Besteld en binnen paar uur onderweg

Sneller dan dit lijkt me fysiek niet mogelijk.. Besteld, binnen een uur bericht dat de naamplaat met huisnummer klaar was. Volgende dag in huis.

Zojuist mijn pakketje ontvangen Ben er heel erg blij mee is echt super mooi geworden !! Het pakketje past indd in de brievenbus en is op de aangegeven tijd binnengekomen top

Superrr

Werd zelfs gebeld of ik het niet anders bedoelde en ja hoor ze hadden gelijk top service

TOP

snel geleverd het naambordje ziet er goed uit

contact met namen en zo ging goed en snel.

Ik had mijn twijfels over de kwaliteit van de opgestuurde foto voor een tuinposter, na dit aangegeven te hebben werd er contact met me opgenomen. De resolutie was inderdaad te laag, ik kon een nieuwe foto insturen op hetzelfde bestelnummer. De tuinposter werd vlot geleverd en is heel mooi geworden.

foutje maar goed opgelost

Het naamplaatje dat we via BOL hadden besteld werd maar niet geleverd en bleek verloren. Na een mailtje over en weer werd snel een oplossing gezocht en kregen we het plaatje alsnog thuis. Mailverkeer verliep erg vlot.

Uitstekende service

Vlot besteld, levering netjes op tijd. Product (naamplaatje) mooi en professioneel. Maak een vlg keer weer graag gebruik van deze service!

Snelle goeie levering

Mooi

mooi. En ook snel geleverd top.

Verliep niet soepel

Ik heb een week geleden mijn bestelling gedaan, het ging niet helemaal goed met de betaling, dus ik stuurde een mailtje om te vragen hoe dit zat. Ik heb betaald en nog een mailtje gestuurd met de vraag of mijn tekst er juist op stond. De volgende dag kreeg ik een mail dat mijn tekst niet goed doorgekomen was, dus ik stuur nogmaals de tekst door. Na mijn bevestiging verwachtte ik dat het evengoed de volgende dag binnen zou zijn. Vandaag, een week later krijg ik een bericht dat mijn bestelling klaar voor verzending is en waarschijnlijk morgen aankomt. Beetje laat als je belooft dat het de volgende dag in huis is.. En ook te laat voor het feestje waar ik het voor nodig had

Slechte communicatie. Ik heb meerdere keren moeten bellen omdat het mis ging

Het naambordje wat ik had besteld was niet netjes. Ik heb gebeld met het bedrijf em vroegen om een foto per mail. Ik vertelde dat het een verjaardagscadeautje was voor mijn moeder die net haar man verloren is. Vervolgens hoorde ik niks. Toen ik zelf een dag later belde gingen ze pas de mail zoekenen konden ze het niet vinden. Toen heb ik exact hetzelfde mailtje naar hetzelfde adres gestuurd. Ze zouden het gaan regelen. Omdat ze te laat waren heb ik van te voren het adres per mail aangepast plus nog maar even gebeld ter bevestiging. Toen kreeg ik een mailtje van de verzending met het oude adres! Terwijl ik gebeld en gemaild heb! Toen ik WEER belde zei meneer dat het goed komt en hij het zou gaan regelen. Nu een paar dagen en mn moeders verjaardag helemaal niks gehoord, geen bestelbevestiging niks. Aangezien we op vakantie zijn heb ik ook geen idee waar het is. Het bellen kost ook geld en ben het echt zat om te blijven bellen. Dus mijn ervaring? Niet best! Ik hoop echt dat het naambordje naar het juiste adres is verstuurd en dit keer wel goed. Want ik word gek als het nu alsnog mis gaat. Ik blijf bellen en mailen.

Degelijke service

Naamplaatje was exact zoals ik hem had ontworpen. Snelle levering en makkelijke plaatsing door handige kleefband.

Goed netjes snel en betaalbaar geleverd

Keurig goed en netjes geleverd op de site makkelijk te bestellen

Montage instructie ontbreekt

Hoe moeilijk is het ophangen van een naambordje. Geen kunst aan maar.... er had wel vermeld mogen worden dat de achterzijde van de naambordjes van acrylglas erg gevoelig zijn voor beschadigingen. Bij het aftekenen op de muur heb ik het naambordje tegen de muur aangehouden. Het bord is nu aan de achterzijde beschadigd en dat zie je dus aan de voorzijde.

Mooi product en snel geleverd.

2 Betonnen cijfers ontvangen, zien er mooi uit en waren goed verpakt.

Materialen kwalitatief slecht

Rvs huisnummers besteld, snelle service want volgende dag in huis. Na de gaten geboord te hebben wilden we huisnummers bevestigen. Bij het bevestigen vielen een aantal achterkantjes van de huisnummers af. Er zelf weer opgeplakt, maar het is de vraag hoelang het blijft zitten. WhatsApp klantenservice geeft geen reactie.

Goede zaak om bordjes e.d. te bestellen

Goede levering, duidelijke site en vlugge en goede aflevering

Prima geregeld, mooi product en goed via mail op de hoogte gehouden over de levering. Aanrader

Was goed. Nog geen factuur ontvangen

Prachtig bord!

Snelle en goede levering. Eenvoudig te bestellen. Prachtig resultaat.

Prima, snelle service en een goed product tegen een goede prijs.

Prima, snelle service, een goed product tegen een goede prijs.

Hardstikke mooi

Lekker snel geleverd

Super tevreden!

Heel goede kwaliteit van poster, Veel keuze in afmetingen, Makkelijk bestellen en veilig betalen, ook een zeer snelle levering! Dus super tevreden, Hartelijk bedankt daarvoor.

Positief

Goede service. Alles in orde.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

+31 (0)854 868 989

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.