Zo snel

Mooi

Mooi naambordje

Mooi naambordje en snelle levering

Twijfel

Hangt af hoe zen mijn probleem op gaan lossen

Prima geregeld.

Ik bestelde, ik betaalde, Namen enzo! regelde het naambordje en binnen no time had ik het thuis. Heel fijn.

Prachtige naamplaat, precies zoals ik het ontworpen had met jullie gereedschap

Prachtige naamplaat, precies zoals ik het ontworpen had met jullie gereedschap

top!

snelle levering perfect!

Uitsteken

Mooi helder naambord

Werd voldoende geholpen door klantendienst bij vragen

Goede dienst

Uitstekend materiaal op de sticker, super snelle levering, kleeft zéér goed. Was juist ietsjes groter dan verwacht

Top niks op aan temerken

Prima product voor een mooie prijs. Snelle levering en goede service.

Mooi bordje en super snel geleverd

Mooi naambordje

Snelle levering en ben heel tevreden met mijn naambordje. Zou wel handig zijn om schets mee te leveren waar je de gaten moet boren in de muur. Soort mal, want nu is het beetje op de gok.

Super snel en van goede kwaliteit

Goede prijs. Snel gemaakt en verzonden. Goede kwaliteit. Helemaal tevreden.

Niet goed

Erg tegengevallen. De indruk wordt gewekt dat het om een formaat straatnaambord gaat. De prijs is er ook zeker na, nl. 25,00 euro. Nu komt er een piepklein bordje binnen van 30x7 cm. Is dit betaald en ziet er ook niet uit. Dus: EEN TEGENVALLER!!!!!!

Prachtig precies zoals ik verwachtte

superr moie

Ik was erg blij met mijn bestelling, het kwam zoals ik wilde en kwam heel snel aan, heel erg bedankt

Snelle levering in drukke tijd voor Sint binnen 3 dagen

Top product & levering

Heel erg tevreden over mijn bestelling! Goede kwaliteit, service, helderheid op website en levering :-)

Mijn pakketje was ruim op tijd geleverd. Echt hele goede kwaliteit.

Top kwaliteit en precies zoals verwacht!

Zeer tevreden. Mooi materiaal en kwaliteit. Plugjes, schroefjes etc meegeleverd. Zeer snel in ontvangst mogen nemen. Absolute aanrader!

Prima bordje geleverd

Goede website, duidelijke stappen.

Prima service, slechte online editor

Het product is goed en levering dito, maar het was een heel gedoe om een design fatsoenlijk opgeslagen te krijgen en later hetzelfde design te bestellen. Vaak vielen er delen van het design weg en moest je opnieuw beginnen. Ik werkte in Firefox op een normale Windows PC.

Super goed

Ik had per ongeluk 2keer de zelfde bestelling gedaan en werd netjes gebeld om er één te anuleren. Was echt netjes. Top

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

+31 (0)854 868 989

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.