Voldoet aan wat ik verwacht had

Makkelijk programma voor het ontwerp.

Goede service en snelle levering

De website is nogal gedateerd en heeft anno 2022 geen mobiele pagina. Ook het bedieningsgemak kan stukken beter. De website is duidelijk dringend aan verbetering toe. De service en de levertijd zijn prima.

TOP !

Snelle service en goede kwaliteit. Als er vragen zijn, ook bereid om mee te denken naar de mogelijkheden. Heel blij mee. :)

Alles verliep vlekkeloos (haha). Het enige kritiekpuntje is dat als je zelf een template voor je stempel wilt laten maken via de website, de standaard lettergrootte op 10 staat en dat is achteraf gezien best wel klein. Natuurlijk kun je zeggen, 'had je maar beter op moeten letten', en dat is ook zo, maar dan nog. Het lijkt me logischer als de standaardgrootte op 12 staat.

goed bedrijf

zo besteld, zo ontvangen

snel en makkelijk

helemaal tevreden

Goede service en kwaliteit van het product

Heel snel geleverd. We zijn tevreden met het product.

Uitstekend!

Goed product, eenvoudig te configureren en zeer snel geleverd,

Vlot en correct geleverd

Vlot en correct geleverd

Prima geholpen, ook nadat bleek dat de verkeerde drukproef gebruikt was.

Prima product en service.

Prima product en service

Fantastisch!

Zeer behulpzaam en accuraat!

Snel geleverd, volgens afspraak.

Slecht

Voor 15:00 besteld, volgende dag in huis! Niet waar!

Gebeld en goed en duidelijk geholpen

Reageren vlot en leveren snel.

Goed.

Buitengewoon teleurstellend

Stempel kan niet vervaardigd worden. Heb om creditnota en uiteraard terugbetaling gevraagd maar dat blijft tot op heden uit. Sowieso vind ik dat wanneer er een betaling per direct geschied, ook direct een factuur per mail gestuurd moet worden en geen orderbevestiging. Maar zou nu graag mijn geld terug willen hebben. En jammer dat de stempel uberhaubt niet vervaardigd kan worden.

Just perfect!

I ordered on the 25th which was during Christmas and on the weekend. Regardless they prepared my order perfectly in 3-4 days and even sent it to my address in Eindhoven. It was a gift for a birthday on the 30th so I truly appreciate their rapid and perfect delivery for a custom gift. The quality of the product was also great!

Goed en snel

De stempel werd snel geleverd en is exact wat we bestelden.

Great service!

Bliksemnel, en perfect resultaat!

De site werkte niet goed Ik zat zelf eerlijk gezegd wat heen en weer te springen tussen winkelwagen en stempel maken. Op een gegeven moment was ik klaar zonder betalen Gelukkig werd ik aan de telefoon keurig geholpen, dus het kado was op tijd. Verder alles super goed!

Redelijk

Tekst op kleine ronde stempel niet geheel zichtbaar

Diep teleurgesteld. Dure, onbruikbare stempel.

Nadat ik elders, voor 37 euro, een lakstempel liet maken waar ik niet helemaal tevreden over was heb ik bij de Stempelfabriek een lakstempel laten maken. Veel duurder (75 euro) maar ik dacht dan ook betere kwaliteit te krijgen. Helaas was dit niet het geval. Ik ontving een te ondiepe stempel die een nauwelijks leesbare afdruk geeft. Contact met de Stempelfabriek was op zich vriendelijk maar niet serieus. Gaven onbevredigend antwoord en stopten met reageren. Weggegooid geld. Stempel is onbruikbaar.

Kwaliteit en snel.

Mijn ervaringen met de Stempelfabriek: Goede kwaliteit en snelle levering. Echt een aanbeveling!

Mijn eerste bestelling is zoekgeraakt in de kerstpost. Gebeld, en metten een nieuwe op de bus gedaan. Heel fijn. Dank

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.