ruime keuze . vriendelijk in gebruik.

Geweldig...!

Prachtig straatbord besteld. Kwaliteit is geweldig...! Levering supersnel...! Hulde...!

snel en mooi

snelle verzending, mooie afwerking van het bestelde product

Goede service en levering. Product ook goed.

Zoals hierboven.

Goed en snel

Goed en snel geleverd

Beviel goed.

Goed product snelle bezorging, duidelijke site !

Smnelle levering, goed product!

Ondanks het eerste bordje niet goed was, netje opnieuw een toe gestuurd gekregen. Vriendelijk aan de telefoon snel opgelost nieuwe bordje snel thuis. Dank je wel.

Niet alles geleverd!

Na ontvangst van naambordje ontbreekt het nummer 2. Nog niet geleverd.

top!

Goed geholpen aan de telefoon,snelle levering.Ben zeer tevreden over het resultaat en de uitstekende service.

Niet echt tevreden

Ten eerste was de website heel onhandig, en ten tweede moesten we toch vrij lang wachten tot het product geleverd was. En ten derde, eenmaal de penning ontvangen was sommige tekst slecht leesbaar! Volgende keer toch maar weer bij een ander bestellen.

Snel bezorgd, makkelijk te plakken. Staat top

Zeer snelle levering van een kwalitatief goed product.

Snelle levering, goed kwaliteit en wederom een leuk naambordje besteld bij Namenenzo. Enige minpuntje is dat de positie van de bevestigingsnokjes veranderd was, waardoor ik het naambordje niet meteen op de plaats van het oude kon klikken.

Goede service ik kreeg zelfs in het weekend antwoord. Snel geleverd. Website werkte alleen niet op de telefoon en op de pc was het ook niet heel duidelijk, uiteindelijk wel gelukt.

Namen enzo prima

Naambordje is zoals besteld alleen 3 keer een mail ontvangen dat het bezorgd zou worden maar kwam niet. Vandaag 28 dec. binnen gekomen. Alleen de parkers die erbij zaten waren niet goed.

Precies zoals afgebeeld.

Perfect op tijd persoonlijk advies super geregeld

In 1 woord gezegt top

Helemaal top!!

Duidelijke website, makkelijk en een snelle levering!!

Wel eindelijk mijne bestselling in perfecte staat ontvangen

Heel feel fouten in de web site. 1 voor 1 hebben ze de fouten opgelost maar wel 2 weken verder. Zeer ardig en klant vriendelijk service. Gelukkig wel anders ben ik al lang naar een andere bedrijf toe gegaan. Aanbevelen alleen door customer service

Gewoon perfect geregeld

Via de website was het al eenvoudig om zelf mijn aluminium naambord te maken. Op zondagavond. Op maandagmorgen al bericht dat het naambord was gemaakt èn verzonden. Perfect geregeld. En het ziet er ook nog eens uitstekend uit.

mooi product

Makkelijk en fijne site on te bestellen. Mooi product. Ik nog terug gebeld worden toen de verzending vertraagd was helaas is dit nooit gebeurd. Dit vind ik persoonlijk erg kwalijk want dit zorgt ervoor dat je je vertrouwen toch wel verliest.

Het was snel ziet er netjes uit.

Goede site, eenvoudig te ontwerpen

Eenvoudig te ontwerpen op de site, snel geleverd. Prima!

Snel en keurig afgeleverd

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

+31 (0)854 868 989

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.