Pluspunten

Niks op aan te merken, spullen zelfs een dag eerder dan wat de e-mail voorspelde en de spullen zijn in goede staat aangekomen en de stempels doen het prima

Pluspunten

Hier is het echt vandaag besteld morgen in huis, zeer netjes! Vakkundig gemaakte stempels, we zijn er heel blij mee. Ga zeker nog meer stempels bestellen.

Pluspunten

vlug super en snel bezorgd en zeer makkelijk je eigen stempel te maken

Pluspunten

n.v.t.

n.v.t

Pluspunten

Super snelle website en keurige levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

mee denkt als het product er niet is.

Tijdig contact op nemen met de klant als het product er niet is en ook de klant ten alle tijden telefonisch informatie kunnen geven. Bestellingen die via de mail gevraagd word ook op de hoogte te houden van zijn producten.

Pluspunten

Duidelijk, snel

2 sterren: slechter dan verwacht

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling Snelle levering en flexibel in het volledig maken van de opdracht.

De website werkte niet mee ten aanzien van het opmaken van het concept. Ik wilde eigenlijk een rode stempel bestellen, maar de proefdruk gaf alleen zwart weer.

Pluspunten

Veel mogelijkheden voor het ontwerpen van een eigen stempel en zeer snelle levering.

Er word een mail gestuurd met een latere dag van levering en 10 min later staat er een bezorger voor de deur...lekker snel maar dan had er geen mail gestuurd hoeven worden met een andere datum.

Pluspunten

Zeer snelle en behulpzame klantendienst. Kwalitatieve stempel. Snelle levering.

Pluspunten

vlot en correct

Pluspunten

Super service en goede kwaliteit

Pluspunten

heel makkelijk zelf een stempel ontwerpen, goede prijs en kwaliteit, zeer snelle service

tot nu toe geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super snelle levering!

Pluspunten

Via de mail snel kunnen regelen! helemaal top! Levering was super snel! Zou het zeker andere ook aanbevelen.

Pluspunten

Goede hulp via de chat over het aan te leveren ontwerp. Nette stempels voor een nette prijs!

Pluspunten

Snelle levering en kwalitatieve stempel. Na een misverstand over de spiegeling van het ontwerp is het probleem zonder bijkomende kosten rechtgezet.

Duidelijke vermelding op de upload-pagina dat het ontwerp niet door de klant zelf moeten worden gespiegeld.

Pluspunten

Pluspunten

Goede website, snelle levering, vriendelijke service

Quinten Matsyslaan 35

5642JC Eindhoven