Nog niets ontvangen……

Waarom duurt het zo lang?

Snel en goed

Mooi product, snel geleverd.

Snel

Net product en snelle levering

Net product, en supersnelle levering. Materiaal laat zich goed verwerken.

Helaas was tpg post spelbreker

De stempels zijn op tijd verstuurd, maar de posterijen hielden de zending bijna een week op. Heel jammer, graag een andere bezorgpartner zoeken!

zeer snelle service

Werd de volgende dag al geleverd.

Op 2 punten na uitstekend

Verbeterpunten: 1. wat sneller duidelijkheid per e-mail over leverdatuml 2. Lakstempel met mijn initialen had wat dieper en groter gegraveerd mogen worden.

Zeer correct.

Het hele bestelproces via de website ging moeiteloos. Alles werd vlot afgehandeld.

Goede prijs-kwaliteitsverhouding en vlotte levering

Stempelkussen wordt heel snel geleverd

Verkeerde stempel zending na telefonisch overleg goed opgelost

goede stempel snel opgestuurd

gemende gevoelens

Eerste bestelling geplaatst maar kwam na bankkeuze niet verder maar kreeg wel bevestging en dank voor geplaatste bestelling. Ik dacht dat betaling mogelijk achteraf zou plaatsvinden maar na een week wachten maar eens contact opgenomen en kreeg te horen dat levering was geannuleerd omdat geen betaling had plaatsgevonden. Lekker handig om een week te moeten wachten op product wat niet komt. Dus bestelling nogmaals geplaatst en toen volgde wel betaling. Volgende dag het bestelde in huis. Wel direct daarna een herinnering dat als betaling nog niet heeft plaatsgevonden de producten niet worden geleverd! Had eigenlijk dus eerder moeten gebeuren. Al met al goed gekomen en het bestelde al gebruikt en voldoet! volgende keer zal ik dit zeker weer doen! vr. groet Paul Oorthuijsen

super snelle levering en goed product

omdat ik een gepersonaliseerde stempel had besteld verwachtte ik dat het wel even zou duren maar hij lag als snel op de deurmat, blij mee!

prima, snel, goed.

Stempelen is leuk en mooi

Snelle en soepele levering van mooie stempel.

Snelle levering en soepel werkende site. Alles keurig netjes in orde.

Blij met de brand-handstempel

Hij is wel puzzelen hoe precies te gebruiken. Maar uiteindelijk hadden we het door ;-)

Super! Maar misschien wel handig om bij de producten (als je op een product hebt geklikt) de afmetingen te plaatsen.

Precies de stempel die ik zocht

Een medewerker heeft voor mij het logo aangepast naar het juiste formaat. Ook de chatfunctie op de website werkt goed. Snelle levering. Stempel helemaal goed

Goed product en snelle service

Goed product en snelle service.

Goede afwerking van bestelling .

Prima stempels tegen redelijke prijs. Snel geleverd

Duidelijke website, Groot aanbod, nette levering.

Teleurgesteld dat ik mijn bestellingen nog niet binnen heb.

Mijn bestellingen nog steeds niet binnen en er is niet duidelijk wanneer ze wel binnen komen. Vorige week besteld en vandaag nodig, maar teleurstellend dus niet gelukt.

Snelle levering!

Makkelijk kiezen op de website, makkelijk aanleveren en snelle levering

Verrassend

Ik verwijs graag naar onze mail dd 21/10/21 en uw antwoord van dezelfde datum wat uiteindelijk resulteerde in het terugsturen van de (naar onze mening en na vergelijkende prijsstudie met uw collega's leveranciers) veel te dure sjablonen. Ik kocht ze elders voor € 14,95 waar jullie er €55,95 voor aanrekenden. De sjablonen zijn inmiddels teruggestuurd met het verzoek ze te crediteren.

top

Voor onze vereniging een stempel maken, ik dacht dat het gemakkelijk ging, niet dus. Het lukte alleen met de hulp van de stempelfabriek, tot driemaal een logo doorgestuurd voor het het juiste was, qua helderheid. Dus zeer dankbaar voor de bereidwillige hulp. En nu zeer blij met de snelle levering en fijne stempel voor Neos. Dus zeer tevreden!!

T O P S E RV I CE

Simpel en snel besteld, goede over en weer communicatie daarna snel geleverd ( 2dagen na bestelling), de stempelfabriek een echte aanrader.!!

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.