Price to Quality ratio mismatch

Pros: Good product. Very good service. The nameplate looks good on the first instance. Cons: For the price paid, the quality of the finish is not good enough. Sheet metal cut looks shabby. 20 by 15 cms sheet metal stuck on some sort of acrylic/plastic slab with letters just stuck with adhesive, the price paid is a lot. I reckon, if I got the things done by myself; I could have saved 3/4th of the price paid. I do not think this will last for very long. Overall, this would have been a very satisfactory product if the price was atleast EUR25 lesser.

Erg jammer dat het bordje met stickers geplakt is!

Er stond nergens dat het erop geplakt zou worden. Véél geld voor een opgeplakte naambordje, wij dachten dat het erin gezet zou worden.

Product ziet er precies zo uit als in het voorbeeld. Heel netjes! Over het bevestigen ed kan ik nog geen review geven aangezien we hem volgend jaar in ons nieuwe huis zullen gaam bevestigen.

Niet exact hetzelfde mondkapje

Nadat in eerste instantie de order niet helemaal naar mijn verwachting was, is na communicatie met Tom de situatie perfect opgelost. Ik kreeg per ommegaande twee nieuwe mondkapjes opgestuurd die beiden helemaal in orde waren. Ik kan Namen enzo dan ook alleen maar aanbevelen.

Slecht verpakt

Leuke stickers aar bij openen de helft kunnen weggooien vanwege slecht verpakt dat t scheurde

het naam bordje zag er mooi uit

Naambordje is erg mooi

Naambordje is mooi geworden en niet lastig te bevestigen.

Prima geregeld

Fijne overzichtelijke site. Makkelijk je gravering te doen

Zeer snelle levering, mooi naambord

Zondag besteld, dinsdag al in huis. Zeer snelle levering, werd goed op de hoogte gehouden hoe de bestelling er voor stond. Het naambord ziet er zeer goed uit.

Eerst ontvangen dan beoordeling toch

Mag ik het product eerst nog ontvangen

Eenvoudig en snel geregeld

Goede bereikbaarheid en snelle levering. Geweldig adres om te bestellen.

mooi ontwerp

Ik moest er even op wachten doordat ik verkeerde bestelling kreeg maar er was vlot contact en dit werd vlug en correct in orde gebracht.

Great customization service and fast delivery.

We created our new name plate on web page easily with lots of customization choice. We got what we created after a couple of days in our mail box.

Te veel geld voor een eenvoudig bordje en erg trage reactie

Bij de verkoop snel bericht tijdens de chat. Naar aanleiding van een vraag over het bevestigingsmateriaal dat niet is bijgeleverd zoals aangegeven blijft een reactie uit. Tevens vind ik het een erg duurt bordje met plakcijfers en letters.

Mooi strak bord goed afgewerkt en een snelle ldvering

Zoals ik al zei perfect!

Mooi huisnummer! Goede service.

Ben tevreden.

N snelle en goede naamplaat bezorgd

Makkelijk site om iets moois te creëren, duidelijk en simpel. Snelle levering

Snelle en prima levering

Goed produkt

snel geleverd en inderdaad wat ik verwachte

Top! Snel en veilig!

Mooi en uitgebreid assorti. Snelle levering en achteraf betalen. Súper!

Topservice!

Snelle levering; ook telefonisch een goed contact met informatie over de mogelijkheden! Veel keus en mogelijkheden; leuke afbeeldingen Alles correct afgehandeld een echte aanrader!

Leuk assortiment, maar slechte voorraadmogelijkheden

Blijkbaar kun je een uitverkocht item gewoon bestellen en er komt zelfs een track & trace nummer alsof mijn item bij het postnl depot ligt. Beter om de artikelen die uitverkocht zijn voor de verkoop uit te zetten. Wel ben ik correct geholpen om de bestelling te annuleren en ik ben ik afwachting van de terugboeking.

Naambord is groen

Onwetende dat het naambordje onbehandeld was heb ik deze naast de voordeur gehangen. ik heb hem net en hij slaat nu helemaal groen uit. Dit had bij de levering ver d mogen worden. Graag hoor ik een oplossing van jullie kant want ik vind dit zonde van mij geld en wil eigenlijk een nieuwe.

Netjes, snel en volledig volgens afspraak!

Een weergaloos mooi bordje “verroest mooi”. Op verzoek op aangepast formaat.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven