perfect keurig gedaan en heel vlot

Wilde een naam bordje met huis nr en naam en daaronder nog een appel en peer, echt perfect en naar volle tevredenheid geholpen. Was ook zeer snel thuis geleverd. als we nog weer iets moeten dan gaan wij weer naar hier.

Nog geen pakket gezien op dit moment

We hebben nog niets ontvangen. Stuur aub geen formulier meer. Wordt gek van die enquettes. Bij klachten hoort u het wel.

Uitermate goede service

Goede beschrijving op de website dus het naambordje was zo ontworpen door ons. Het bordje bestelt en binnen 2 dagen was het bij ons thuis, in één woord geweldig!! Ga zo door

Mooi !

Mooi product, en super snelle levering.

Leuk naambordje besteld

Snel afgeleverd naambord voor bij de voordeur. Het is wel wat licht voor wat ik had verwacht.

Snelle levering.

Gauw gemaakt en snel geleverd en goed verpakt.

Produkt valt tegen

Nummers schuin op het plaatje geplakt. Erg dun plaatje. Had iets anders verwacht!

Mooi product met kleine afwijking

Jullie product ziet er goed en professioneel uit. Mooi afgewerkt en snel opgestuurd. Helaas is er wel een minpuntje. Ik heb een betonnen 8 bij jullie gekocht. Het cijfer ziet er top uit! Echter de gaten achterin voor de bevestiging staan niet precies recht onder elkaar. Voor het uitmeten waar het cijfer komt hangen kun je niet uitgaan dat beide gaten exact onder elkaar staan. Volgens mij is het niet moeilijk om bij het storten van het beton de uitspanningen goed te plaatsen. Een verbeterpuntje dus.

Alles netjes geregeld.

Alles prima geregeld en netjes afgewerkt.

Mooi product

Rvs namenbord besteld, mooi product en snelle levering. Incl bevestigings materiaal. Klasse.

Geweldige service, een fout die ik waarschijnlijk zelf heb gemaakt tijdens de bestel procedure zonder problemen keurig opgelost!

Mooie kwaliteit, super snelle levering!

Mooie kwaliteit, super snelle levering!

Duidelijke website en plaatsen van bestelling makkelijk!

Website is duidelijk, je weet precies wat je moet doen om iets te laten maken zoals jij dat hebben wilt. Snelle afhandeling en levering van het product! Enig minpuntje: ik kreeg 3 x binnen 10 minuten een bestelbevestiging van 1 opdracht, met 3 verschillende bestelnummers. Dit terwijl ik 1 bestelling heb gedaan en ook 1 bestelling heb ontvangen.

Straatnaambord besteld in blauw met witte tekst, mooie uitvoering in kunstof zelfs met een montage setje. Erg tevreden

Mooi artikel

Prima artikel,prima levering.

Betaald, maar nog niet ontvangen

Helaas heb ik mijn product nog niet ontvangen. Via Bol.com heb ik een raamsticker besteld én betaald. Ik heb op de site via de chat gevraagd hoe ik mijn bestelling kon afronden zonder nogmaals te betalen. Dit kon ik doen door mijn bestelnummer van Bol.com in te vullen. Ook heb ik nog een opmerking in het veld hierover geplaatst ter verduidelijking. Echter vandaag ontvang ik een factuur om te betalen. Dit gaat volgens mij niet helemaal goed. Ik zou het erg leuk vinden om de geboorte van onze zoon kenbaar te maken. Kunnen we de raamsticker zo snel mogelijk ontvangen? Alvast bedankt.

Snel, net resultaat & onderscheidende software

Op zondag middag besteld. Op maandag bericht dat het verstuurd zou worden. Dinsdag in huis. Zeer tevreden over het resultaat. Aanbod van partijen waar on-line een bordje besteld kan worden genoeg. Had echter wat specifieke ideeën over de Lay-Out en dat bleek met de software van deze partijen niet te realiseren. Zo bij Namen&Zo uitgekomen, want daar kon het wel.

Snel, makkelijk, niet duur en mooi!

Snel, makkelijk, niet duur en mooi!

Super leuk om een eigen design te maken! Hij was ook super snel binnen! Ben echt heel erg tevreden

Super tevreden

Mooi product, vlotte levering en fijne afhandeling. Ik ben zeer tevreden met het product!

Misverstand dat goed opgelost is

Mooier dan verwacht

Ontzettend blij met het ontvangen naambordje. Nog mooier dan ik had verwacht. Heel scherp.

product goed

maar tot op heden nog geen pdf factuur

Leuk en goed product

Super leuk naambordje, alleen de bezorging was een groot drama. Tot 3x toe is het bordje naar een verkeerd adres verzonden. Uiteindelijk toch goed gekomen ;-). Blij met het eindresultaat.

Prima voor elkaar en snel!!

Gemaakt zoals opgegeven. Snelle levering. Prima gedaan

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

+31 (0)854 868 989

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.