Super makkelijk !

Super makkelijk bestellen en de volgende dag in huis. TOP !

Geweldig!!

Supersnelle levering, voldoet aan de verwachtingen en is zoals het wordt weergegeven op de site!

Mooi product, goede service, snelle reactie op een vraag.

Ik had een straatnaambord besteld. Het ziet er mooi uit. Het bord was met zorg verpakt en snel binnen.

Zag er super mooi uit

snel geleverd de nieuwe bewoners waren er heel blij mee

Super eenvoudige site en supersnelle levering!

De duidelijke site maakt het eenvoudig im snel een juiste keuze te kunnen maken. Vervolgens wordt het bestelde artikel binnen 2 werkdagen bezorgd.

Snelle levering en goede kwaliteit

Contact met Namenenzo verloopt snel en naar tevredenheid. Ontwerp naambord was zo geregeld. Snelle leveringen betaalbaar!

snel geleverd en mooi gemaakt

Super geholpen toppie

Kreeg per email dat mijn poster niet het juiste formaat had Dus nieuwe foto gestuurd en die bleek goed te zijn Kreeg de email met de voorbeeld foto op poster met de vraag of deze goed was. kreeg hem dan ook netjes na 2 dagen thuis bezorgt Vind het klasse

Snelle afhandeling precies conform verwachting

Woensdag besteld en vrijdag al in huis. Keurig netjes afgeleverd. Bordje hangt al.

Top service en goede kwaliteit!

Goede service, daarbij leveren ze top kwaliteit en is de levering enorm snel, zou het zeker aanbevelen!

Niks op aan te merken.

Snelle levering. Geen verzendkosten.

Snel geleverd, mindere kwaliteit, met verzendkosten!

Donderdagavond besteld, zaterdag ontvangen. Hoewel in grote letters op pagina 1 : geen verzendkosten in België, toch 3.5 euro verzendkosten moeten betalen. Mindere kwaliteit : stickers geplakt met luchtbellen onder, letters niet op een rechte lijn maar gaan op en neer. Niet erg professioneel.

Goede kwaliteit spullen en erg netjes afgewerkt

snelle levering en goede kwaliteit.

Mooi plaatje

Efficient

Ik besloot natuurlijk weer op het laatste moment dat ik een bordje nodig had voor een afscheidsfeestje. Gelukkig had ik het product de volgende dag al in huis!

Mooie site en snel geleverd.

Mooie site en snel geleverd.

teleurstellend

geen beschrijfing helft van de letters zit er niet op heb waarschijnlijk iets verkeerds gedaan

Snelle levering mooi product

Snelle levering mooi product

Late levering voor een cadeaubon

Op 7 juli een cadeaubon besteld, op 9 juli nog niet binnen. Heb moeten bellen of ze het uiterlijk de 10e kunnen leveren. Dat hebben ze wel snel gedaan, maar dit had makkelijk de 8e al geleverd kunnen worden! Verder zeer klantvriendelijk dus oké.

Heel mooi

Moet nog bevestigen, maar hoop dat het buiten ook het zelfde blijft in zon en regen Kan dan meer schrijven.. Voor nu prachtig!!

uitgevoerd zoals aan beloofd

uitgevoerd zoals aan beloofd

Super snelle levering

Prima en prettige communicatie, prima product en snelle levering.

Geen opmerkingen

Top geregeld. Heel mooi resultaat!!!

Ik gebruikte een oude web browser, waardoor het bewerkte naambord niet doorkwam. Een foto gemaakt van het bewerkte naambord, als bijlage toegevoegd, en daar, het resultaat. Goede communicatie!!!

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven