Snelle en goede service

Duidelijk assortiment Makkelijk bestellen met opties voor betaling Snel geleverd

Zeer behulpzaam

Het ontwerp dat wij hadden opgestuurd bleek nadat de bestelling klaar lag, toch te slecht leesbaar als stempel. Snel en kosteloos is het ontwerp ter plekke aangepast en een nieuwe stempel was in een ommezien klaar. Was erg blij met deze service!

Snelle service, betrouwbaar

Logo stempel besteld, keurig afgewerkt

Fantastische service

Ik bestel hier zeker weer. Top...

snelle levering, mooi produkt

Goede overzichtelijke website, mooi product en snelle levering.

Goede stempels - Veel geld

Veel geld!! Wel zeer snelle productie en verzending. Zelfs naar België, alsof het op voorraad lag.

Hulpvaardig, gebruiksvriendelijk en goede service!

Goed advies gekregen en op zeer korte termijn mooi product geleverd!! Kortom, erg tevreden en een aanrader!

Alles ging perfect

Alles ging perfect, het lijkt mij goedmateriaal.

Ik heb mijn bestellen niet ontvangen.

Zaterdagmiddag braaf zitten wachten, de track and tracecode meldde dat de gouden preegzegels zouden worden afgeleverd, maar niks. Betaald en niks afgeleverd krijgen betekent een forse kater.

Goed assortiment en snelle levering

Top ervaring

Alles is netjes en op tijd afgeleverd (Snel). Complimenten

eigen ontwerp

Voor het goed maken van een eigen stempel is wel enige (digitale) vaardigheid nodig. Ik kan me voorstellen dat het voor sommige mensen lastig is om logo en adres goed op de regels te krijgen. Met de pdf-voorbeeld functie zie je in ieder geval vooraf wat je krijgt, dus print dat uit en controleer of dat is wat je wil. Je krijgt het precies zoals in het print voorbeeld. Ook een vraag gesteld via de chat en ik kreeg meteen antwoord. Hele snelle levering volgende dag, en heel fijn dat de bestelling op rekening kan!

Snelle en keurige levering

niets aan toe te voegen

Gewoon goed

Goede product ontvangen en snelle levering

prima!

makkelijk te ontwerpen snel geleverd goede kwaliteit

stempel ok aangekomen

Nog steeds geen kleistempel ontvangen Alleen was ik blijkbaar vergeten om te melden dat het om een kleistempel ging. Jouw order 1000053284 is klaar voor verzending / Votre colis 1000053284 est prêt à être expédié

Mooi product en snelle levering

Behulpzaam bij ontwerpen stempel, mooie houten stempels, snelle afhandeling en levering.

Kwaliteit en service!

Voor m’n werkgever was ik opzoek naar een gepersonaliseerde stempel. Ik kwam via bol.com hier terecht. Onwijs snelle en duidelijke service. Mocht ik in de toekomst nog meer stempels nodig hebben, bestel ik deze zeker weten hier.

Goede klantenservice

De bestelling was makkelijk te plaatsen en snel geleverd. Helaas was er iets misgegaan en miste ik een onderdeel van de bestelling. Hierover via mail contact gehad en het is meteen naar tevredenheid opgelost.

Snelle levering, super aparaat!

Super! Het duurt even voor hij warm is, maar dan is de pret echt begonnen! Scherp uitgesneden prachtig resultaat.

Gewoon prima

Prima stempel, en snel geleverd.

Gewoon goed bedrijf

Telefonisch goed bereikbaar, met medewerkers die verstand van zaken hebben.

Besteld en met 1 dag binnen

Voldoet aan wat ik verwacht had

Makkelijk programma voor het ontwerp.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven