Super mooi bordje

Heb een bordje voor ons gezin gekocht en we zijn er super blij mee

Kwaliteit van het geleverde product voldoet aan de eisen

Levering lang onderweg geweest, uiteindelijk toch ontvangen

Naambordje was onleesbaar door lichtval

Ik heb 2 metaalkleurige naambordjes besteld. Een voor de brievenbus en een voor bij de deurbel van m’n appartement. Tot mijn verbazing waren ze bij bepaald lichtinval onleesbaar. Dit hebben ze opgelost door witte bordjes na te sturen. Prima opgelost.

Topservice!

Snelle levering en mooi werk!

Prima kwaliteit.

Mooi naamplaatje , en op tijd geleverd. Zeker aan te bevelen.

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Snel, netjes, betaalbaar en kreeg snel contact op mijn gestelde vraag. (ook niet onbelangrijk ;-) )

Snel en goed

Snel en goed

Vlotte levering ondanks de Covid vertragingen

Ons huisnummer en naambordje is perfect zoals we wensten ! Hartelijke dank !

Mooi bordje, goede kwaliteit. Helaas geen mogelijkheid op retourneren... degene waarvoor ik het bordje had gekocht had zelf ook al één besteld.

ziet er erg goed uit, zoals te zien op de website.

Resultaat ziet er erg goed uit. Snelle verzending, het was een verjaardagscadeau, top !

Snelle reactie op mijn vraag via de mail en het contact was erg klant vriendelijk

Prima in orde

Makkelijk zoeken, eenvoudig bestellen en een prima prijs. Alleen jammer dat ik nergens kon vinden dat er gaatjes voorgeboord konden worden .... maar dat kan ook aan mijn zoeken liggen.

Mooi product, juiste kwaliteit.

Heel goed, makkelijk besteld, snel geleverd en kwalitatief goed product. Alles klopt.

Top en snel!

zeker een aanbeveling!

prima, snelle en goede service

Het eindresultaat is prima, de weg er naar toe een beetje lastig. Het duurde even voordat duidelijk was hoe de software werkt

Leuk naambord en snelle levering

Super leuk naambord voor onze nieuwe woning, en de levering was boven verwachting snel (‘s avonds besteld, volgende dag verzonden en dag erna geleverd). Het ontwerpen zelf had nogal wat voeten in de aarde, wij hebben een groot gezin en moesten dus puzzelen om iedereen er op te krijgen (we hebben een bordje met huisnummer, 6 poppetjes en onze namen. Druk je per ongeluk op een verkeerde toets... is je ontwerp weg en kan je weer helemaal opnieuw; zeer frustrerend. Gelukkig is het uiteindelijk gelukt! Kwaliteit is super.

Nette levering

Mooi verpakt, mooie kwaliteit van geleverde goederen.

Op het internet een ontwerp gemaakt. Ik twijfelde wel aan de uitlijning. Dit bij bestelling wel meegegeven nl om bij twijfel even contact op te nemen met mij. Het eindresultaat lijkt net niet goed te zijn maar wel goed genoeg. Het naambordje hangt al.

Fantastisch!

Snelle levering, goede kwaliteit. Kreeg het de volgende dag in huis. Zeker voor herhaling en aanbeveling vatbaar!

Goede service, mooi naambord

Goed product en snel geleverd!

Oeps, de verkeerde maat besteld. Na een snelle reactie van de klantenservice kon ik hem gratis terugsturen en omruilen! Erg blij met mijn huisnummer van deze website.

prima service

Ik had een naambordje met verroeste look gekocht. Echter was het toegezonden bordje niet mooi, het was duidelijk dat het van plastic was. Na contact heb ik een nieuw bordje gehad, ook hier donker rond de randen van de letters en cijfers maar stukken beter. Ik heb m dus ook gehouden. Deze donkere verkleuring schijnt veel voor te komen. Ik ben blij met de afhandeling van mijn klacht en de service dat ik een nieuw bordje heb mogen ontvangen.

Zeer correct

Ze doen wat ze beloven! Een aangename ervaring

Mooi product, goede service!

Mooi naamplaatje besteld, snel geleverd en goede service gehad.

top

vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, snelle nette service! zeer tevreden met resultaat

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven