Plexiglas met stickers

Na ontvangst van ons naambordje zijn we zwaar teleurgesteld dat het eigenlijk gewoon gestickerde letters en cijfers zijn op een plaatje van plexiglas... Dit hadden we niet verwacht. Het staat ook nergens zo aangegeven. Het ziet er verder wel redelijk uit, voor wat het is, maar voor ons is het een te dure miskoop.

Top service!

Er ging iets mis bij betaalwijze. Na melding , kreeg ik direct reactie met mogelijke oplossing. Zeer pro- actief en tijdige levering!!!

Mooi product dat snel geleverd is.

Duidelijke site. Heldere kleuren van t kunsstof naambordje.

Hele fijne website en prachtig resultaat

De website werkt heel prettig. Het ontwerpen van het naambordje was ontzettend leuk om te doen. Het is een leisteen bordje geworden. De service is perfect geregeld en het resultaat in real is super mooi

Super , snelle levering en ziet er perfect uit

Als helemaal top !

Ziet er top uit

Naambordje ziet er prachtig uit!

Snelle bezorging en mooie producten

Zowel een naambordje als losse huisnummers besteld. Beide snel bezorgd en het ziet er echt super uit!

Super service!

Een bestelling gedaan en niet helemaal zeker over wat ik had gemaakt. Dit ook aangegeven en meteen in contact gekomen. Ze hebben min uitstekend advies en uitleg gegeven. Zou zo weer bestellen!

Bedankt voor het mooie naambordje

Precies als verwachtten ondanks de kerstdrukte lekker op tijd binnen

perfect

Alles was dik in orde.

Ik heb helaas nog niks ontvangen

Ik heb al 3 keer gebeld, de track en tracé code is er meer gestopt. Maar helaas nog niks ontvangen.

Zeer tevreden. Mooi!

Zeer tevreden, zag er mooi uit!!!

Mooie kwaliteit

Mooie bordjes, snelle service. Dinsdagmiddag besteld, en Donderdagmiddag in huis. Ziet er prachtig uit!

snelle levering, naambordje mooi, Top!! Ik ben er erg blij mee.

Tegenvaller

Op de site vind ik de naambordjes er netjes uitzien, dus besteld en bezorgd, maar helaas een enorme tegenvaller. Er is wel iets van de kleur aangebracht maar minimaal. Géén beschermende laag dus dat hangt er even en dan kun je een nieuwe aanschaffen. Ik vind het een zeer slap aftreksel van wat ik op de site heb gezien. Veel te duur betaald ook, voor wat je daadwerkelijk krijgt. Leuk geprobeerd maar zonde van het geld, voor ons eens maar nooit meer.

Slechte kwaliteit heel duur

Mijn naam bordje is veel te klein en slechte kwaliteit zou hem graag willen retouren voor 40 euro

Product niet op voorraad.

Prijzig naambordje. Maar toch besteld is het niet verkrijgbaar. Beter dat er gelijk bij te vermelden. Wel in een andere kleur. Men wist ook niet wanneer het wel weer te bestellen was. Dan maar van af gezien.

Snelle en goede service

Nvt

Het zou fijn zijn als er ook schroefjes, pluggen en afstandshoudertjes bij hadden gezeten.

Precies zoals verwacht! Goede kwaliteit

Erg erg erg tevreden!

Super mooi product erg netjes. Service was ook top toen ik er online even niet uit kwam!

Mooi en snel

Makkelijke manier om te personaliseren Snelle service Goede kwaliteit

Top !!

Ik had een lei stenen nummer bordje besteld. Er zat een kleine beschadiging op en werd direct kosteloos een nieuwe toegezonden. Heel mooi product ! Heel tevreden.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

+31 (0)854 868 989

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.