Leuk naambord en snelle levering

Super leuk naambord voor onze nieuwe woning, en de levering was boven verwachting snel (‘s avonds besteld, volgende dag verzonden en dag erna geleverd). Het ontwerpen zelf had nogal wat voeten in de aarde, wij hebben een groot gezin en moesten dus puzzelen om iedereen er op te krijgen (we hebben een bordje met huisnummer, 6 poppetjes en onze namen. Druk je per ongeluk op een verkeerde toets... is je ontwerp weg en kan je weer helemaal opnieuw; zeer frustrerend. Gelukkig is het uiteindelijk gelukt! Kwaliteit is super.

Nette levering

Mooi verpakt, mooie kwaliteit van geleverde goederen.

Op het internet een ontwerp gemaakt. Ik twijfelde wel aan de uitlijning. Dit bij bestelling wel meegegeven nl om bij twijfel even contact op te nemen met mij. Het eindresultaat lijkt net niet goed te zijn maar wel goed genoeg. Het naambordje hangt al.

Fantastisch!

Snelle levering, goede kwaliteit. Kreeg het de volgende dag in huis. Zeker voor herhaling en aanbeveling vatbaar!

Goede service, mooi naambord

Goed product en snel geleverd!

Oeps, de verkeerde maat besteld. Na een snelle reactie van de klantenservice kon ik hem gratis terugsturen en omruilen! Erg blij met mijn huisnummer van deze website.

prima service

Ik had een naambordje met verroeste look gekocht. Echter was het toegezonden bordje niet mooi, het was duidelijk dat het van plastic was. Na contact heb ik een nieuw bordje gehad, ook hier donker rond de randen van de letters en cijfers maar stukken beter. Ik heb m dus ook gehouden. Deze donkere verkleuring schijnt veel voor te komen. Ik ben blij met de afhandeling van mijn klacht en de service dat ik een nieuw bordje heb mogen ontvangen.

Zeer correct

Ze doen wat ze beloven! Een aangename ervaring

Mooi product, goede service!

Mooi naamplaatje besteld, snel geleverd en goede service gehad.

top

vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, snelle nette service! zeer tevreden met resultaat

Kwaliteit is achteruit gegaan

In 2017 heb ik exact het zelfde naambordje besteld, ik vind de kwaliteit nu wel minder. Het vorige naambordje was zelfs goedkoper, dikker en mooier van kleur. Nu haddden we weer het zelfde naambordje besteld, echter zijn de afmetingen toch niet helemaal het zelfde, de kleur is meer zwart dan antraciet en veel dunner van materiaal. Uiteindelijk is het een leuk naambordje geworden, jammer dat de kwaliteit nu wel echt minder is voor meer geld.

Prima service, matig product

De service van Namenenzo, daar heb ik niets op aan te merken. Makkelijk contact en qua betaling ook tot een overeenkomst gekomen die in onze administratie gemakkelijk te verwerken was. Snelle verwerking van de aanvraag ook dus helemaal top. Complimenten daarvoor. Het product was tevens goed verpakt en de verzending was gratis. Ook erg prettig. Het product is echter niet naar verwachting. Het product is niet zoals ik dacht uit het plaatje op de website op te maken. Ik had een zilveren (dus glanzende) achterlaag verwacht. Het daadwerkelijke product beschikt over een meer groenige achterlaag. Dit oogt een stuk minder luxe dan mijn verwachting was. Ook zijn de randen niet mooi afgewerkt. Er zit een soort verf residu van de achterlaag op de randen, alsof er onvoldoende gepolijst is.

Product als verwacht

Levering duurde wat langer dan gedacht. Het zijn dan ook drukke tijden voor alle bezorgdiensten. Product goed verpakt. Keurig uitgevoerd. Dik in orde dus.

Levering zoals verwacht

Het maken van een ontwerp via de website van het naambordje was een beetje lastig. We kozen voor Premium UV print. Helaas kon ik nergens de voordelen hiervan vinden. Wel het nadeel, nl 10 euro duurder. Toch maar gedaan want je weet maar nooit. En zeker niet hoelang dat bordje daar blijft hangen in de zon! Het naambordje zoals ontvangen voldoet aan de verwachting. De levering was iets later dan oorspronkelijk aangegeven. Corona was hier debet aan.

Prachtig naambordje, zeer snel geleverd

Blij met dit mooie naambordje! Het was precies zoals ik verwachtte. Goede kwaliteit, staat mooi op de gevel. Het ontwerpen op de website ging goed en de levering was snel. Niets meer te wensen!

Heel mooi gedenkteken voor het graf tot de steen geplaats kan worden

Toen we mijn vader hadden begraven schrokken we ervan dat het nog wel 3 maanden kon duren voor er een grafsteen geplaatst mocht worden, zo lang een kaal graf..... bij andere graven zagen we kleine gedenkbordjes staan, deze worden geplaatst tot de steen geplaatst mag worden. Deze gedenkplaatjes kosten zo'n 3tot 5 honderd euro, best veel geld. Bij namen enzo zagen we een mooi leistenen gedenkplaatje voor slechts 50 euro. zelf ontworpen en twee dage later kwam hij al thuis en hebben wij hem gelijk geplaatst. Mooi artikel dus en een goed snelle service van het bedrijf.

Mooi bord, helaas met geplakte letters

Misschien heb ik het over het hoofd gezien, we dachten dat we een RVS bord met gedrukte letters zouden krijgen. Helaas zijn het stickers, dus we hopen dat deze stickers een aantal jaren meegaan, en goed bestand zijn tegen verschillende weersinvloeden. De basis lijkt ons prima, eens kijken of de komende jaren "roestvrij" staal ook echt roestvrij blijft. De uitvoering is mooi, het ziet er gelikt uit, echt een aanwinst voor de gevel. Toch had ik graag geweten dat er stickers werden gebruikt, dan had ik mogelijk iets anders uitgezocht. Om die reden heb ik op "niet aanbevolen" geklikt.

Goed, mooi naambord

Ik had moeite met monteren, omdat de gaten in de onder- en bovenplaten niet goed recht onder elkaar zaten. Ik heb de gaten moeten aanpassen. Helaas.

duidelijke site

ik kon goed vinden wat ik zocht en het was simpel aan te passen

mooie uitstraling

Het naambord van RVS is mooi maar wij hebben er alleen een groot huisnummer (met in het klein de straatnaam) op laten zetten en dat is niet goed uitgelijnd op het bord. Misschien komt het omdat het nummer 1 maar het staat niet mooi in het midden van het bord.

Weggegooid geld

Door onvolledige informatie op de website ik heb mijn bestelde huisnummer weg kunnen gooien. Deze kon alleen bevestigd worden met een plakstrip wat niet blijft zitten op baksteen. Daarnaast viel de kwaliteit ook tegen, het ziet er niet uit dat dit jaren meegaat. De eerste kras zat er al op.

Duidelijke website en super snelle levering, netjes verpakt.

Mijn ervaring was goed met jullie

Keurig verpakt en het ziet er netjes uit. Heb de tegoedbon aan mijn nieuwe buren gegeven, dus wie weet.

Snel en correct geleverd

Over het product en levering niets dan lof. Alleen is het slordig dat een mail, over een kortingcodes en met een verzoek, na ruim een week niet is beantwoord en ook niets mee is gedaan.

Zeer goed, niets mis mee, Het is goed overgekomen.

Al ben ik geen bedrijf, maar doe dat wel geheel vrijwillig. Moet ik ook zeggen dat het snel is gegaan ondanks de corona. Ook het product ziet er goed uit. Ook de snelle service is uitstekend.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven