Goede service en het product is snel geleverd

Goede service en het product is snel geleverd

Stempelontwerp strak vertaald naar sjabloon!

Snelle en soepele service

Snelle service en goede kwaliteit.

De bestanden worden op alle fouten perfect nagekeken. En de service is super snel. Vragen worden meteen beantwoord.

Correcte uitvoering bestelling

Snelle levering helemaal top

snel, perfect

Fijn om zo snel de stempels in huis te hebben, zelfs die met het persoonlijke ontwerp, en ik kreeg direct goede persoonlijke informatie over de producten.

Super makkelijk zelf je stempel maken en resultaat is perfect

Bij een ander bedrijf moest ik alles in een esp formaat aanleveren. Bij de stempelfabriek heel eenvoudig een tekst invoeren je bepaald zelf welke positie plaatje uploaden en het voorbeeld bekijken eventueel aanpassen en bestelling plaatsen. Binnen 2 werkdagen stempel in huis. Perfecte kwaliteit

Uitstekend uitgevoerd

Geheel conform mijn wensen geleverd, prima prijs kwaliteit verhouding.

Geen ster waard

Er werd een stempel afgeleverd met een logo dat niet gelijk was aan de pdf die we doorstuurden, maar blijkbaar is dit moeilijk toe te geven van jullie kant Vermits mijn vertrouwen in jullie hierdoor helemaal weg is zou ik graag mijn geld terugkrijgen, maar blijkbaar is ook dit niet mogelijk. Als dit niet kan zie ik mij genoodzaakt om slechte reclame voor jullie te maken, en dit zou wel eens meer kunnen kosten dan de terugbetaling.

Gewoon goed!

Gewoon goed!

Snelle levering van goede spullen

Ik bestelde stempelkussens. Deze werden de volgende dag als briefbuspakje geleverd. Ik ben er hartstikke blij mee.

Snelle service, goede kwaliteit

De stempel die ik zelf had samengesteld was wat ik er van verwacht had. Had het artikel ook snel in huis.

Keurig en snel!

Mooie stempel van hout met net stempelkussen. Speciaal met sneldrogende inkt voor gladde oppervlakken. Makkelijk via de website zelf ontworpen en de volgende dag in huis. Ongelofelijk gewoon. Top service. Dank!

Goed product

Werkt voortreffelijk.

Oke

Ik heb nog steeds niets ontvangen

Ik heb mijn stempel helaas nog niet mogen ontvangen. Kunnen jullie mij zeggen wanneer deze bezorgd gaat worden Uiteraard zou ik op jacwilleb drukken maar heb nu nog even een nee gedaan. Vriendelijke groet, Julia Zeën

Simpel samen te stellen en vlotte levering

Het enige minpuntje is: ik heb een ronde stempel met logo besteld en het is zoeken hoe je de afdruk recht krijgt. Het voorbeeld bovenop de stempel zit er los in en verschuift dus dat is geen garantie voor een goede rechte afdruk. Het is nu iedere keer wanneer ik moet stempelen, eerst minimaal 4 keer oefenen op een ander stuk papier voordat ik heb uitgevonden hoe ik de stempel moet houden om het logo recht te krijgen. Dit kost tijd, irritatie en inkt.

snel en betrouwbaar

Heb mijn eerste (zakelijke) bestelling gedaan, en ondanks dat ik geen account heb en dus (nog) onbekend, heb ik mijn bestelling supersnel ontvangen, kon gewoon op rekening en dat is voor mij ook de enige mogelijkheid daar facturen via hoofdkantoor verloopt. van mij de gouden douche.

Goed bevallen, snelle service en een goed product.

Nog niets ontvangen……

Waarom duurt het zo lang?

Snel en goed

Mooi product, snel geleverd.

Snel

Net product en snelle levering

Net product, en supersnelle levering. Materiaal laat zich goed verwerken.

Helaas was tpg post spelbreker

De stempels zijn op tijd verstuurd, maar de posterijen hielden de zending bijna een week op. Heel jammer, graag een andere bezorgpartner zoeken!

zeer snelle service

Werd de volgende dag al geleverd.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven