Snelle en goede service

Ontwerp was niet geheel duidelijk werd per mail even benaderd en dit is snel en mooi opgelost

Grote handstempel besteld

Ben heel tevreden over de kwaliteit van mijn handstempel. Wij gebruiken deze voor de tasjes te stempelen en het ziet er super uit. Mooi toevoeging voor onze winkel.

Resultaat is niet mooi

We hebben een swingstempel aangeschaft om op papieren tasjes te stempelen. In de praktijk wordt niet alleen het logo afgedrukt maat ook de randen van de stempel. Hierdoor is het geen fraai resulraat

Snelle levering van goed materiaal

Duidelijke website, eenvoudig bestelproces, betrouwbare levering. Zelfs voor een kleine order.

Te duur voor te weinig kwaliteit

Ik heb een sjabloon besteld bij de stempelfabriek. Mijn beeld van een sjabloon is dat dat bedoeld is om opnieuw te gebruiken maar die van de stempelfabriek is na één gebruik zeker kapot. Het was een slap velletje plastic dat vatbaar is voor vouwen, kreuken en (vooral) scheuren. Hiervoor wordt wel keurig 19 euro gevraagd, en daar komen nog 6 euro verzendkosten bovenop terwijl het pakketje makkelijk met de briefpost had gekund. Uiteindelijk dus 25 euro voor iets wat misschien 2 euro waard is.

Supergoed! Makkelijk programma om je eigen stempel te ontwerpen, goede kwaliteit en snelle levering.

Erg tevreden. Snelle levering, geweldige service. Met dank

Contact goed product slecht

Ik heb een sjabloon van letters gekocht echter deze zijn echt niet zonder verfuitloop op de muur te schilderen. Misschien zijn de letters te klein of te moeilijk, maar er is vooroverleg geweest hierover. Kortom, geld uitgegeven voor niks.

Eind goed al goed!

Eerste levering was niet correct. De stempel ontbrak een gedeelte die er wel op stond bij de "proefdruk". Er werd me gevraagd om stempel terug te sturen, doch na contact- name bleek dit niet nodig, men zou een nieuw rubber maken die ik er dan diende op te kleven. Bij levering bleek echter een volledig nieuw (en correct) stempel in de verpakking te zitten.

Wat een mooie brandstempel heb ik ontvangen, heel erg tevreden mee.

Netjes en op tijd geleverd. Super tevreden.

fijn geholpen, accurate antwooren.

Nog mooier in het echt

Mijn eerste ervaring bij de Stempelfabriek ik positief. Op de bestelpagina was al aardig duidelijk hoe de stempel er uit zou zien. In het echt vele malen mooier. Blij mee.

Stempel is prima en snel bezorgd.

Stempel is prima en snel bezorgd.

Een zeer snelle levering en alles mooi geleverd

Uitstekende service en kwaliteit

Uitstekende on-line tool om stempels te maken. Prima kwaliteit en zeer snelle levertijd.

Op zich prima, ik had alleen verwacht dat de stempel zou worden aangepast aan de grootte van het stempelblok. Op de website is niet te zien hoe de stempel eruit komt te zien, hoe de verhouding ligt. Anders had ik een ander formaat gekozen.

Goed verzorgde aflevering

De aangeschafte nummerstempel is makkelijk te verstellen dus prettig in gebruik.

Goede ervaring

Eenvoudig bestellen op de website, snelle levering. Gewoon goed.

Lastig om stempeltekst te controleren/wijzigen

Ik zou tijdens het bestellen maar ook daarna makkelijker willen zien of de tekst van mijn stempel wel écht klopte. Ik zou het liefst zelfs nog kort na de bestelling mijn tekst/bestelling willen kunnen wijzigen.

Netjes en snel gebracht

Niets op aan te merken

Prachtige stempel

Er stond 2 tot 3 werkdagen maar het werden er 14. Dat is dan lang wachten. Gelukkig is het resultaat prachtig.

Mooi en supersnelle levering

Voor het eerst een stempel laten maken naar eigen ontwerp. Dat ging eenvoudig en vlot via de site. De stempel werd heel snel geleverd en is precies wat ik graag wilde.

Mooi en snel

Stapsgewijs naar een mooi product. En dan een snelle levering!

Behulpzaam

Telefonisch goed geholpen voordat ik ging bestellen. Daarna snelle levering van een prima product!

Prima stempel, snelle levering, bestel er nog wel eens een andere stempel.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven