Om 9 uur naambordje gemaakt, om 12.12 uur mail ontvangen dat het klaar was, volgende dag in huis! Top! Bordje is geheel naar wens! Ik geef nooit 5 sterren maar nu dus wel!

Uitstekende service / aftersales

Wij hadden een bord voor buiten besteld en deze was niet gelakt bleek achteraf. Wij kregen zonder enige moeite een nieuw bord opgestuurd die zeker in de lak zat! Het was er ook al de volgende dag.

goed geregeld

goed geregeld

TOP !!

Naambord | Verroest mooi met witte achterplaat, 20x20 cm besteld en snel ontvangen. Het naambord is mooi afgewerkt en geheel volgens verwachting. Goede montagehandleiding op de website.

Erg snel geleverd, erg mooi naambordje

Wij zijn erg tevreden met het resultaat, mooi naambordje, mooi uitgevoerd en zeer snel geleverd. Top!

toppie!!!

eigen ontwerp mondkapjes makkelijk te bestellen. snelle levering.

Slechte kwaliteit, geen service en prijs/ kwaliteit verhouding is zeer slecht !!

Kwaliteit is zeer slecht , en daarna is de service afhandeling na klacht zeer slecht en kun je het product niet retourneren en kun je fluiten naar je geld !!

Zeer snel geleverd en mooie kwaliteit

Onze pup loopt nogal eens weg en we vonden het fijn een hondenpenning voor hem te laten maken met adres en telefoonnummers erop. Maar wel snel. We kwamen op NamenenZo terecht. En het kon snel geleverd worden. Alleen wilden we de penning graag aan 2 zijden laten graveren. Dat was niet duidelijk of dat ook wel kon. Via de chat met een medewerkster kwamen wij erachter dat dit mogelijk was, zonder meerprijs. Alleen het invullen hiervan kon pas bij het laatst van de bestelling. En het zou hetzelfde lettertype zijn als het uitgekozen lettertype van de voorzijde. De penning lag netjes de volgende dag bij ons in de bus. Dus zeer tevreden over de snelle levering. Alleen de tekst op de achterzijde van de penning is een ander lettertype geworden dan de voorzijde. Dat vind ik wel een beetje jammer. De keuze aan lettertypen is groot dat heel erg fijn is, maar jammer dat de keuze voor de achterzijde niet duidelijk gemaakt kan worden. Anders hadden jullie 5 sterren gekregen.

Netjes en snel geleverd

Goede en snelle levering en prima kwaliteit!!

Makkelijke website, voldoende assortiment, goede en snelle levering en de kwaliteit voldoet aan de verwachtingen.

klantvriendelijk en correct

makkelijk op te maken en correcte service

Goed en snelle levering

super

fijne site, goed te gebruiken en product is zoals verwacht.

Prima, was wat ik verwacht had.

Snelle levering en goede stickers. Net wat ik wilde

Product niet wat ik er van verwachte

kleiner dan verwacht

Uitstekende autobelettering en uitmuntende service!

Het ontwerp was redelijk makkelijk te maken, maar de finishing touch was toch wel de service van Namen enzo, die achteraf zorgde voor een goed uitlijning van het ontwerp.

Niet helemaal tevreden

Ik had verwacht dat de puzzle in een mooie doosje zou zitten, in plaats van een zakje. Het is immers een cadeautje. Ana

Mooi, snelle levering

We zijn heel blij met ons Roest bord. Het kwam snel en keurig verpakt binnen.

snelle en correcte levering

voldoet volledig aan de verwachtingen.

Ben er niet achtergekomen hoe je een achtergrondkleur achter het logo kan zetten.

Niet naar verwachting

Naambordje besteld voor bij de voordeur van het eerste huis van mijn dochter, bedoeld als cadeau voor de dag dat ze er ging wonen. Vandaag besteld morgen in huis werd beloofd. Het pakje had op donderdag binnen moeten zijn, kwam uiteindelijk op zaterdag. Bij uitpakken kwam er ook nog eens een naambordje met een totaal andere naam en huisnummer uit. Met telefonisch contact bleek het niet op te lossen, geadviseerd werd een mail te sturen. Verhaal uitgelegd, antwoord ‘dat us niet zo mooi wij zullen het juiste naambordje sturen. Nu is het dinsdag en er is nog niets ontvangen en ook geen bericht dat er uberhaupt iets onderweg is.

snel geleverd en product is naar verwachting

Netjes en correct verzonden

Grandioos

Veel keuzemogelijkheden, gemakkelijk en vlot online bestellen, vlotte bestelling. Prima kwaliteit tegen prima prijs.

Erg mooi

Hebben een naambordje laten maken. Erg mooi resultaat. Snel geleverd.

Goede kwaliteit. Heel leuk bordje.

Het bordje kwam netjes verpakt aan. Juiste schroeven werden bijgeleverd. Het ziet er heel leuk uit. Kwalitatief ziet het er goed uit. Een aanrader. De keuzes die je kunt selecteren zijn heel divers.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

+31 (0)854 868 989

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.