Op tijd geleverd

Mooie naamplaat. En snelle levering. Dankjewel

Mijnverwachting is waar gemaakt

Is oké.

Betaald maar helaas nooit gekregen.

We wachten nog steeds, en we hebben ook geen reactie op de mail gekregen. Ben geen fan.

De geleverde spullen zien er zeer netjes en correct uit

Zie boven, zeer tevreden

Prima gedaan

Hoewel het een dag later dan gepland kwam niks dan lof! Ik werd gebeld over het bord zelf en dat hebben we toen telefonisch nog een beetje aangepast! Het bord zelf werd goed verpakt geleverd en de bevestigingsmaterialen waren er ook bij! Kortom, goed product voor mijn geld!

Ziet er netjes uit en keurig verpakt.

Snelle levering...goede prijs en kwaliteit

Goed en snel geleverd, kleine verbetering mi mogelijk

Ik heb online het ontwerp gemaakt, maar waar je op ontwerp is het losse naamplaatje met de gaten er in en niet met de bevestiging er in. Als ik nu met de bevestiging er naar kijk, dan had ik de naam iets lager gezet. Op het ontwerp zat voldoende ruimte tussen het gat in het plaatje en de naam, maar met de bevestiging er in is dat niet helemaal het geval. Dus mi kleine verbetering mogelijk als het ontwerp met bevestiging getoond wordt. Groeten.

De bestelling is makkelijk online te plaatsen. De mensen achter de website helpen om bepaalde afbeeldingen en teksten verder goed uit te lijnen. Bestelling is goed verpakt en wordt binnen termijn geleverd.

Redelijk

Mooi plaatje alleen jammer dat de man zijn naam niet met hoofdletter is gemaakt alleen van vrouw

Snelle levering maar niet naar verwachting

Besteld en snel in huis was top! Helaas was de print anders dan we gemaakt hadden in de generator. De indeling was veranderd waardoor het plaatje van de hond overlapte met onze familienaam. Dit vonden we jammer. Ook viel de kwaliteit enigszins tegen. We hadden een dure rvs deurplaatje besteld en deze werd bestickerd. Wellicht was dat wel ergens te lezen maar dat was ons niet duidelijk geworden. Wij hadden iets duurzamers /gegrafeerds verwacht.

Gemiddeld

Het product was netjes verpakt. Jammer dat het een sticker is en niet echt gegraveerd. Prijs vind ik daardoor iets tegen vallen. Verder was het product oke

Mooi naambord. Zeer onhandige bevestiging

Het naambord en huisnummer zijn mooi en zien er netjes afgewerkt uit. Wat erg onhandig is, is dat de bevestigingspunten al zijn aangebracht. Hierdoor is er dus geen flexibiliteit voor de bevestiging. Het kwam er voor ons op neer dat we het naambord dus op een andere plaats moesten ophangen dan eigenlijk gewenst omdat we anders niet in de stenen uitkwamen met de bevestiging. (Gemetselde muur)

Op de laptop waren de kleuren van het ontwerp slecht te zien (later bleek op dat het op monitorscherm wel goed te zien is) het ging daardoor bijna fout. Maar gelukkig werd er bij Namenenzo getwijfeld of de kleuren goed waren en werden wij gebeld. Tevreden over eind product.

Mooi product, snelle levering

Onze ervaring was erg goed. Het naambordje is erg mooi en werd snel en heel netjes geleverd.

wat een mooi bordje

mooi naambordje precies zoals ik wou, mijn extra wensen hebben ze meegenomen en uitgevoerd zonder extra kosten!!!

Goede en snelle service

Mooie configurator op de site, achteraf betalen mogelijk.

Vraag mij wel af waarom er ineens 7eur bij komt bij betaling, staat nergens vermeld

matige kwaliteit

huisnummer bordje besteld, snel geleverd. schrok van de kwaliteit, heb getwijfeld of ik het wel ging ophangen....

Slecht, het duurt nu al meer dan 1 week en nog steeds niets gekregen.

Slecht, het duurt nu al meer dan 1 week en nog steeds niets gekregen. En dat voor een eenvoudig naamplaatje met 2 namen en 1 jaartal

Klote

Ik bestel via internet een naam bordje en krijg een prachtig bordje met de verkeerde tekst.

Bestelling nog steeds niet ontvangen!

Op 24 mei bestelling geplaatst, bevestiging ontvangen hiervan. Maar verder niks meer gehoord, nog steeds geen bestelling ontvangen! Wel 2x verzoek om te beoordelen, bij deze!

Supermooi resultaat!

We hebben nr bord bij voordeur gekocht van met de namen van ons gezin op beton. Dit is goed bevallen. Heel fijn was dat je gelijk printvoorbeeld had voor wat het ging worden

Kan beter

De site ziet er gelikt uit en er is veel aanbod voor een goede prijs. Echter liep de bestelling een paar keer vast zodat ik opnieuw moest beginnen. Ik heb vervolgens contact gehad en een mail gestuurd. Ik heb op de mail nog steeds geen antwoord. Op de chat kreeg ik het advies om bij opmerkingen aan te geven op welk adres ik het pakketje kon laten bezorgen, aangezien ik op de site het adres niet aan kon passen. Dit heb ik gedaan in het opmerkingenveld. Helaas werd het pakketje alsnog op het andere adres bezorgd. Er is dus niets met mijn opmerking gedaan. Vervolgens 40 min in de wacht gestaan bij PostNL om dit recht te zetten, maar dat is niet gelukt. Dit vond ik wel erg vervelend, aangezien het om een verrassing gaat.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven