nummer 10 zou ontvangen. De levering was wel snel (dus dat is een pluspunt) alleen werd mijn vermoeden werkelijkheid toen ik de verpakking opende, nummer 19 dus. Graag zou ik dus alsnog een nummer 10 ontvangen en hoor graag hoe ik het verkeerde nummer retour kan sturen en hoe de verdere afhandeling zou zijn (verzendkosten etc.) Met vriendelijke groet, Sven Frantzen

Alles is heel vlot verlopen. Ik had een foutje gemaakt bij de bestelling, en werd hiervoor meteen gecontracteerd. Na enkele werkdagen heb ik mijn bestelling goed ontvangen. Zeker een aanrader. Vriendelijke service.

Hele goede service.

Door een computerstoring bij het bestellen van een bordje ter nagedachtenis aan onze kleindochter kreeg ik een incompleet product. Na een telefoontje met een vriendelijke medewerker kreeg ik een mail met een drukproef . Er is met me meegedacht en daar is een houten bordje uitgekomen precies zoals ik het had bedoeld. Zonder kosten . . .! Het bord krijgt een mooie plek in onze tuin . Geweldig

Uiterst tevreden

Snelle levering, zien er heel goed uit.

Super ervaring

Perfecte afhandeling. Vlugge levering. Perfecte afwerking

Voortreffelijk

Fijne website. Makkelijk om een keuze te maken. Snelle service.

Mooi naamplaatje

Mooi naamplaatje voor mijn hond. Vond 't alleen moeilijk om via de website de naam op 't plaatje te zetten. Zou beter kunnen of lag 't aan mij? Levering zoals beloofd.

Wat je ziet is wat je krijgt

Je kunt het naambordje helemaal naar je eigen smaak aanpassen en het is makkelijk te monteren op de buitenmuur.

Het bordje is prima, het opgaand systeem slecht

De plastic dopjes zijn zwak en sommige gaten zijn al meteen te groot voor de schroefjes

Prima product

Tevreden met het geleverde product, voldoet aan de verwachtingen. Helaas is het naambordje wel makkelijk door vandalen van de muur te trekken. Zeer snelle levering!

snelle service, geweldige producten

Snelle levering van mijn hondenpenning. Heel mooi en fijn afgewerkt. Precies zoals op de afbeelding. Zeer goede kwaliteit.

Opzich wel blij met de snelle levering en ziet er mooi uit...

Prima naambordje en snelle levering!

Perfect!

Mooi origineel kado en snel geleverd

Positief verrast! Perfecte match

Al enige tijd op zoek geweest naar een leuk naambordje. Telkens weer uitgekomen bij Namen enzo dus de knoop doorgehakt en een bordje "gemaakt" en besteld. Twijfel of ik zelf het huisnummer zwart had op het voorbeeld, of dit zo is gemaakt door Namen enzo, maar we zijn er blij mee. Bevestigingsmateriaal zat erbij dus gaatjes boren en klaar. Ook zeer snel in huis. Al met al zeker aan te raden!

Na in eerste instantie niet tevreden te zijn hebben zij mijn klacht direct opgepakt en naar volle tevredenheid opgelost. Prima service !

Snelle en nette levering volgens verwachting

Mijn afbeeldingen waren niet goed genoeg van kwaliteit waarvoor ik netjes een e-mail kreeg met de vraag om ze in een andere extensie aan te leveren. Nu een bord met een mooi eindresultaat ontvangen!

Zeer snelle levering en zeer goede service

Doordat ik via mijn telefoon op de site een naambordje besteld had ging er misschien daar door iets mis met de uitvoering..na een telefoontje werd er dezelfde dag een nieuwe toegestuurd en was de volgende dag al binnen..super.. Heel mooi geworden en heel blij mee.. .

Snelle levering en perfect naambordje

Mooi naambordje tekst makkelijk aan te passen. Snel geleverd en prima kwaliteit.

Mooi product, snel geleverd, geweldige service

Ik bestelde een naambordje via de duidelijke website. Zag een detail bij de bestelling over het hoofd, waardoor de bestelling niet geheel naar wens was, maar wel volledig als opgegeven. Belde het bedrijf. Zij kwamen snel en goed uit een uiterst schappelijke oplossing en leverde het bordje, nu wel naar wens, binnen twee werkdagen. Eer werd door het bedrijf 'Namen en zo' snel gereageerd; zelfs in het weekeinde, attent gehandeld. Het is een mooi product, goed verpakt en met track en trace verzonden. Van harte aanbevolen!

Binnen 48u na de bestelling lag het naamplaatje op de mat. Mooi plaatje, helaas is de verflaag nogal gevoelig. Daarvoor belde ik de klantenservice die een ruime bereikbaarheid heeft tot 22u savonds, sympathieke man heeft mij te woord gestaan en wederom binnen 28u lag er een nieuwe plaat op de mat. Super service!

Niet wat ik ervan verwacht had.

Op de site ging het prima, maken ging prima en de levering was netjes en snel. Het product daarin tegen ben ik iets minder van gecharmeerd. Het is een stuk plastic met stickers voor 40 euro. Als ze me dat van te voren duidelijkheid hadden gemaakt dan had ik of een ander product gekozen of naar iets opzoek gegaan wat goedkoper was.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven