Hartstikke tevreden

Ik had verschillende artikelen nodig, 2 complete stempels met een eigen ontwerp, 1 enkel stempelplaatje met een eigen ontwerp en een stempelkussen voor een stempel die ik nog had. Met de stempelnummers kun je heel makkelijk vinden wat je zoekt, echt prettig. Alle designs zijn strak en duidelijk op de stempels gemaakt. Levering binnen 2 werkdagen. Zeer tevreden dus.

Snel geleverd en goede kwaliteit

keep up the good work

keep up the good work

Mooie stempel en supersnel geleverd!

Ik heb hier een stempel voor mijn logo besteld dus zelf een ontwerp ingestuurd. ‘s Middags om half drie besteld en de volgende dag had ik hem al binnen. Bizar snel geleverd en mooie stempel!

Ben Supergoed begeleid

Ben supergoed begeleid

Bestelling goed en snel

Tot mijn spijt niet de werkelijke format van de stem zoals aangegeven in het voorbeeld. Ik had een vergrootglas nodig om mijn stempel te kunnen lezen.

Goed produkt

Na het gemakkelijke bestellen, volgde een snelle levering van een goed produkt.

Zeer vlotte, acurate afhandeling.

De website was duidelijk. Bestel-proces was niet moeilijk, vlot te doen. Daarna de verwerking en verzenden van de bestelling was ook heel snel. Gewoon geweldig.

Had meer support/advies verwacht

Telefonisch werd mij verteld dat men het eigen ontwerp zou controleren op leesbaarheid. Men zou bellen als er twijfels zouden zijn. Niets gehoord, stempel ontvangen, lettertjes niet duidelijk. De letters o en p waren ‘dicht’. Gelijk een groter model besteld en gekozen voor grotere letters en grote stempel oppervlakte. Gebeld en op verzoek foto van de eerste stempel gestuurd. Ik had op enige coulance gerekend. Bij een volgende bestelling zou ik 20% korting krijgen; die had ik dan liever op de tweede bestelling gehad… Tweede stempel was helemaal prima. Jammer dat ik nu iets meer dan € 80,- verder ben i.p.v. ca. € 38,-

Goede service , snelle levering en top product

Had wat vraagjes over een order, werd super geholpen en alles werd alsnog binnen 24 uur geleverd

Prima service en goede levertijd

Goeie en correcte service, men denkt mee!

Prima producten

Op de website kon ik mijn telefoon nummer er niet bijzetten en dat heb ik als vraag erbij gezet. Toen ik het de volgende dag al in de brievenbus had. Stond mijn telefoonnummer ook op de stempel. Echt super!! Dankjewel

‘Avonds via een foto besteld, volgende dag in huis.

Mooi resultaat en prima kwaliteit

Goed geregeld

Super product, snel geleverd.

Goede kwaliteit, zowel stempel als brander.

Na bestellen super snel verzonden en de volgende dag al binnen, bestelling gedaan rond 15:00 in de middag met persoonlijke tekst!

Goede service, perfecte stempel

Bezorgprobleempje prima opgelost. Fijne stempel met voorbeeld van de stempeltekst op het handvat en een metalen stip zodat je de stempel nooit verkeerd zet.

Snel en goed

De vraag is vaak, snel, goed of goedkoop

Makkelijk online te bestellen en supersnelle levering.

Snelle levering overzichtelijke website

Ik bestel al jaren de stempels bij stempelfabriek.nl altijd goede en snelle service

redelijk

hij vlekt wel

Makkelijk en snel.

Makkelijk en snel

Goede stempel en snelle levering

De stempel werkt goed en het was een snelle levering.

veel keus

Lastige webside. Als je een ontwerp maakt en dan terug gaat om aan te passen staan er op eens (na 4 wijzigingen) ook 4 orders in je winkelmandje. Als je dan wil kijken welke variant de juiste is kan dat niet meer. Het gevolg was voor mij dat de lettergrootte niet de juiste bleek te zijn.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.