Pakje nog niet ontvangen

Zeer mooi

Zeer mooie kwaliteit

perfect!!!!!!

Ziet er prima uit en snelle levering top.

Uitstekende service

Uitstekende service en snelle levering.

Goed advice

mooi afgewerkt

mooi en goed afgewerkt mondmasker, helaas een beetje te klein. Mogelijke verbetering is eveneens om aan de neus een metalen strip te plaatsen om een betere fitting te krijgen aan de neus. Ik hed 2 maskers besteld, helaas is er maar 1 aangekomen

Toppie

Zeer makkelijk te bestellen, vlugge levering en mooi resultaat! Voor herhaling vatbaar!

Duidelijk en snel

Besteld, betaald na enkele dagen reeds ontvangen..... super !!!

SUPER!!!!!!!

Hele snelle levering en precies zo als besteld

Super goede service

De mondkapjes die ik bestelde waren grandioos en prachtig afgewerkt! Doe zo verder!

Top product

Supersnelle levering en zeer goed verpakt.

zeer tevreden

snelle levering en resultaat als verwacht

De bestelling was de volgende dag in huis. Mooi lettertype en uitvoering zoals ik het verwachtte bij het bestellen. Let op want de afmetingen, want ik had het eigenlijk iets groter verwacht (is natuurlijk mijn eigen schuld). Voor zo'n simpele uitvoering niet echt goedkoop

perfect

Precies zoals omschreven en afgehandeld.

Mooie naam bord en super makkelijk om te ontwerpen. Snel geleverd Super service Zeer tevreden

Gelijk de dag na bestelling geleverd zoals beloofd en het ziet er heel mooi uit.

goed en mooi

kan er nog niet veel van zeggen ik wacht nog op de andere zwarte leeuw maar deze was ook mooi en wie weet volgen er nog bestellingen ik geef het door aan vrienden dat is zeker

vlot gemaakt en snel ontvangen kortom prima!

De tekst was snel gemaakt. Gemakkelijk en levering snel dus prima!

Vlotte service

Snel verstuurd. Ziet er keurig uit

Prettige site en correcte levering op tijd

Na het maken van een eigen ontwerp en het definitief maken van de bestelling was het snel opgestuurd en netjes afgeleverd!

Bevestigingspunten anders

Ik had hetzelfde bordje besteld als drie jaar. Nu blijkt dat de bevestigingspunten op een gegeven moment andere plek zitten. Moet ik toch weer boren.

Makkelijk te bestellen en super gemaakt ,levering snel , bedankt

Heel erg prettig

Fixed mistake in order, very fast reaction time!

My house number plate arrived in a different design than what I had ordered. I sent an email on Saturday thinking that I would have to wait until Monday for a reply, however, it was answered within hours and without any issue, I was promised the correct number plate to be sent on Monday. Congratulations on such a fantastic service, I will recommend you highly to all.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

+31 (0)854 868 989

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.