Snelheid goed, kwaliteit viel wel wat tegen

Product was relatief snel besteld (was via website ook eenvoudig te doen). Bordje was ook snel geleverd (binnen 2 werkdagen). Bevestigen was een uitdaging, de bevestigingspunten achterzijde van het bordje waren niet recht uitgelijnd DUS je moest zelf goed passen / meten om het uiteindelijk recht te hangen. Dit is natuurlijk jammer.

Bestelde artikelen zijn vlot geleverd. Per abuis niet helemaal compleet maar een simpele mail volstaat. Adequaat opgepakt door Namen&Zo. Uitstekende service en kwaliteit van producten.

snel geleverd, de bevestigingsmaterialen zijn bijgesloten. Ik ben tevreden!

Geen opmerkingen gewoon goed

Geen opmerkingen gewoon goed

Anders dan voorgesteld op website.

Het boomschijf bordje van 21/23 cm met laser ingebrande tekst en afbeeldingen, had niet die mooie egale donkerbruine kleur als afgebeeld op de website voorbeelden. Als dit niet technisch mogelijk is, moet dat ook vermeld worden of dusdanig afgebeeld. Ik heb het uiteindelijk zelf ingeschilderd om een duidelijker leesbaarheid te verkrijgen. Ook zat er een knoestgat half aan de rand en achterzijde van het bordje en heb dit weggewerkt met kneedbaarhout. Al met al is € 57,50 veel te duur voor zo'n resultaat.

Snelle levering, keurig verpakt, prachtige kwaliteit. Ik ben zeer tevreden!

Mooi bord maar wel wat losse eindjes.....

Het naambord is mooi maar jammer dat er schroeven bij geleverd zijn die te klein zijn. Vielen zo door de gaten heen. En we vragen ons serieus af of het verzoek wel gelezen is om een lijn met de helft te verkorten.

Snel, maar product valt tegen

Emaille look naamplaatje besteld. Niet goed op formaat gelet, maar beetje emaille naamplaatje formaat in mijn hoofd. Maar dat is het niet, lijkt wel bijna een nummerbord. En de emaille look is ook totaal niet conform het origineel. Is gewoon platic look. Ergo: heb alsnog maar echt emaille plaatje besteld. Helaas Logistiek, bezorging etc prima in orde.

Niets ontvangen

Krijg een mail om mijn ervaring te geven eerder als mijn bestelling

Slecht geregeld

Jullie zeggen tegen mensen “ vandaag besteld morgen in huis “ maar laten mensen wachten. En mailen naar jullie enz van waar het blijft willen jullie niet de mails openen Mensen willen reacties terug en dan word er gezegd dat jullie gelijk de mails checken nou nee en jullie bellen niet eens om te melden dat de bestelling wat later komen Doeiiiii

heel erg goed verzorgt

ging heel erg goed

Ziet er mooi uit. Exact conform mijn ontwerp.

Ziet er mooi uit. Exact conform mijn ontwerp. Korte levertijd.

Betonnen huisnummer

deze staan heel mooi en zijn lekker robuust. Montageinstructie ontbrak helaas maar is online onder concreta terug te vinden.

Slecht passend en nog slechter te monteren

Product bestaat uit meerdere elementen en tijdens vooraf monteren bleek alles slecht te passen. Tijdens monteren op de muur bleek een nauwkeurigheid van 0,1 mm nodig om het naambordje nog enigszins met fatsoen te plaatsen

Mooi bordje jammer dat het een sticker is

Naambordje besteld voor vaderdag. Naambordje ziet er op de website super uit, toen we hem binnenkregen zag ik dat het stickers waren die op een plexiglas plaatje geplakt zitten. Onder het huisnummer zitten wat luchtbelletjes. Ik had gehoopt dat het in het glas zou staan of in ieder geval er een bescherm laag overheen zou zitten. Ik vind het een hoop geld (49,95) voor een sticker op een plaatje. Des al niet te min het is een leuk naambordje, maar als ik geweten had dat het een sticker zou zijn had ik hem niet gekocht. Ik beveel jullie op dit naambordje niet aan, maar dat neemt niet weg dat er misschien wel producten zijn die top zijn.

Goede prijs- kwaliteit

Snelle levering en goede prijs- kwaliteitsverhouding.

Geweldig product en super service

Op woensdag een aanrakingen besteld. Gelijk erna een mail met excuus dat niet alles ineens uitgeleverd kan gaan worden. Maar wat geleverd kan worden was er de volgende dag. Geweldig product en meegedacht met alles eromheen. Geweldig om dit nu mee te mogen maken. Echt een super service. Bedankt hiervoor.

geweldig!!!

snel geleverd, goed contact en wat een eer om mijn foto op de puzzel te zien

Geweldig!

Via Google op de website terecht gekomen. Kwam er met de ontwerpsoftware niet helemaal uit en dus via de chat een vraag gesteld. Ik mocht bestellen en in het opmerkingenveld mijn wensen beschrijven. Naambord is naar mijn wensen gemaakt en werd snel en keurig verpakt geleverd. Alleen maar een positieve ervaring!

snel/ resultaat prima

Mooi bordje, snel geleverd

Nog sneller dan in de planning stond, heb ik mijn prachtige naambordje aan de gevel hangen Dank je wel

snelle service goede prijs kwaliteit verhouding

snelle en correcte levering precies zoals beschreven staat, ook de prijs ten aanzien van de kwaliteit is goed

Het bordje dat wij lieten maken was precies wat wij ervan verwachtten en het was met 1 dag binnen.

Snel en goed product

Voor het eerst naamplaatje laten maken en binnen 24 uur in de bus ontvangen. Naamplaatje zag er perfect uit.

Goede service en snel geleverd.

Op de site is het duidelijk wat waarbij hoort, welke stempels bij welke inkt bijv. Pakketje werd snel geleverd, ik werd goed op de hoogte gehouden van verzenddatum etc. Zou er zo weer wat bestellen.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

+31 (0)854 868 989

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.