Volgende keer naar AliExpress

Mijn ervaring met Stempelfabriek.nl was ronduit frustrerend. De ontwerpsoftware op de website functioneert bijzonder slecht. Het systeem is traag, instabiel en onlogisch in gebruik. Een simpel ontwerp maken kostte me ruim een uur. Na betaling was het winkelmandje plotseling leeg, waardoor ik niet kon afronden. De fout lag duidelijk bij hen, wat ze ook zelf opmerkten. Ze namen contact op en bevestigden mijn bestelling per mail, inclusief voorbeeldafbeelding van de stempel. Twee dagen later werd de stempel geleverd – helaas met een fout: de afdruk staat een kwartslag gedraaid t.o.v. de “TOP”-markering. Hierdoor is de stempel in de praktijk onbruikbaar. Bij contact met de klantenservice kreeg ik standaardinstructies om het zelf aan te passen, gebaseerd op een ander model dan ik had besteld. Op mijn verzoek om dit door hen te laten corrigeren, werd kortaf en defensief gereageerd. Volgens hen valt de oriëntatie niet onder garantie. Dit is onzin: de software biedt oriëntatie-opties, de stempel zelf heeft een duidelijke bovenkant en de bevestigingsafbeelding (die zij zelf stuurden!) toont exact de juiste stand. Daarmee kan je als klant verwachten dat de oriëntatie is zoals je hebt besteld. Vervolgens werd doodleuk ontkend dat ze zo’n voorbeeldafbeelding gestuurd hadden. Pas toen ik ze wees op de exacte mail werd dit toegegeven, maar ook toen bleef men volhouden dat oriëntatie daar niets mee te maken heeft. Ze weigeren elke verantwoordelijkheid te nemen voor hun fout. Uiteindelijk heb ik de stempel zelf aangepast, wat een enorm gepruts was vanwege de kantelbare onderzijde. Blauwe vingers, veel ergernis en nul service. Voor deze prijs verwacht je simpelweg een correct product en klantvriendelijke service. Wat ik kreeg was amateurisme, onwil en onwaarheden. Bij AliExpress krijg je voor een fractie van de prijs een betere stempel én betere service. Absoluut geen aanrader.

Duidelijke aanlevereisen en snelle verzending!

Eigen afbeelding is zeer gemakkelijk te uploaden en bewerken. Voorbeeldafdruk viel iets groter uit dan de uiteindelijke stempel. Dit was voor ons geen enkel probleem. Snelle verzending was erg fijn!

Toppers!

Wat een fantastische service. Zo ga ik zeker nog eens nieuwe projecten opstarten en dan weet ik meteen waar ik voor zelf te ontwerpen stempels terecht kan. Het vertrouwen en de werkwijze maakt me helemaal gelukkig! Dank Stempelfabriek! Dank Gijs!

Top! Snelle en vriendelijke service

Ik had een aantal vragen over het ontwerp van mijn stencil en ben ontzettend goed geadviseerd door Gijs. Het pakket kwam de volgende dag al binnen, heel fijn :)

Zeer vlotte service, kleine details in de stempel wisselend weergegeven

De afbeelding is nogal gedetailleerd, bij stempelen vind ik het moeilijk om constante kwaliteit te krijgen. Ook op papier. Misschien ware het handig geweest als ik daar nog tip voor had gekregen.

Snelle goedwerkende site en snelle levering

Ik heb zelf een stempel ontworpen op de site. Dit gaat heel makkelijk. Het eindresultaat ziet er fantastisch uit. Blij mee

prima verlopen

Goede service. Correct verlopen.

Goede kwaliteit , sjabloon is perfect

Eenvoudige manier om je sjabloon te ontwerpen en te bestellen.

makkelijk stempel te maken en snel geleverd

Veel keuze

Alles te vinden qua stempels. Fijne en makkelijke site, een bestelling is zo geplaatst.

Goed werk

Goede stempel. Levertijd had korter gekund, koerier in Duitsland was niet zo snel. Uiteindelijk is alles goed gekomen, dankzij vlotte communicatie van de klantenservice.

Perfecte service!

Ik had niet verwacht dat de bestelling met zoveel deskundigheid en snelheid afgewikkeld zou worden. Zeer indrukwekkend!

Prima en snel

Ik kreeg precies de stempel die ik wilde en het was razendsnel.

Snel en netjes

Prettige website om ontwerp aan te leveren, heel snelle levering en prachtige kwaliteit.

Snelle service!

Goed stempeltje had het zo in huis!

Goed contact naar aanleiding van mijn bezoek aan de website en de gestelde vraag. Goede tips gekregen en dit heeft geresulteerd in mooie stempel met bijpassende inkt.

Snelle communicatie, behulpzaam en ‘echte mensen’

Goede ervaring! De mensen dachten fijn mee, reageerden snel en de bestelling werd ook nog eens snel verzonden. Dus erg tevreden.

Snelle levering van goed product

Via de website een stempel 'ontworpen'. De stempel werd snel en goed verpakt bezorgd.

goed!

snel en correct

Mooie stempel

Super snel en kwaliteit

Snel en makkelijk bestellen.

Echt heel goed, proces en product zijn top.

Goed meegedacht, fijne snelle communicatie. En een prima resultaat. Snel bezorgd ook.

Supersnel en mooi resultaat

Tweede keer bestelling gedaan en zo snel geleverd en mooie kwaliteit klaar voor het NK schermen 2025!

Prima stempel

Bestelproces makkelijk, snelle levering en prima stempels, de afgelopen jaren reeds 4x besteld.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven