Ontzettend klantvriendelijk en proactief!

Mijn ervaring met kantoorstempels is heel erg goed. Een vriendelijke medewerker heeft me erg goed geholpen met het beoordelen van mijn ontwerp, was pro-actief met een oplossing. Na bestellen kwamen de stempels heel erg snel aan en ze zien er ook nog eens tip top uit. Het is fijn om bij een online bestelling toch even te kunnen mailen met een medewerker voor advies!

fijne persoonlijke service

Fijn dat ik telefonisch info kon vragen. De stempel is ondertussen aangekomen en ik ben zeer tevreden van de kwaliteit.

Zeer snelle levering. Echt top.

Had mijn stempel besteld, en had hem zeer snel in huis. Zal zeker weer een bestelling plaatsen bij kantoorstempels.nl

Hele vlotte service, nette levering en een prima product.

Snelle levering conform afspraak

Snelle en goede service, zowel online als telefonisch.

Uitstend product, en geleverd in de aangegeven tijd.

Uitstekend product, en geleverd in de aangegeven tijd.

Op het ingediende ontwerp had ik de tekst "Eigen ontwerp" laten staan. Jullie hebben mij daarvan verwittigd zodat alles nog in orde kwam. Ook zeer snelle levering. Prima

Lekker vlugge levering. Mooie stempel. Bedankt

goeie snelle levering

Makkelijke site om te bestellen mooie en makkelijke ontwerp omgeving en snelle levering

Zeer snelle service

Niet blij met vintage stempel

Ik heb al alles geprobeerd en mijn man ook nog geen 1 keer dat de hele tekst mooi gestempeld was .

Gebruiksvriendelijke tool, snelle levering!

Gebruiksvriendelijke tool, snelle levering!

Mooie stempel, snel geleverd

Afgelopen week heb ik een stempel besteld bij Kantoorstempels. Deze werd de volgende dag al geleverd. De stempel ziet er mooi uit. Wat een goede service

Perfect afhandeling van de bestelling

Het Trodat stempelkussen is toegekomen per gewone post. De levering is perfect verlopen. Dank hiervoor. Doe zo voort jullie best.

Stempel niet te lezen

Stempel niet te lezen

Niks ontvangen

Ik heb tot op heden (3 werkdagen na de bestelling) nog steeds niks ontvangen.

Zo hoort het te zijn!

Ik ben zeer goed geholpen met de bestelling van mijn product en dit is ook perfect geleverd zoals afgesproken. Zeker een aanrader om hier producten te bestellen.

5 sterren

Snel en goed geregeld!

Paraaf stempels besteld, makkelijk te bestellen en snel geleverd. Zeer tevreden!

Too!

Proffesioneel

Snelle levering en ruime keuze!

Stempels mega snel ontvangen en met hoge nauwkeurigheid. Goede prijs voor het product. Als enige: het webprogramma waarin je de stempel ontwerpt kan lastig te begrijpen zijn (bijv de maten, omlijningstijl, afdrukgebied van de stempel)

Er is nog niks geleverd!

De stempel stond na 1 min al als klaar voor verzending. Maar het is nog altijd wachten op de levering…

Snelle en correcte levering!

Makkelijk bestellen.

Binnen 24 uur de stempel binnen