Heel prettige samenwerking!

Een bordje voor op de brievenbus is zeer naar wens gemaakt, vlot verzonden, prima gedaan.

Keurig en netjes op tijd geleverd.

Datgene wat we besteld hebben is keurig en netjes afgeleverd.

Prima.

Helemaal goed

Makkelijk besteld, Keurig geleverd en compleet om op te hangen! Prima !

Niet goed

10 december een kerst raamsticker besteld nog steeds (vandaag 17 dec.) niets ontvangen.

Een super service

Helemaal naar wens en binnen korte tijd bezorgd. Blij mee!

Goede communicatie

Er is toegezegd dat mijn naambordje opnieuw wordt gemaakt, omdat de uitlijning niet 100% was. Dat vind ik een goed gebaar

Waardeloos product ontvangen.

Nummer plaatje besteld voor 29,95 euro. Blijft een flut plastic plaatje met RVS look, vol met krassen.

nog geen idee

heb nl men pakketje nog niet aangekregen dus kan nog niet antwoorden op u vraag. Maar denk wel dat dit in orde zal zijn hoor. Was een cadeautje voor kerst maar zal voor nieuwjaar worden. Kwestie van spanning op te bouwen hahaha. Nee geen probleem hoor post.nl doet wss hun best maar zijn dan ook drukke tijden voor die mensen. Dus alle begrip voor kan alleen nog niet antwoorden op u vraag. Prettige feestdagen voor al jullie medewerkers!! Mvg Natascha Van Bergen

Mooi materiaal en zoals ontwerp!

Een duidelijke site, waarop je eenvoudig je naambordje zelf kunt samenstellen en indelen. Het voorbeeld is gelijk aan eindresultaat.

Snelle levering en behulpzaam contact

Top..

Mooi product en snelle levering.

De zending was kapot en heb binnen een dag een andere levering mogen ontvangen

Geweldig ! Mooi geworden ! Snelle service helemaal tevreden.

Geweldig ! Mooi geworden ! Snelle service helemaal tevreden.

Snel geleverd en precies zoals op de foto van de website

Snel geleverd en precies zoals op de foto van de website

Snelle en kwalitatieve levering!

Geweldig!

Ik twee keer een bestelling geplaats voor een gedenkplaatje voor het graf van mijn twee katten. Ik werd zelfs gebeld omdat ik een foutje met een kleur had gemaakt. Dat werd op initiatief van Namen & Zo verbeterd. Fijn als er zo je mee gedacht wordt! Ik ben zeer tevreden!

goede service, snelle levering

top!

Super bedrijf op elk vak

Stultiens-group is een top bedrijf om mee samen te werken! Als student Technische Bedrijfskunde ben ik actief in het geven van consult, in mijn samenwerking met Stultiens werd er van beiden kanten gestreefd naar het beste. Deze manier van werken is ook terug te zien in het bedrijf en de producten die zij maken. Overal wordt gestreefd naar een hoge kwaliteit van de producten tot en met de klantvriendelijkheid. Al om Al een TOP bedrijf om zaken mee te doen.

Mooie kwaliteit

Makkelijk te monteren

snelle service

makkelijke site, scherpe prijs, en snelle levering. Ik had het straatnaambord groter verwacht maar dat had ik natuurlijk zelf beter moeten controleren. Het bord ziet er mooi uiy.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en klantvriendelijkheid en zeermooi

Topper

Geweldig product en snel geleverd

Snel en goed

Het product voldeed volledig aan mijn verwachtingen. De communicatie duidelijk en het werd super snel bezorgd.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven