Ziet er mooi uit,goede snelle levering. Alleen jammer dat de mail van 5% korting pas binnen komt als je bestelling geplaatst is.

Goed product en snelle levering. Ook goed verpakt.

Keurige afwerking en snelle levering

Keurige afwerking van het produkt en snelle levering

Heel erg tevreden

Naamplaatje was zeer snel en makkelijk te ontwerpen

produkt anders dan verwacht. amateuristisch.

Wij bestellen een straatnaambord. En verwachten dan ook een degelijk exemplaar. We krijgen een blauwe aluminium plaat beplakt met letters zoals je die perfect zelf uit een cameo snijmachine kan halen. (witte plastiek folie kost 1 euro per lopende meter. ) Kwaliteit en duurzaamheid nul. Ooit zo'n straatnaambord gezien? Hoe lang gaat dat ding mee? Ja we zijn ontgoocheld. Men had de dit duidelijk moeten vermelden (en niet zo even tussen de regeltjes door. - met vinyl beplakt- ... dachten dat het om een toplaag ging...) Niet professioneel dus.

niet slecht

Ik vindt het jammer dat er geen boor mal bij zit voor de bevestiging van de huisnummers dat heb ik helaas zelf moeten uit zoeken

Service is goed

Mijn ervaring is goed. Snelle levering. En alles zo als verwacht ontvangen.

Prachtig!

Ons nieuwe naambordje is prachtig. Komt helemaal overeen met de verwachtingen en foto's op de site.

Goede service, mooie kwaliteit!

Nette kwaliteit. Er ging bij de eerste bestelling helaas iets mis, maar ze hebben het snel, direct en super goed opgelost. Mijn complimenten daarvoor

Positief , netjes afgeleverd en compleet

Positief

Zeer snelle levering.

Absoluut fantastisch.

Netjes op tijd geleverd

Alles ok alleen bestellen via de side wat lastig met weghalen voorbeeld tekst. Rest ok goede snelle levering

Snelle levering en uitstekende P/K verhouding

Werd super snel geleverd en super was dat het een brievenbus pakketje was. Hoefde niet thuis te zijn. Daarbij opzoek gegaan naar een wat beter prijsje gezien sommige aanbieders absurde prijzen vragen voor wat ze aanbieden. Voor dit naambordje bij onze voordeur net geen 50 euro betaald en het is gewoon een fijn solide plaatje. Niet een goedkoop plastic plaatje.

Eerlijk bedrijf

Super makkelijk bestellen, goed op de hoogte gehouden qua levering. Goed ingepakt, maar waarschijnlijk door post nl iets te ruw omgegaan met het pakketje, waardoor er een beschadiging was. Goed en adequaat opgepakt en hersteld door namen en zo. Mss kleine tip, plak een een stickertje “fragile” op het pakketje.

Zeer te vreden

Makkelijk en snel ontwerp kunnen maken en snelle levering, jammer dat ik zelf één naam zonder hoofdletter heb geplaatst zal dan ook waarschijnlijk een nieuw bord gaan aanvragen. Voor de rest dus zeer tevreden

Prima kwaliteit en dito aflevering

Mooie naamplaatjes, goed verzorgd afgeleverd.

Prima levering, helaas zonder instructie

Ik miste een tip/instructie om de sticker het meest eenvoudig en recht opgeplakt te krijgen.

precies wat ik wilde

En heel mooi op tijd bezorgd.

Mooi resultaat en snel geleverd

Simpel nummerbordje maar heel duidelijk gemaakt.

Geweldige service

Ik had hulp nodig bij het bestellen en dat was geen probleem. En binnen een dag geleverd! Prima!!!

Perfecte service

Bestelling geplaatst en later toch gerealiseerd dat ik een ander voormaat wilde. Na een kort telefoon gesprek kreeg ik een betalingsmail. De volgende dag had ik een prachtig naambordje met de juiste afmeting. Volgende bordje komt zeker van Namen&zo.

Fijne site, super snelle levering

Fijne site, super snelle levering. Kwaliteit is goed, bordje hangt mooi aan de buitenmuur

Goede service, snelle levering.

De website is duidelijk, snelle levering. En zeer goede service, nadat het 1e bordje de 1e x niet helemaal perfect was.

Binnen 21 uur heb ik mijn bordje ontvangen

Hoge kwaliteit

Snelle en goede persoonlijke service, zowel per telefoon als het hele bestelproces. Uitstekende kwaliteit en levering naambordje snel én met bijbehorende montage middelen. Echt compleet! Ik bestelde een kado voor een ander maar kom hier voor eigen gebruik ook zeker graag terug!

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven