Prima zaak, met oor voor de klant

Goed en snel geleverd. Product voldoet aan de verwachting en bij de uitvoering van de bestelling is rekening gehouden met een wens van mijn kant.

Een hele goede ervaring opgedaan

Product assortiment is goed, snelle en correcte levering van de bestelde naamplaten. Beveel dit bedrijf iedereen aan.

Goed product en goede service

Website van Namen enzo! was duidelijk, de customization software makkelijk te gebruiken en het product werd snel geproduceerd en verzonden.

Mooie kwaliteit, niet makkelijk te vervangen

Al 2x eerder bij Namenenzo een mooi gepersonaliseerd naambordje besteld. Na de 1e konden we daarna de 2e precies op dezelfde plek ophangen. Nu ons gezin compleet is, het 3e bordje besteld in de veronderstelling deze ook weer zo op het bevestigingsssysteem te kunnen hangen. Helaas zaten op dit bordje de nopjes heel anders geplakt en dus toch nog in de muur weer andere gaten moeten boren. Verder heel tevreden over de uitstraling en kwaliteit van het naambordje en de levering.

Leuk huisnummer plaatje, vele ontwerpmogelijkheden.

Na wat proberen wijst het ontwerp van het naam/Nummerplaatje zichzelf uit. Mooi plaatje en snelle levering.

Donderdag avond straatnaam bord besteld, zaterdag is deze al bezorgd. Super snelle service! Bedoeling was dat ik dit pakket ging afhalen op het bedrijf. (ook aangegeven bij bestelling) Dit omdat het een cadeau was voor mijn vader en ik nog thuiswonend ben. Toch is het pakket bezorgd. Nu heeft mijn vader het cadeau in ontvangst genomen bij bezorging. Helaas geen verrassing meer! Jammer van deze fout.

Mooi

Mooi en duidelijk

Naambordje goed en snel geleverd

Voor de verjaardag van mijn zoon heb ik een naambordje besteld. Dit bordje was eenvoudig te maken en na bestelling hebben we het naambordje twee dagen later ontvangen. Het zag er mooi uit!

Zeer slecht

Zeer slecht product, totaal geen waar voor je geld. Daarnaast als je belt naar de klantenservice wordt je niet geholpen of serieus genomen. Ik zal iedereen aanraden hier NOOIT iets te kopen.

Of je nu iets standaards zoekt of zelf creatief aan het werk wil, het kan allemaal!

Duidelijke website, producten zijn helemaal naar eigen idee te ontwerpen of aan te passé en de levering is supersnel!

Goed en makkelijk te bevestigen

Snel en goed

Mooi naambordje!

niks om op te merken

Alles was goed.

Top top,heb je je spullen niet ontvangen, wordt het snel opgelost.

makkelijk in gebruik

In deze corona tijden , moet men zich inschrijven als klant (met naam en telefoon nr ) bij restaurant, café of brasserie bezoek ! Althans in België. Dus ik bestelde de stempel ( Pocket Stamp Plus 20). Doodgewoon makkelijk in gebruik en past in je broekzak of hemdzakje. Ben der zeer tevreden mee, enkel nu wachten tot horeca zaken terug open mogen grts ALEX

Snelle service en mooi gedenkplaatje

Zie boven. Goede zaak!

Super!!

Net naambordje, geheel volgens afspraak

Je krijgt wat je besteld

Het ziet er keurig uit, netjes verpakt. Prijs kwaliteit klopt

Correct en snel afgeleverd.

Netjes afgeleverd conform bestelling.

Niet tevreden

De bedrukking is niet mooi, ziet er heel goedkoop uit qua kleur maar het lijkt er ook gewoon te zijn opgeplakt. Daarnaast is de bedrukking scheef en niet in het midden. Ik begrijp dat we de bedrukking zelf hebben moeten aangeven, maar via een site is dat heel lastig. Zoals het nu gedrukt is, is onlogisch. Had het voor dit geld service gevonden als iemand ons had gevraagd of het echt zo gedrukt moest worden.

Aanrader.

Makkelijk online te ontwerpen en bestellen, vlugge levering en gemakkelijk te bevestigen.

wij hebben een naamplaatje besteld,. De volgende dag al geleverd een echte aanrader heel mooi geworden

Bedrukking goed , snel geleverd maar totaal geen pascorm

De kapjes waren snel geleverd dat was super. Ook de bedrukking zag er goed uit. Helaas zit er geen pasvorm aan maar is het een lap stof die voor je mond en neus langs komt. Ze slobberen om mijn gelaat en nee een kleinere maat is echt te klein ! Ik vindt dus , ondanks de positieve punten , dat ik €30 heb weg gegooid. Ik kan er niets mee helaas.

Snelle levering Netjes verpakt Top

Geweldig ! Mooi gemaakt en snelle bezorging

Het ontwerpen van was super eenvoudig. De communicatie was snel kort en krachtig. Bezorging was super snel.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven