Prima producten, snelle afhandeling

Zelf een naambordje samenstellen is best wel een gedoe via de website en kan zeker wel verbeterd worden.

boven verwachting mooi

Leuk dat zelf ontwerpen. Prima materiaal en handige bevestigging. Goede prijs /kwaliteit. Snelle levering.

Klantvriendelijk overleg bij het samenstellen van het naambordje.

Precies zoals ik het wilde hebben.

Prima geregeld

Alles netjes gegaan.

In 1 woord geweldig

Wij zijn erg tevreden met het eind resultaat van ons naambordje. Dank jullie wel voor het mooie resultaat

Precies zoals ik voor ogen had.

Tip. Bij produkt papiertje mee leveren van zelfde grootte en plaats waar gaatjes geboort moet worden. Heb ik zelf zo gedaan en ging perfect. Tevens kun je dan op de muur de beste locatie kiezen.

Snel en mooi.

Het ging snel en het mondkapje is mooi.

Mooi bordje, snelle levering

Mooie kwaliteit naambordje. Snelle levering en goed verpakt. Waarom geen 5 sterren? Beetje onhandige ontwerptool. Ik kreeg na een mail daarover wel het aanbod dat namenenzo ook het ontwerp wel wilde maken voor mij. Aardig en goed, maar waarom zetten ze dat er niet direct bij op de site. Dat scheelt weer een mail en ergernis. Maar al met al, het resultaat mag er zijn.

De snelheid en kwaliteit/prijs hebben mij aangenaam geraakt!

Mooie artikelen

Mooie artikelen en goede levering. Netjes verzorgd.

Super tevreden

Het baby naamplaat armbandje ziet er prima uit, snelle bezorging en netjes verpakt.

Heel mooi geworden mijn naam bordje. Zat alleen 1 dopje te weinig in meteen gebeld en dag erna al het ontbrekende dopje gekregen. Super service en ga zeker opnieuw een bestelling plaatsen

Goed, klantvriendelijk

mij ervaring was goed. Ik had een naambordje besteld als kado voor een vriendin. Op de site staat dat dit binnen 1 werkdag leverbaar is. Dit was bij mij niet het geval, omdat het bordje nog in zn roest proces zat.. dit is wel een tip om er duidelijk bij te zetten! Ik heb toen contact gehad met namen enzo en die hebben mij goed geïnformeerd en hun best gedaan dat het bordje op tijd werd verzonden.

Super en klantvriendelijk

Snelle levering. Per ongeluk verkeerde maat geleverd gekregen, gebeld in het weekend, keurig te woord gestaan en maandag direct de juiste maat opgestuurd. Dinsdag in huis.

Mooi product! Erg blij mee

Mooi product

In een dag geleverd. Er zaten geen schroefjes bij, dat is het enige, dus ik moest even zoeken.

Zeer goed en snel.

Ik ben goed tevreden.

Alles was top geregeld , snel verstuurd en goede kwaliteit , blij mee

Ben vlot en zeer goed geholpen, zonder poespas.

Supersnel geleverd

Ook ik heb een mondkapje besteld, maar heb dat op de gok gedaan, ik heb een ‘normaal’ gezicht en dacht met maat M dat hij wel goed was, maar..... de ‘touwtjes’ achter de oren zijn aan de korte kant.... waardoor als ik het masker opzet ‘flaporen’ krijg, maar voor de rest heb ik zélf een afbeelding gekozen, en dat is makkelijk door te geven zeg maar, dat was zo gepiept, alleen de maat, voor mij had het eigenlijk een maat L moeten zijn.

slecht

Het leveren van het product was snel. Echter de opgegeven tekst is niet ingegraveerd maar er op geplakt door stickers wat er dus nu al af is. zonde van mijn geld!!! Niet aan te raden bij anderen.

mooi

het is heel mooi geworden, ondanks dat er een mindere foto was volgens de pc. zijn er heel blij mee

Snel, makkelijk & super mooie produkten

Kei blij mee.

Ziet er goed uit!!!

Ook al ging er veel tijd aan voorbij (schuld post.nl)

Lekker snel en goed

Prima geregeld

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

+31 (0)854 868 989

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.