Stempel prima, levertijd slecht

De stempel met de door mij opgegeven tekst was in orde. De levertijd daarentegen was slecht, maar dat ligt aan Post.nl. Na 4 dagen werd de stempel bezorgd.

Goede en snelle service

Zeer goede en snelle service. Afspraken worden na gekomen die op de site staan.

Super snel geregeld!

Super snel geregeld!

Prima stempels!

Prima stempels, vlot geleverd. Prijs is wellicht hoog maar... dan krijg je ook wat!

Gewoon goed

Doen wat ze beloven

Goede service en levering

Snel , makkelijk en uitstekende informatie verstrekking.

Kwaliteitsproduct, snelle service, geen reactie klantenservice

Product snel erg geleverd, makkelijk te bestellen, alleen als je dan enige kritiek / tip wil delen, dan komt er geen reactie terug. Geen big issue, maar wel irritant.

Goed, snel, zorgvuldig!

Bestelling werd snel afgeleverd. Ben zeer tevreden over de stempel. Zeer tevreden!

Gebruik deze website niet op je mobiel

Een mooie lakstempel besteld maar door dat je op je mobiel niet alles ziet valt ook niet op dat de stempel niet binnen een dag werd verzonden. Contact gehad op vrijdag ze zoude zorgen dat hij maandag weg ging vandaag donderdag en hopelijk komt hij vandaag binnen. We wilde het gebruiken voor onze uitnodiging voor de bruiloft maar die zijn nu al uit de deur.

Extreem snelle service en mooie stempels!

Vandaag besteld morgen in huis maakt de stempelfabriek echt waar. Ik kon geheel mijn eigen ontwerp aanleveren en deze zijn gemaakt. De impact van de stempels is enorm. De stempels zijn voor Skôn een nieuw meubelmerk gemaakt in de werkplaats van Stichting Maatschappelijke Opvang Helmond. Mensen zijn nu in staat om hun eigen naam op de producten te stempelen die zij gemaakt hebben.

Veel geld voor product dat niet werkt

Een grote stempel laten maken en een groot stempelkussen erbij aangeschaft. Ook de daarvoor bestemde inkt. Een hele fles inkt op het stempelkussen leeg gespoten. De dag erop; het kussen kurk droog. Tweede fles inkt aangeschaft. Weer op het kussen aangebracht. Twee dagen later alles weer kurk droog. Nee, dit werkt echt niet. Jammer van het geld. Had ik maar een andere keuze gemaakt....

Mooi. Kleine aanmerkingen.

Ik had de chrome in plaats van de zwarte blinddruktang besteld, dus kreeg iets anders dan ik had besteld. En later dan voorgesteld.

Goed en snel.

Eenvoudig te bestellen, snel geleverd en goede kwaliteit.

Snelle levering van een mooie stempel. Makkelijk zelf te ontwerpen. Vandaag besteld, de volgende dag geleverd. Top!

Vlotte levering!

Wauw, wat een snelle en goede service.

De stempel 's middags besteld en de volgende morgen 10:00 al in huis. Mooi houten stempel. Kortom, perfect.

Snelle levering en goede kwaliteit

De levering was erg snel en de kwaliteit van de stempel is zeer goed. Het aanleveren van ons ontwerp vond ik wat ingewikkeld maar prima te doen.

De stempelkussen en de stempelinkt waren goed.

De stempel was duidelijk na het aanbrengen van de stempelkussen en de stempelinkt.

Gaat goed dat is toch beter Maar het is beter Dat het goed is Dat is toch prima

Zo hoort online sales te zijn !

De eenvoudige en duidelijke website maakt het bestellen erg eenvoudig. Mogelijkheden en prijzen zijn zeer transparent, geen verrassingen achteraf. Binnen twee werkdagen had ik maatwerk stempel in huis, precies zos besteld is het ook geleverd. Zo hoort online shoppen te zijn, voorbeeld voor menig ander ! Zeer tevreden dus met service en product ! Otto Guth

Snel geleverd, uitstekende kwaliteit

Hoge kwaliteit stempel, ‘s avonds besteld en de volgende dag al verzonden

ruime keus en zeer snelle levering

Goed bereikbaar per telefoon. Productiefoutje snel, doeltreffend en zonder gedoe opgelost. Dikke plus voor deze servicegerichtheid.

zie onder

goed product, snelle levering.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.