Weet nog niet

Ik durf nog niets te zeggen . Afgelopen donderdag besteld. Nu bericht dat hij verzonden gaat worden (dinsdag) ben benieuwd duurt wel wat langer als wat opgegeven word . Zullen zien ben van overtuigd dat het mooi zal zijn

Snelle levering en netjes verstuurd

Ik had voordat ik ging bestellen gebeld en de vraag gesteld over het bevestigen van het nummerbordje. Ze verzekerde mij dat deze met de plaklaag perfect op een stenen muur te bevestigen zou zijn. Dit bleek echter niet het geval waardoor ik eerst een ander plaatje op de muur heb moeten boren en daar het nummerbordje op geplakt. De kwaliteit van het bordje is echter wel goed !

Prima site, product precies zoals op de afbeelding.

Het naamplaatje was precies, zoals we die op de site hadden gemaakt. Levering ook binnen de afgesproken tijd.

Doen wat ze beloven.

Moeizaam het is niet wat je ziet wat je krijgt

probleem is uiteindelijk opgelost

Kwaliteitvprijsverhouding prima

Naamplaatje is stevig en mooi

Snelle en zorgvuldige levering

Zeer mooie huisnummers!!

Mooi naambordje en top geleverd.

Snel geleverd en mooie kwaliteit. Wij zijn erg tevreden.

Snelle en goede levering

Snelle levering, netjes gegraveerd! Cadeau werd enorm gewaardeerd.

Goede kwaliteit en snelle service!

Goede kwaliteit en snelle service!

Betaalbaar, betrouwbaar, gemakkelijk, snel geleverd.

Naam bordje volledig naar eigen smaak in te richten en te bestellen zoals jij het hebben wilt. Afrekenen was ook een fluitje van een cent. Door de corona heeft de post tegenwoordig 2 dagen levertijd en 's avonds besteld is met 2 dagen dus ook echt in huis. Pakket goed ingepakt inc. bevestigingsmateriaal en het paste door de brievenbus. Ik bestel de volgende keer weer hier!

Snel en mooi

Goede website. Makkelijk en gebruiksvriendelijk. Veel keus. Perfect resultaat!

Supersnel !

Op laatste moment een naambord voor een verjaardag besteld in de hoop dat het op tijd zou arriveren....vaak wordt het later... Kwam toch op tijd binnen en de jarige was er erg blij mee !

Mooi resultaat. Bestellen en leveren ging goed.

Goede en snelle levering !

Maakt verwachtingen waar.

Product precies zoals vermeld. Levering binnen afgesproken tijd.

Fijne site waar je op korte termijn een naambordje kan laten bedrukken. Helaas de bestelling incompleet ontvangen. De cadeauverpakking ontbrak. Dit is goed opgepakt. In eerste instantie wilde ze het nasturen maar omdat we het cadeau diezelfde dag al wilde geven werd het bedrag van de verpakking netjes gecrediteerd.

Mooi naamplaatje binnen gekregen

Snel geleverd. Hangt mooi aan de muur

Niet best

Verkeerd pakketje gestuurd , krijg sterds mail reclame maar geen reactie op mijn mail dat ik het verkeerde toegestuurd heb gekregen ...

Mooi produkt

Snel en netjes

Was zeer blij verrast dat het zo snel hier was en het zag er zo uit als ik bedacht had compliment

Makkelijk en snel geleverd

Makkelijk omdat je zelf online de letters cijfers en vorm kan geven. Snel geleverd, dat zegt genoeg, bij mij binnen 2 werkdagen.

Ik had zelf het verkeerde adres genoteerd. Maar geen probleem. Gelijk weer opgestuurd! Super fijn. Bedankt.

Mooie Snelle levering!!

Zo besteld en zo in huis

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven