Het resultaat mag er zijn. Een prachtig naamplaatje, helemaal naar verwachting.

Zie hierboven. Ook de verzending ging heel goed. Ik heb er niet lang op hoeven wachten. Ben er heel blij mee.

Snelle levering, plakletters prima oplossing voor reclame-uiting

Supersnelle levering binnen een dag, op de site staat aangegeven hoe lang je nog hebt om je bestelling af te ronden om te garanderen dat bestelling de volgende werkdag aankomt. Tip, een gebruiksaanwijzing toevoegen bij het opplakken van de letters op de ramen is wel wenselijk. Sommige letters bleven op het stickervel hangen bij het bescherm vel verwijderen. Deed ik iets verkeerd? Tweede poging na het opwrijven van het stickervel en met meer beleid het beschermvel verwijderen volstond wel.

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Top. Doen wat ze beloven

Wat heel fijn was dat ze me belden omdat ze twijfelden of ik een naam wel goed had gespeld. Het was correct, maar toch. Goeie actie!!!!

Op zich prima, helaas is de achterkant niet goed

Prijs, snelheid en service prima. Wat alleen jammer is dat ik tijdens de montage erachter kwam dat de pootjes aan de achterkant ongelijk op het plaatje gemonteerd waren. Daardoor zat het plaatje niet recht op de muur. Ik heb de pootjes er afgezaagd en met extra plaatjes de plaat met lijm op de muur geplakt. Dat is dus jammer.

Snelle, nette levering

Als verwacht

kwaliteit valt tegen.

Het is een goedkoop plastic lijkend naambordje. voor erg veel geld. valt mij heel erg tegen.

Goed begeleid

Snelle levering en netjes

Perfect naambord

Besteld , je wordt goed op de hoogte gehouden en volgende dag geleverd

Mooi product, fijne service

Ik had per ongeluk twee keer hetzelfde naambordje besteld, maar toen ik belde was het geen enkel probleem om er eentje te annuleren. Heel fijn! Ik kreeg daarvan ook nog netjes een bevestiging per mail. Het naambordje was er inderdaad binnen één dag en ziet er hartstikke goed uit!

Snel en professioneel

Extreem snelle afhandeling van order. Bij vragen en verzoeken goed bereikbaar (zelfs 's avonds laat) en professioneel. Grote complimenten, zou hier zeker weer bestellen.

Snel geleverd, zag er mooi uit

We zijn tevreden.

De cijfers zagen er prima uit. Alleen had ik graag hoogglans gewild i.p.v. mat. Dat heb ik in mijn bestelling niet gezien.

Prima naambordje.

Snelle levering maar informatie onjuist!

Telefonisch advies cq duidelijkheid gevraagd mbt de bevestiging van het huisnummer, deze zou met 2 bevestigingspunten zijn en zoals de verkoper aangaf was dit vrijwel altijd het geval zo ook bij deze, helaas krijg ik er 1 met 3 bevestigingspunten waardoor dit veel extra werk is(oude dichtmaken en nieuwe maken maar tevens ook minder mooi). Helaas artikel via de site besteld want wilde het ophalen zodat ik het ook kon bekijken, was via de site op voorraad maar in de praktijk helaas niet. Nu moet de retour maar over het retourproces heb ik op de site niks kunnen vinden dus hier navraag over gedaan, hopelijk krijgen we hier spoedig een terugkoppeling op zodat het nummer retour kan.

Leuk naamplaatje en snelle levering.

+ Naamplaatje is eenvoudig te bestellen en snelle levering. - een verbeterpunt is om de ophanging in centimeters van te voren aan te geven, zodat je bij bestelling bijvoorbeeld rekening kunt houden met bestaande boorgaten.

Ben erg tevreden!

Makkelijk bevestigd en ziet er mooi uit.

Top keuze en super snelle levering

Top keuze en makkelijke site om bordjes samen te stellen.

Snel, correct en goed

Snelle bezorging, mooie kwaliteit en goede communicatie.

Product als verwacht

Snelle en goede levering

Bordje was makkelijk en goed te personaliseren en werd vervolgens snel geleverd.

Mooie sticker maar levering helaas laat door misverstand

Sticker is mooi en geheel naar wens. Helaas 2 dagen te laat wat toch jammer is bij een geboortesticker. Om onduidelijke redenen was mijn bestelling geannuleerd terwijl ik na het plaatsen van de bestelling nog gechat had om te vragen of het goed doorgekomen was. Na nogmaals chatcontact is het snel opgelost.

duidelijk en goede sevice

superhandig om op deze manier je eigen persoonlijke naambordje te ontwerpen .

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

+31 (0)854 868 989

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.